Трявна, Етъра, Велико Търново – идея за разходка

Точно като за петък – събота – неделя. Какво мислите?
(като план Минимум, still a cool one)

– E, ама за много кратичко така. Има ли смисъл? ще каже някой

‘Има ли смисъл?’ е любимият ми въпрос, може би. Не, какъв смисъл? Далеч по-голям смисъл има си направим снимка до непознато random бетонно съоръжение в някой западноевропейски град. Смисълът е един и същ, където и да е отидем – Движение. Живот. Ново. Не е ли? :)

А и, факт, България има да се опознава през абсолютно всеки сезон, има с какво да изненадва. 
Или дори най-малко да достави визуална наслада. Да не говорим за кулинарния туризъм! хехе

А и някак не случайно сме се родили точно в тази страна. Или попаднали по стечение на обстоятелствата, все едно. Реално погледнато толкова места има за разходки, толкова красота да се види, …освен да започваме наистина да взимаме повече от живота? Като емоция. Без да отлагаме години наред. 

Минимален разход, а вътрешно какво освежаване! :)  

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 


Банално, на факт – животът тече и… усещате ли как темповете яко се ускоряват?  

Да пътуваме повече още в този живот, освен? :)

 

Поздрави,
Полина

12 responses to “Трявна, Етъра, Велико Търново – идея за разходка”

 1. Обожавам да пътувам, страхотни снимки си направила. Ето и една любима мисъл – Пътувай! Колкото повече можеш. Колкото по – далече можеш. Колкото дълго можеш. Животът не е измислен, за да бъде живян на едно място. :)))

 2. Добре казано! :)

 3. Никога не съм била в Трявна, изглежда много хубаво. Малко ми напомня Несебър :)

 4. Lora says:

  Тече си, а ние често спираме на едно място, вместо да течем по-бързо от него и да грабим от красотите и моментите с шепи :P Целувки, страхотен пост :*

 5. Страхотен пост! Страхотни снимки!

 6. Classy~ says:

  Прекрасни снимки Поли <3 Ходила съм там като малка, но изглежда все едно мястото не е мръднало. С удоволствие бих се върнала там, било то само и заради целувките :))

 7. Honey P says:

  Винаги има смисъл! Ходила съм в Трявна и там наистина е прекрасно, дори виждам снимки от места, на които съм била… Чудесно е, дори само за уикенда бих дала всичко да отскоча до там. Препоръчвам с две ръце и град Елена! Страхотно е и там :)

 8. Чудесен пост !! И аз наскоро си направих две малки екскурзии из страната . Беше много красиво навсякъде и енергията ,с която ме заредиха беше уникална <3 :)))

  http://beglamorous93.blogspot.com/

 9. Keit says:

  Пффф, има ли смисъл…то като се замислиш (ако не си религиозен) нищо няма смисъл. Ми да легна и да умра тогава, бля. Много обичам такива пътешествия, особено пък в такова време, когато няма хиляди хора по улиците. Yes!

 10. Страхотни снимки. Наистина е важно да се пътува, зарежда много позитивно :))

 11. Нека да повторя всички останали – страхотни снимки, не само като обект на снимане, а и като качество. А Етъра е вълшебен, не съм ходила от години, но много ми се иска пак да го посетя. Има ли някакви времеви ограничения – за посещение?

 12. George says:

  Трявна е магия! Уличките, къщите, духът на града.. Фотописът ми хареса. Дряновският и Соколовския манастири в близост също са прекрасни места.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA