Heidi roll (ролка за Pin Up прическа) – първия опит


Така, първият опит смятам за успешен, въпреки че не беше никак лесно, имайки предвид, че ролката е за mid-long дължина, даже по-скоро само за mid, т.е. за средна дължина коса, бих казала аз. Когато имам време преди работа, ще направя прическата в пълната й красота и ще споделя как изглежда, дали е стабилна и т.н.

Самата ролка купих от веригата Claire’s, за €6.99.

Между другото, Claire’s като бранд (тип Bijou Brigitte, Accessories и др.) вече присъстват почти навсякъде в Европа, освен в България. Тази грешка скоро със сигурност ще бъде поправена, ако вече не е започнал процесът на стъпването на бълг. пазар… Ако бях в София, може би щях да направя един бърз research и при интерес да ги питам за условията за франчайз. Който има пари и време, да се замисли дали да не опита, сега му е времето на Claire’s Bulgaria. :)

Та, да се върнем на прическата. Ето го резултата на първия ми опит с ролката:


Сама по себе си ролката се продава и в България. Цаката на тази е, че има зашити фиби към нея, които се закрепят в корените на косата и правят прическата по-стабилна.


Ето го и крайния резултат отгоре. За жалост, още няма кой да ме снима. Скоро ще си взема някакъв статив, така че ще покажа как изглежда прическата и в някое видео, живот и здраве (от кога имам желание да снимам видеа, а не намирам време).


Момичета, ако някой се сеща къде има подобни ролки в София, пишете да update-нем поста. :)

Ако някой много иска подобна ролка, кажете да купя и когато съм в София (всеки месец ще се прибирам от Италия за малко) ще пратя по пощата или както там се разберем. Мисля, че наистина е супер-полезно нещо за горещите дни и не само. 

Поздрави,
Полина

14 responses to “Heidi roll (ролка за Pin Up прическа) – първия опит”

 1. Plami says:

  Утре отивам даси купя :D

 2. Anonymous says:

  Такава джаджа може да си купиш от всяко магазинче за аксесоари, моята струваше 2лв :)

 3. Охоо, супер. Има ли фибички, зашити към твоя? Ако да, сподели някой адрес да добавя. Мерси. :)

 4. Boyana says:

  Да, продават подобни, но тази изглежда доста добре, пък и по- здрава. Много добре се е получила прическата, сега и аз съм изкушена :)

 5. Anonymous says:

  Не, няма фибички, аз я ползвам за обикновен кок и съм и пришила кукички от сутиен за да не се отваря :D
  Такива фибички могат да се купят от всеки салон, който предлага удължаване на коса.

 6. Ясно, дано и фибичките са евтини, ако се купуват отделно.

 7. Eli Doinoff says:

  Искам и аз! Само дето не знам дали ще ми се получи с това мое огромно косище – онези кръглички дунапренени неща за кок, например, изобщо не могат да ми задържат косата… :(

 8. Аз имам такава, но без фибички, в Мола на Стамболийски има едно магазинче Accessories, мисля се казваше. За жалост (моята коса е на етажи и доста дълга) нищо не се получи. Така си и стои.

 9. Подари на някого! :p

 10. Здравей, Полина,
  блогът ти е прекрасен, поздравления! Отдавна искам да си намеря такава джаджа, ще я потърся тук :)

 11. Дани, от снимката в блога си с точно идеалната дължина коса за ролката. Ако искаш, да ти я подаря? В София идвам всеки месец за няколко дни. Защото ми взима здраве да я въртя на моята дължина, а на теб поне ще ти носи радост. Помисли и пиши тук или на мейл, ако решиш.

 12. Здравейте, Полина!

  Много харесахме статията Ви за този Heidi Roll аксесоар за коса! Бихме искали да Ви информираме, че в България вече съществува магазин на Claire’s, който се намира в лайфстайл центъра Strand Burgas в гр. Бургас. А след два месеца оаквайте и откриването на новият ни магазин на Claire’s в Sofia Ring Mall в гр. София!
  Поздрави,
  Екипът на Strand

 13. Бети Хр. says:

  Добре дошла в клуба! :Д Знам какво е и аз имам доста дълга, тежка и гъста коса . . . ниииищо не се задържа по нея и никакви прически не мога да ѝ правя.

  Все пак мисля, че е по-добрият вариант, отколкото да е тънка и рядка. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA