Scholl Velvet Smooth – автоматична пила за педикюр у дома (Ревю + Giveaway)

June 3, 2014.Polina Bilokonna.0 Likes.222 Comments
Вероятно ще прозвучи too much, но е самата истина – пилата на Scholl за мен не е просто супер-сполучлив продукт, а е малка… сбъдната мечта. Колко нерви ще ми спести тази пила, колко нерви… :)

Ето и защо:

1. В ежедневието си (освен през зима) предимно ходя с токчета, което допълнително натоварва стъпалата и с което обикновена домашна пемза не се справя, колкото често и да се сменя тя.

2. Салонните педикюри ме хвърлят в студена пот, още при мисълта да си запиша час. Имам неприязън към тази процедура. Не ме е гъдел, просто е непоносимо неприятно за мен. Сигурна съм, че много момичета сме така.
3. Педикюр струва средно 35лв., като реално погледнато, единствената причина да ходя на педикюр са петите, другото го мога и сама. През 2 седмици педикюр в салон = 70лв. на месец не е особено рентабилен разход, ако пилата се окаже толкова ефикасна, каквато ми ми изглежда към този момент (засега съм очарована, ако трябва да сме точни, но времето ще покаже как ще е след трайна употреба).

В този ред на мисли, можете да си представите каква ми беше радостта, когато Scholl Bulgaria са ми предложили да тествам продукта, че и да подаря 3 пили на 3 читателки! :) За играта ще пиша в края на публикацията, а сега нека споделя мнение за продукта след краткото тестване.

 Scholl Velvet Smooth комплектът съдържа:
·         1 автоматична пила за пети
·         4 AA батерии (преди ползването, отворете и изхвърлете червения предпазител между батерийките)
·         1 ролкова глава с микрогранули
·         Пластмасов предпазител (не го извхърляйте)


Какво представлява самата пила?
Електрическата глава на пилата е ергономична и притежава специален дизайн, чиято повърхност съдържа микрогранули. Те нежно полират нежеланата твърда и груба кожа без да прави стъпалата на краката прекалено нежни.

Каква е препоръчителната цена на пилата и на пълнителя с микрогранули (т.е. черната част)?
Scholl  Velvet автоматична пила – 80лв.
Scholl  Velvet пълнител – 29лв.

С каква честота е препоръчително да се сменя пълнителят? 
И тук идва обнадеждаващата цифра, която предстои да потвърдя, а засега само ще споделя какво обещава производителят: до 12 използвания е пълнителят, чак след това се сменя.

Но, честно казано, и по-малко от 12 да са, ще му го простя, имайки предвид лекотата на използването и рентабилността (спрямо салоните процедури) на продукта. Вдясно виждате резултата веднага след първото ми ползване на пилата. Цяла пролет всячески отлагах ада записването на час на педикюр, а домашната пемза помагаше слабо. За голяма моя радост, 5-10 минути с Scholl и ето го ефекта (снимката се уголемява, но не препоръчвам):

Как се използва?
Измиваме крачета, подсушаваме ги добре с кърпа и вече абсолютно сухите пети обработваме с пилата.  
След процедурата нанасяме хидр. крем. Добре ексфолираните стъпала ще попият веднага.

Giveaway:


Огромно мерси на Scholl Bulgaria, че имам възможност да зарадвам три от вас.


Скъпи момичета, три от всички отговорили ще спечелят същата Scholl Velvet Smooth автоматична пила, като моята + допълнителна ролкова глава с микрогранули, осигурени от Scholl Bulgaria. Ще се радвам, да се включите като ми отговорите като коментар под тази публикация на един въпрос и добавите към него email адреса-а си, на който на 3те печеливши момичета ще бъдат изпратени наградите. 

А въпросът е: 
Как се презареждате?

Срок на играта: 7 дни (3-9 юни)

Лятото започна, а съм… малко съм прегряла емоционално (че и физически така се чувствам) от многото активности, които подхванах. Истински любопитно и полезно ще ми да споделите. А и съм сигурна, че ще бъде полезно на самите вас да се замислите по този въпрос – кои са нещата, които ви вдъхват усещането за свобода, вътрешен мир и радост? :) От реалистичните, ежедневните неща (че се ходи веднъж-2 път на море годишно – се ходи).

Играта е отворена само на територията на България. Ще приемам отговорите до 23:59 часа на 9 юни. Победителките ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на 10.06.14г. в този пост, както и на страницата на блога във Facebook

И победителите на чудо-пилата са:

Пух mydropsofrainbow@gmail.com, Евгения step1000@abv.bg, Силвия Енева
silviya.e.eneva@abv.bg

Мили момичета, честито! Сигурна съм, че ще останете доволни от пилата, наистина е изключително полезен уред. :)
PS: Да призная, притесних, когато видях в таблицата, че една от приятелките ми се падна да е една от трите победителки. Силно се надявам този факт да не породи разни конспиративни мисли у вас. Сами разбирате, че щом късметът й се усмихнал, както и на другите две момиче днес с Random.org, щеше да е нечестно да й го отнемам, просто за да се обезопася от евентуалния хейт. Мерси за участието и доверието. Както знаете, вярвам, че всичко е по принципа на бумеранг в този живот и не бих си позволила да съм умишлено нечестна.
Поздрави,
Полина

*Продуктът е предоставен за ревю от Scholl Bulgaria


Comments (222)

 • Теодора Петрова . June 3, 2014 .

  С две деца вкъщи наистина разбирам за какво говориш. Често физическото и емоционалното изтощение идват в повече. Моят начин да почерпя вътрешна сила е да си открадна един ден само за мен, който обикновенно прекарвам с най-добрата си приятелка. Без значение дали се разхождаме, пазаруваме или просто си говорим, след един такъв ден съм нов човек.
  tiger_eye86@abv.bg

 • MihaellaGolden . June 3, 2014 .

  Поли, страхотна изненада, подходяща за летния сезон. Начинът, по който мисля да презаредя в края на този месец, след като ми свършат изпитите, е да се насладя на слънчевото време във Варна, с чаша Мохито във ръката, хубава компания и много музика. Това е моят начин да се отърся от ангажиментите :)
  Михаела Златарова
  mihaelagolden@gmail.com

 • Пламена Николаева . June 3, 2014 .

  Презареждам се с разходки из природата :)

  men4eto93@mail.bg

 • Mirsea . June 3, 2014 .

  Презареждам се с разходка сред природата, дълга вана с много пяна или просто се поглезвам с някой маникюр или маска.
  Успех на всички!
  mirsea_witch@abv.bg

 • Denitza Dineva . June 3, 2014 .

  Аз се презареждам с разходки, каране на колело и четене на книги. С нетърпение очаквам хубавото време, за да съчетая и трите в някой парк в града :)

  dineva_denitza@abv.bg

 • Слънчева . June 3, 2014 .

  Презареждам се с разходки извън града – обикновено в планината. :) Обичам да докосвам дърветата, цветята и да слушам птиците и това ми действа адски разпускащо и успокояващо. :)
  gergana.hineva@gmail.com

 • Vixi . June 3, 2014 .

  Страхотен гив тъкмо за летните месеци за да имаме щастли крачета.
  Презареждам най-добре сред природата, край зелено и сред слънчеви лъчи и чуруликащи създания.
  mail: crazymuppet666@gmail.com
  hellovixi.blogspot.com

 • KuKl@t@ . June 3, 2014 .

  Определено нещото което може да ме презареди след изтощителен ден е един освежаващ душ и след това нещо за пиене (през лятото нещо студено,а през зимата чай)….нещото което винаги действа безотказно :) Хубаво лято
  (asinnka@mail.bg) Ася Кожухарова

 • Dessislava Vitkov . June 3, 2014 .

  С много море и тотално изключване от всякакви технологии и мрежи.

  dessislava [at] gmail.com

 • Elena Todorova . June 3, 2014 .

  Ellena@gbg.bg:
  Ех Поли, какъв труден въпрос, яко се замислиш.. Но все пак, има отговор :-) ;-) :-D! Лично аз, обичам да творя и експериментирам, че даже и в кухнята- само за напитките де, да не стане нещо грешка!! ;-):-D Най-добре си почивам с домашно приготвен студен чай в ръка, разхождайки се в отсрещния парк или излегната в шезлонга на терасата :-);-)

 • Maria Mihajlova . June 3, 2014 .

  Нещата ,който вливат в мен свежи сили определено са : една вдъхновяваща книга или публикация , почивка сред природата, понякога дори и това да остана насаме със себе си и да преосмисля ежедневието ме кара да имам повече сила и мотивация. Любовта също ми дава силен устрем.
  Milanova1234@abv.bg
  Мария Михайлова

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Презареждам се, когато направя нещо специално и изненадам някой близък мой човек. Нищо на света не може да направи човек по-щастлив от магическа вечеря, джаз изпълнение на живо в пиано бар, кино на открито, дори една разходка в парка за която си взел продукти и одеяло, за да направиш изненадващ пикник, спонтанно пътуване с кола и хиляди дребнички неща, които ще накарат някой скъп човек за теб да се усмихне, а така ще усмихне и теб.

  pam_velkova@abv.bg

 • Elena Todorova . June 3, 2014 .

  Ellena@gbg.bg:
  Ех Поли, какъв труден въпрос, яко се замислиш.. Но все пак, има отговор :-) ;-) :-D! Лично аз, обичам да творя и експериментирам, че даже и в кухнята- само за напитките де, да не стане нещо грешка!! ;-):-D Най-добре си почивам с домашно приготвен студен чай в ръка, разхождайки се в отсрещния парк или излегната в шезлонга на терасата :-);-)

 • silviya eneva . June 3, 2014 .

  Презареждам с почивка на спокойно място /като почивка на село/ място на което няма обхват,интернет ,шум и много задължения ..просто спокойствие ,птички и безгрижие под слънцето . След това се чувствам като нов човек . Все пак на кого не му идва в повече забързаното ежедневие?! :))

  silviya.e.eneva@abv.bg

 • Ивелина Иванова . June 3, 2014 .

  Най-отпускащо и презареждащо ми влияе разходката до родното ми място! Кара ме да забравя шумотевицата в големия град, притесненията и главоболията от ангажиментите. Стоенето в градината на баба, срещането със стари приятели и посещаването на места от детството ми ме зареждат с приятни спомени и положителна енергия. Полезно е да помним корените си.
  ivelina.va@gmail.com
  http://www.artennviu.blogspot.com

 • Maria Miteva . June 3, 2014 .

  Страхотен подарък за всеки, в началото на лятото :-) Изключително много обичам морето, мога да стоя с часове и да гледам в безкрайното синьо… Това ме успокоява и ми дава много енергия.
  Ако не мога да бъда там, разходка с приятелки или хубава книга…
  Мария Митева miteva_mk@mail.yahoo.com

 • Чантичка . June 3, 2014 .

  Здравей, Полина!

  Позволявам си да се включа, защото известно време преди и след обявения краен срок на играта ще съм в България. Освен това въпросът много ми хареса и съм редовен ползвател на продуктите на Scholl. (Ако прецениш, че не отговарям на условията, изключи ме от тегленето на наградата)

  Абсолютно усещане за “свобода, вътрешен мир и радост”, точно както си го формулирала, ми дава карането на колело. През нашето градче тече малка рекичка, и паралелно на нея върви велосипедна алея. В работен ден по нея има малко хора, топло е, диво, мирише на полски цветя и зеленина, крякат патета, на всеки няколкостотин метра има дървени мостчета, дори и малък замък, страхотна идилия е. Два часа с колелото и съм презаредила батерията. (Снимка от телефона: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/473286_200361703421408_1072839318_o.jpg)

  Другото нещо, което ме успокоява и прави щастлива е разхождането на кучето. Най-вече много рано сутрин, когато няма други хора, за да мога да я пусна в полето да бяга свободно, да копае дупки, да джапа из локвите, да гони зайци и всякакви други неща, които радват една кучешка душа. Заразителна е тази проста радост от малките неща, която имат кучетата, и много поучителна.

  adverte.studio [at] gmail.com

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Презареждам се с хубава книга в ръка. Слънчево и изпълнено с положителни емоции лято на всички! irina_nikolaeva1979@abv.bg

 • Silviq Stoyanova . June 3, 2014 .

  Нищо друго не може да ме разтовари така, както спа уикенд с любим човек.
  silviqstoyanova@gmail.com

 • Ekaterina Pavlova . June 3, 2014 .

  Този коментар бе премахнат от автора.

 • Mila&Dessi . June 3, 2014 .

  Презареждам с 2 дни в родния град с най-добрата ми приятелка. Имам сили за цялата следваща година след това :)
  mila_721@abv.bg

 • Mymakeup2013 . June 3, 2014 .

  Определено се презареждам с направата на някоя вкусна козба или сладкиш или с ободряваща маска и хубав цветен маникюр :)
  kapinarova@gmail.com
  Успех на всички :)

 • Мариана . June 3, 2014 .

  Кратките пътувания през уикенда са едно от най-зареждащите неща през цялата година. Друго любимо нещо ми е масажът – 1 час само аз и мислите ми :)

  mariana_vulova@yahoo.com

 • acupofteiated . June 3, 2014 .

  Как се презареждам аз?
  – чаша бира + хубава книга
  – вечерната игра с хамстерите ми
  – сладки приказки с приятелки
  – чаша кафе пред компютъра докато чрез блоглавин и фейсбук чета интересните постове от последните часове
  – време, което да отделя само за мен и грижа за мен
  – експерименти с грим, които никой освен мен никога не вижда
  acupoteiated(a)gmail.com (a)=@

 • Milena Ivanova . June 3, 2014 .

  Обичам лятото , ако изобщо реши да помогне . През този и всички сезони релаксирам с ходене на вилата , близо е , чист въздух , красота и балкан :) Няма шум от коли и смока на големия град . Ако не можем да отидем гледаме поне до Банкя да отидем , там също е много хубаво , еко пътеката (алеята на здравето ) е чудесна . Лек ден
  hali4ka85@abv.bg

 • Ивелина Атанасова . June 3, 2014 .

  Поли, това мейлите не е много идея, защото базата ти, когато е видима е крайно плодотворна за спам, което не е много ОК нито за нас, нито за рейтинга на блога. Иначе играта е супер – наградата дваж. :)
  Мохито на плажа и шезлонг с чадър на 30-тина градуса ме презарежда прекрасно мен, истинско щастие е че живея във Варна и сутрин рано се будя с изглед към морето.

  Предвид, че ти коментирам с профила си в Google се надявам да имаш достъп до мейла ми.

 • Tamara Tsocheva . June 3, 2014 .

  Страхотен подарък, много подходящ за летните месеци! В забързаното ми ежедневие и куп отговорности като работа, дете и др. все по-трудно успявам да си открадна време и да презаредя, но моят начин е като практикувам йога и това ми действа много релаксиращо и тонизиращо, дори и след натоварен ден :) Иначе ходя от време на време и на масаж.
  tams@abv.bg

 • Iveta Todorova . June 3, 2014 .

  Аз съм още малка и не съм толкова натоварена откъм задачи, да мисля за работа, семейство и т.н. Обикновено след някой труден изпит или ден обичам да се глезя хапвайки нещо сладко пред лаптопа

  iveto32@abv.bg

 • Simona S. . June 3, 2014 .

  Първо искам да кажа, че имам също проблем с груба кожа на места по краката, както е при теб.Резултата на снимката определено изглежда много впечатляващ, дори преди да видя снимките честно казано бях скептична, но сега…
  А сега ще се радвам да се включа в играта.Моят начин за презареждане и релакс е четене на книги, гледане на видеа в youtube:)
  simona91dimitrova@gmail.com

 • Gergana Nikolova . June 3, 2014 .

  Презареждам се с някоя хубава книжка или разходка в парка .С книгата се отпускам и се потапям в един различен свят, където всичко е възможно , а с разходката , чистия въздух и птичите песни ме зареждат с положителна енергия .
  g.nikolova._@abv.bg

 • romancemss . June 3, 2014 .

  Страхотно ревю, Поли! Честно казано от както пуснаха продукта в България му се чудя, понеже от както се помня имам проблем с грубата кожа на стъпалата, именно заради високите обувки, но след хубавите думи (а и ако късмета ме подмине :D) ще го купя със сигурност.. :)

  Сега на въпроса ти.. в последно време стресът при мен е на пълни обороти и елементарни неща като чаша топъл чай, малко спокойствие и хубав филм ме карат да се чувствам прекрасно!
  Другото, което много ми помага в напрегнатите дни е котаракът ми (същият като Меган е :) ) .. никога преди не съм вярвала, че едно животинче може да те кара да се чувстваш толкова добре и толкова спокойно .. но колкото и ужасен ден да имам, прибера ли се вкъщи и го видя как ме чака на вратата и оставям всичко негативно на прага :))

  cup.cake@dir.bg

 • Nona Todorova . June 3, 2014 .

  В нашата фирма след тежък работен ден разпускаме с игра на тенис на маса. Тук трябва да подчертая, че масата ни е обикновена, дори е леко заоблена от четирите края, но това не пречи. Всякакъв вид спортна дейност отпуска мозъка и действа ползотворно :) На път за работа и след работа обичам да чета в рейса книги, а вкъщи взимам душ и се гушкам с котките ми :)
  Разговорът с любима приятелка също е важен елемент, който кара душата да се усмихва.

  Надявам се да намериш оптималния за теб вариант и не забравяй, че прекалената работа не е полезна. Хубаво е често да си почиваш и да се поглезваш от време на време :)

  Нона Тодорова
  nona.todorova@gmail.com

 • Polina Bilokonna . June 3, 2014 .

  Иве, борех се няколко часа с Rafflecopter, че и с помощта на няколко приятелки-съблогърки, които са по-запознати с Rafflecopter, но така и не успяхме да го включим в публикацията, някакъв бъг… И на мен ми се иска нещо да оптимизира играта (за мен), а и да я обезопаси от евентуалния спам (за вас). Надявам се, следващия път е ОК всичко. Ако се сещаш за проверен аналог на Rafflecopter, ще се радвам да споделиш. И мерси за включването в играта :)

 • silviq echelon . June 3, 2014 .

  Презареждам се като си пусна някакъв страхотен филм,предимно трилъри и мистерии много добре ми действат.И естествено задължително похапвам нещо докато гледам.
  sisi_2007@abv.bg

 • LaCimonna . June 3, 2014 .

  Разтоварването, хм. То може да е под всякакъв вид за мен. Тичам рано сутрин, за събуждане … ех,толкова се радвам, че най-накрая успях, да – 5 км. и 5 км. вечер.. и дори това ми се струва малко. Май се зарибих.
  Обожавам да чета. Принципно съм фен на книгите – знаете как е… да си я купиш нова, нова, прясна, прясна от книжарницата, да мирише на мастило .. и страниците да са нови.. и после да я подвържа с хартия, за да не се захаби. Определено това е моят начин. … но, ето тук идва НО-то, подариха ми Kindle и започнах да го нося навсякъде със себе си. Предимства много – малък е, компактен, мога да кача над 2000 книги… безплатни. Тук се сблъскват двата свята. Нито един няма да отхвърлям все още.. някои книги трябва да се четат само на хартия, а Kindle е едно голямо удобство.
  Обичам да готвя.. всико – паста, салати, крем супи всякакви, бебета палачинки с овесени ядки, смутита, елда… здравословно хранене for the win !
  Няма как да не каже и pinterest …и tumblr.Понякога всички имаме нужда просто да се взрем в така познатия прозорец на знанието “монитора на компютъра” и просто да …зациклим. Да.

  Обичам да седя навън, да разхождам кучето… или по-скоро то мен да разхожда. Oбичам да чета форуми .. за рецепти, за спорт, squat предизвикателства.

  Обичам разнобразието… и 24 kitchen ! Амин ! <3

  simona_rosenova_velinova@abv.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Чудесна игра! :) Напълно разбирам какво имаш предвид в поста си. За мен пемзата никога не е достатъчна. Обичам да ходя на педикюр, но това удоволствие е прекалено скъпо за студентка.
  Аз се зареждам най-добре с природата – лягам на полянка в парка и оставям сетивата си изцяло на земята, слънцето и ветреца. А ако се чува и лекият смях на приятели, раят е пълен.
  Е, това е от мен. Хубаво и вдъхновяващо лято :)
  f.traikova@gmail.com

 • Diana Gadzhalova . June 3, 2014 .

  Градусите се вдигат, а кожата на краката ми почна да изсъхва и става нетърпимо вече. Резултатът от пилата е видимо доста добър.
  Преди няколко седмици се завърнах от почивката ми в Дания и не исках да се връщам обратно. Чувствах всичко в София ужасно, нищо не ми харесваше, сесията започна, изпитите продължават, а аз ставах все по-изнервена и натоварена. Затова започнах да ходя на пилатес, гимнастика, зумба, йога(според зависи кога съм свободна). Преминах на много зеленчуци, плодове, фрешове, смутита. През другото време се забавлявам с лудата ми котка, която ме развеселява. Излизам, когато мога някъде хем далече от София за мен, хем на 10км, хем чист въздух, хем малко в планината. Разходките в парка с някоя приятелка, колежка са ясни. Това е по-голямата част от нещата, които ме зареждат последния месец и ми дават сили да изтрая още 1месец до почивката на море. :)
  dianagadzhalova@gmail.com

 • Desito . June 3, 2014 .

  Най – обичам да презареждам с хубава книга на слънчевата ми тераса. Книгите ме отвеждат в други светове и наистина успявам са си отпочина да се заредя с много енергия и добро настроение.
  desi1919@abv.bg

 • Христина Александрова . June 3, 2014 .

  Със сън.

  hristinaalexandrova@abv.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Аз се презареждам гледайки любимо предаване по телевизора или сериал. Това винаги ми действа разтоварващо. ;))
  nevi_music@abv.bg

 • Венета Бойчева . June 3, 2014 .

  Моята схема е такава – чести пътувания, може и кратки, но поне на 2 месеца. Приключиш ли едното, веднага се заемаш с организацията на следващото. Така винаги си в очакване на нещо положително :)
  veneta_boicheva@yahoo.com

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Презареждам се, като слушам любима музиха, чета интересна книга, хапвам нещо вкусно и любимо или когато гледам романтичен филм. Обичам и да се разхождам сред природата, а най-любимо ми е да ходя боса по свежа зелена трева. Понякога си харесвам някоя дестинация, като Мексико например и организирам тематично парти с типични храни и напити, много е подходящо за лятото и е наистина разтоварващо.
  Виолета Дечева, vili_de@mail.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Аз се презареждам като си устройвам DIY спа вечер – вана с морска сол, домашни маски, прическа и маникюр. И аз също не обичам да ходя на маникюр, не само че имам страхотен гъдел, ами и усещането някой да ми пипа краката за мен е странно и неприятно.
  Успех на всички участници.
  dimitrova.filka@abv.bg

 • Mariya Ivanova . June 3, 2014 .

  Много ми се иска да пътувам повече , но това не винаги е възможно. За това гледам да си освободя половин ден и сядам пред компютъра-с чаша/две вино и вкусна салата +някой любим сериал и послу книга. Комбинацията ми се отразява много добре.
  Email: suzaa93@gmail.com

 • Mariq Ivanova . June 3, 2014 .

  Презареждам се,като оставя детето на майка ми или сестра ми,не се обадя цял ден да ги чуя как са,отивам някъде с приятелки на кафе,на разходка,като не говориме за деца,мъже,а просто клюкарстваме.Това ми е почивката и разнообразието,защото постоянното седене вкъщи и гледането ни с малката,еднообразието,пране,чистене,готвене натоварват не само физически,но и психически.
  Ревюто е супер,а пилата е чудесно решение за хубави крачета след зимния сезон,успех мацки,заслужаваме да се поглезиме.Благодаря за предоставената възможност да зарадвате някой от нас!
  Mария Йорданова-Иванова
  mecanka666@abv.bg

 • Veronika Georgieva . June 3, 2014 .

  Имам малки ритуали, които се опитвам да включвам в иначе напрегнатия график. Задължителни сред тях са 30 мин йога сутрин, хладен душ и масаж с кокосово олио и лавандулово масло вечер и четене на книга преди лягане. При мен върши доста добра работа да не прегрея между две по-дълги почивки :)
  gveronika@ymail.com

 • Ekaterina Pavlova . June 3, 2014 .

  Презареждането абсолютно задължително включва любим човек. Обикновено в компанията на добра приятелка има разговори по пижами до сутринта и много сладкиши. А пък с любимия мъж е най-приятно, когато се наслаждавате на вкусна вечеря, докато звучи тихата джаз музика за фон. Общо взето моята печеливша формула за презареждане е добрата компания и вкусната храна! :* имейл: e.pavlova93@gmail.com

 • Desislava Milusheva . June 3, 2014 .

  Презареждам се с дълга безцелна разходка или с хубав филм+чаша вино (и дете при баба и дядо ;) )
  dessy2002bg@abv.bg

 • 82cuci . June 3, 2014 .

  Поли, страхотна игра :) Аз се презареждам с четене на книга, или разходка, или любим сериал, като ” Приятели” :) В последно време се зареждам, като ходя на преглед, за да се срещна с моята първа рожбичка :) Като я видя, как мърда и маха с ръчички и крачета, това ме зарежда за многооо дълго време :)

  tzvi@abv.bg

 • Цветелина Иванова . June 3, 2014 .

  Аз се презареждам като изляза някъде из природата. Ако пък има река наблизо още по-добре. Също и пикник с приятели. e-mail: tcveti_55@abv.bg

 • Anushka Rakova . June 3, 2014 .

  Напоследък открих очарование и разпускане в това да отглеждам цветя. С голям ентусиазъм направих малък ремонт на терасата, която от място за “всичко, за което няма място” се превърна в цветна градина с много подправки, каскадни и бордюрни петунии и други цъфтящи :) Напоследък се улавям, че първото нещо, което правя, като се прибера от работа е да отида и щателно да погледна всяко цвете, а след това просто да поседна сред тяхната “компания”.

  anushka.rakova@gmail.com

 • M. . June 3, 2014 .

  Най-вече с почивка и разходка на някое спокойно, тихо местенце. След това определено се чувствам като нов човек. :))) tm90034@gmail.com

 • Dimana Dyakova . June 3, 2014 .

  Палатка, природа, силни усещания особено ако са споделени с добри приятели :) Няма по-добро презареждане от това :)
  ianariddle@abv.bg
  P.S. – Благодарности за ревюто, от дълго време се чудех дали да инвестирам във въпросната пила, защото имам голям проблем със стъпалата :)

 • Antoaneta Cholakova . June 3, 2014 .

  Хмм, замислих се върху въпроса и осъзнах, че нещото, което най-много ме презарежда и ми дава желание за живот е положителната емоция под всякакви форми. Хващам се понякога как се зареждам от супер дребни и незначителни неща, дали нещо което съм видяла на улицата, дали прост разговор с някого, дали просто поглед разменен с някой на улицата. Просто неусетно настроението ми се оправя :) А ако трябва сама да си създам това усещане, обикновено излизам с приятели, забавлявам се, купувам си нещо чисто женско, или просто се опитвам да направя нещо, което не съм правила или отдавна не съм, просто за да излезна от дупката и да усетя нови емоции :)))
  t0ninCet0@abv.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Мен ме зарежда любовта,
  малко слънчева светлина,
  И приятно ухание през деня!
  На моренце -краченце разходи
  (Добрият му вид ще те удиви) !

  lady_damned@abv.bg

  Роксана..(ама не мога да го постна с профила във фб)

 • Море sunshine . June 3, 2014 .

  Презареждам със любима книга или списание и чаша кафе с мляко или домашна лимонада задължително на слънце, сред планината, на по- усамотен плаж или на рацъфналия балкон рано сутрин:))))
  sisn15@abv.bg

 • Мартина Янева . June 3, 2014 .

  Един ден в седмицата поне държа да се наспя добре, това за жалост ми е презареждането за цялата седмица, а мечтата ми е всеки ден да спя поне по 10 часа, да стана да си направя ароматен чай, да си сложа маската за лице да си пусна хубава музика и да си танцувам, най-добре е в това време да бъда заслепена от красивото и напоследък рядко слънчице. После ми трябва един бърз душ, навличам някоя ефирна рокличка и излизам на разходка с приятелки по любимите ми софийски улички. След целодневно обикаляне и споделяне на всевъзможни преживявания съм най-измореният човек, но и най-заредената емоционално, а какво по-хубаво от това да се прибереш след такъв дълъг ден и мъжът ти да е направил неустоима вечеря <3 Размечтах се!!!
  martina.yaneva@gmail.com

 • Pavlina Ornik . June 3, 2014 .

  През лятото се презареждам със ментова лимонада. Така ме освежава! А за още летни емоции целогодишно си практикувам зумбата. :)
  sam.atreides@gmail.com

 • Bu Georgiewa . June 3, 2014 .

  pop_eye@abv.bg
  Bu Georgiewa
  Здравей!
  Аз презареждам с много шоколад, музика и весели моменти :)
  А сега лятото ще се презареждам предимно на плажа с много вкусни напитки, широки усмивки и интересни книги :)

 • mannierox . June 3, 2014 .

  Презареждам се със сън. Не винаги, когато имам нужда от ‘презареждане’ имам възможност да ида в планината, но ако имаше как – определено това е номер едно в списъка. Балкан, хладни вечери, планински чай, огън спални чували, палатка, река.. това определено много ме зарежда.

  mannierox@gmail.com

 • Sonya Atanasova . June 3, 2014 .

  Аз лично презареждам най-често като изляза с любимия човек в парка, на разходка или просто си стоим двамата.Обичам също и да се усамотя и да си пусна някой от любимите филми, да избягам от натовареното ежедневие, поне за малко.
  sonka.1993@gmail.com

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Благодаря за ревюто и предоставената възможност. Презареждам, когато снимам играещи или творящи деца, когато си плевя цветята или когато карам колело.
  Успех на участниците!
  sirenceto@abv.bg

 • Пух . June 3, 2014 .

  Имам си няколко неща, които ме зареждат, като доскоро най-често използвах лакирането – за мен то е малък ритуал, отнемащ около час и разтоварващ подобно на медитация. За съжаление напоследък нямам възможност за него, но се надявам да си възстановя практиката, като поотрасне Дребосъчка.

  В момента най-натоварващо, и същевременно разтоварващо, ми действа именно тя, неописуемо е. Когато спи, разпускам с книга, а понякога се хващам да приготвя нещо сладичко – последното ми хоби.

  Друго – от години съм запален геймър и топя негативни емоции в игрите. Изтощаващо е, но мога да го сравня с бокс по претопяване на енергия.

  Обичам и разходките сред природата, и кафето с приятелка, но като цяло съм домошар и истински презареждам батериите вкъщи.

 • Hellie . June 3, 2014 .

  Когато си купя нещо ново и хубаво, когато съм сред природата, когато направя нещо добро за някой друг и когато съм с любимия човек :)

 • S.M. . June 3, 2014 .

  Презареждам се с помощта на природата, приятели и музика.
  И много тъмен шоколад.
  svetlami1@abv.bg

 • Пух . June 3, 2014 .

  mydropsofrainbow@gmail.com

 • Desi'Nevermore . June 3, 2014 .

  Аз презареждам най-вече с рисуване, понякога и музиката помага доста, както и книжка с топла (студена) напидка. В последно време даже ги комбинирам, защото и аз прегрях адски много.
  dessy_b89@yahoo.com

 • the Beauty in my Life . June 3, 2014 .

  Противно на очакванията на повечето хора, аз разпускам, като се прибера вкъщи при малкото ми момченце. След ден изпълнен с напрежение и работа, само да зърна лицето му и вече се чувстнам нов човек. :)
  tedi@thebeautyinmylife.com

 • Ivana Nikolova . June 3, 2014 .

  Презареждам се като се виждам с близки,позитивни хора! Често като имам много неща за правене, точно любимите ми хора започвам да ги виждам все по-рядко – огромна грешка!
  Това е моята “тайна”! :)))
  ivana.nikolova.9(AT)gmail.com

 • FWB . June 3, 2014 .

  Сън,сън и пак сън. :) Колкото и комерсиално да звучи си е така. Един здрав,хубав и презареждащ сън – и съм като нова. :)) Иначе не отказвам и на чаша тоник с лимон, придружена с припек край морето. :))) iva.cv94@abv.bg

 • Bella . June 3, 2014 .

  Презареждам се с книга в ръка и чаша студено бяло фрапе :)
  Bella.blog.beauty@gmail.com

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Чаша хубаво вино + книга или весел филм, вечеря с приятери на приятно място.Може би звучи много тривиално, но върши чудеса.
  marigrad@abv.bg

 • Diana Chebisheva . June 3, 2014 .

  Освен един много продължителен сън истински се зареждам с писане в блогчето ми. А ако има и харесали статиятя ми, усмивката ми е гарантирана! :) chebisheva@gmail.com

 • Rumyana Petrova . June 3, 2014 .

  Презареждам се като прекарвам време с приятели,разхождам се из природата,купя си нова шарена дрешка или пък хапвам някоя любима храна :))
  cosmetics.rumi@gmail.com

 • Illy Bar . June 3, 2014 .

  Среща с най-близките ми приятелки- няма излишни думи, достатъчно е да сме заедно :)
  abeautybarblog@gmail.com

 • Iveta Doseva . June 3, 2014 .

  Страхотна изненада. Аз обикновено релаксирам с дълги уморителни разходки сред природата , колкото по-уморена съм толкова по отпочинала се чувствам в следващите дни ( Но пак казвам уморена от разходки сред природата ) zaichety@abv.bg

 • ~ Diddy . June 3, 2014 .

  С бавни разходки в парка заедно с моето семейство.

  emiliyapetkova@abv.bg

 • Sonya Etova . June 3, 2014 .

  Най-ефективно презареждам с хубава книга и голяма чаша чай на терасата, която в момента е цялата в цветя :) Напълно те разбирам за педикюра в салона- изпитвам абсолютно същите неприятни чувства. Страхотна награда!

  sonyaetova@gmail.com

 • Ominaeshi . June 3, 2014 .

  Работя много и до късно и често, когато се прибера от работа се чувствам капнала. Моят начин за истински домашен релакс е да си сипя чаша бяло вино, да изляза на терасата с леген с вода, в който капвам няколко капки ментово масло и с нещо за четене(книга, айпада, списание, лаптопа). Много е приятно и наистина ме отпуска. Даже си пускам и някаква хубава музика, която да заглуши долитащият градски шум и така мога да се пренеса навсякъде.

  Ominaeshi@gmail.com

 • Радина Драганова . June 3, 2014 .

  Моят любим начин за презареждане е разходката край брега на морето, мога по цели дни да седя и да гледам водата… на това му викам аз релаксация :)

  radina_draganova@abv.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Честно казано, истински презареждам, когато ходя боса. Няма по-освобождаващо и пречистващо чувство от това да усещаш земята с боси крака. :)

  nelly96borisova@gmail.com

 • Viktoriq Lakova . June 3, 2014 .

  Този коментар бе премахнат от автора.

 • Viktoriq Lakova . June 3, 2014 .

  По време на сесия презареждането е изключително важно :D Между изготвянето на курсови работи, четенето за изпити и висенето в университета обичам да се разхождам (много), напоследък имам нужда да пазарувам, а също така помага малко глезене – маникюр, педикюр и разни такива все хубави работи, които можеш да си направиш сама и да им се насладиш колкото време си искаш :))

  viktoriq.lakova@abv.bg

 • pantera666 . June 3, 2014 .

  Моето презареждане е описано в скобите, но пък два пъти седмично, а не годишно (защото живея на морето). Най-разпускащо за мен е да лежа на плажа, коктейл в ръка и лаф с приятели.Това време в момента ме побърква и нямам търпение да стане мноооого топло.В по-студените месец замествам морето със спа-центрове, сауни и масажи :))

  veselina_1586@mail.bg

 • danetka86 . June 3, 2014 .

  Най-добре презареждам когато съм на шопинг.Обожавам пазаруването,определено ми действа добре
  docka_86@abv.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Най-добре се чувствам след вана с етерични масла :) bbdoseva@abv.bg

 • Nassie Popova . June 3, 2014 .

  Аз се презареждам с така наречената шопинг терапия (за ужас на годеника ми) :D, колкото и да съм изморена, винаги мога да издържа още малко пред щандовете на козметичните магазини, най-вече. Но разбира се това не винаги е възможно, тогава най-обичам да си направя маска на косата и лицето, да лакирам ноктите си и накрая да отпусна във ваната с домашно направен фреш или шейк. Обожавам тези процедури!
  atanaska.k.popova@abv.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Презареждам се с разходки из природата.
  mimigeorgieva8202@gmail.com

 • Dobrina Dimitrova . June 3, 2014 .

  Аз се разтоварвам, когато рисувам и съм сред природата. Ще се радвам да спечеля една от пилите – dobrina.dimitrova10@abv.bg

 • Dobrina Dimitrova . June 3, 2014 .

  Поли, аз разтоварвам, когато рисувам и съм сред природата :)))) Ще се радвам, ако спечеля една от пилите – dobrina.dimitrova10@abv.bg

 • Кристина К . June 3, 2014 .

  Страхотен резултат само от една употреба, Поли!
  Аз презареждам по различни начини:

  * Студен фреш от портокал+ябълка
  * Бързо уикенд-бягство извън града
  * Подреждане (да си изкарам и подредя всичко от еди-кой-си шкаф ми действа жестоко!)
  * Да отделя час, за да си направя маникюр
  * Да изгледам някой от филмите за Хари Потър
  * Да погледам рибоците, охлювчетата и водораслите в аквариума ни

  мейла ми – karaivanova(a)abv.bg :)

 • silviya eneva . June 3, 2014 .

  Поли, моля те да измислиш някакъв вариант , защото когато мейла ти е видим в интернет пространството е достъпен за всички и от последния giveaway за hm получавам спам имейли в пощата. :-):-)

 • Богиня Върбанова . June 3, 2014 .

  Лично аз си правя домашен спа ден. :)

  boginq.todorova@abv.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  Презареждам се с разходки извън града, интересна книга или хубав филм, поглезване с козметични процедури, игри с детето и кучето, пазаруване с приятелки. :)
  daniela_georgiewa@mail.bg

 • Anonymous . June 3, 2014 .

  С някой сладникав сериал и много шоколад:) denitsadudevska@yahoo.com

 • Sincerely, Christine . June 3, 2014 .

  Пускам си любима музика и правя нещо за себе си или пък слушам и гледам в една точка. И ако това се случва през деня задължително и чаша кафе :)))
  kristin.n.pavlova@gmail.com

 • Nadia Aual . June 3, 2014 .

  Излизам с приятели, гледам любим сериал, разхождам се сред природата. :)
  nadiaaual@gmail.com

 • Anonymous . June 4, 2014 .

  Презареждам се най-добре с книга в ръка, полегнала на полянка:)
  ilianabr(a)abv.bg

 • Preslava Mirchevska . June 4, 2014 .

  С две деца почти не ми остава време за себе си,но хубава книга или филм ме правят щастлива.Най-зареждащо ми действа обаче ходенето на танци.

  p.mirchevska@gmail.com

 • Iveta Ristanova . June 4, 2014 .

  Много подробно и интересно ревю. С удоволствие бих пробвала пилата, защото от години ползвам ексфолианти за стъпала и са част от пълния седмичен ритуал в банята. Имам обикновена пила, затова ще се радвам да тествам и тази. :)
  Сутрин ми е отпаднало и сънливо обикновено и не успявам да се наспя почти никога. Лягам късно вечер и бързам да стана навреме, за да свърша повече неща и каквито задачи имам. Закусвам и се отправям към залата, където след хубава тренировка вече ми е бодро и се чувствам заредена с енергия. Иначе много добре ми действат разходките по магазини и кафетата с приятелки, а и блогването. :)
  iv4enceto91@gmail.com

 • Eli Georgieva . June 4, 2014 .

  Здравей, в зависимост от времето и настроението са презареждам като – слушам музика и танцувам с дъщеря си, разходка из гората или с кучето, кафе или шопинг с любима приятелка или четене на увлекателна книга, докато не стигна края й не мръдвам :)
  elena.shtirkova@mail.bg

 • Limited beauty . June 4, 2014 .

  Презареждам като се занимавам с красивите си цветя :) Те са ми най-голямата радост и всеки път, когато нещо цъфне е малък празник за мен :)
  limitedbeauty@mail.bg

 • *murfeishun* . June 4, 2014 .

  Обичам да се разхождам сама или да прочета някоя книга :)) Така се презареждам аз.

  mari27eti@gmail.com

 • Гергана Янкова . June 4, 2014 .

  Най-добре презареждам с интересна книга, хубава музика и голяма чаша ароматен чай (най-голям ефект има, ако и трите са налични по едно и също време)!
  gerystaneva@gmail.com

 • Mihaela Milenova . June 4, 2014 .

  Аз ходя на фитнес.Там успявам да презаредя.Също два пъти годишно ходя на почивка -зимата-планина, а лятото-море. :)

 • Mihaela Milenova . June 4, 2014 .

  mihaela-milenova@mail.bg

 • kiara . June 4, 2014 .

  Книги, музика, слънце, планина, море :)
  vaniakiara@gmail.com

 • Valeia . June 4, 2014 .

  Презареждането обикновено е с готвене, четене на хубава книжка, изпробване на някоя маска за разкрасяване, но най-доброто презареждане е когато съм около любимия. ^_^
  vsstoyanova@gmail.com

 • Magdalena Todorova . June 4, 2014 .

  Много хубав блог, и най-важното е че публикуваш преди и след за да се види дали има резултат.
  А аз се презареждам като ходя на разходки в парка с кучето ми.
  magi_todorov@hotmail.com

 • TheXDemonicAngelX . June 4, 2014 .

  Най-доброто презареждане става като си отделиш един ден само и единствено за теб, и вече според настроението – спа ден, релакс сред природата, хубава книжка/филм и нещо студено за пиене, рисуване, приятели…или дори разходка с кученце (което аз открадвам от приятеля ми :D)
  z_atko@abv.bg

 • hristo stefanov . June 4, 2014 .

  Презареждам се като се разхождам сред природата,като чета бюти блогове,като пазарувам най-вече козметика-презареждам се винаги когато правя нещо което ми доставя удоволствие :)
  reni199@abv.bg

 • Ела Бела . June 4, 2014 .

  Здравей :) презареждам най-вече с любимия човек или приятелите ми, сред природата или вкъщи на подходяща музика с някоя книга в ръка. Всичко опира най-вече до желанието ми да презаредя, отколкото до метода :)
  purl@abv.bg

 • ivilia . June 4, 2014 .

  Привет и от мен :) аз мога да се презареждам по различни начини, тъй като живеем на морето, достатъчна ми е една утринна разходка по дамбата, усещайки спокойствието на морето, слушайки шума на вълните, писъка на чайките и нежната милувка на слънцето :) а чоаша ароматно кафе само може да засили въздействието на тази релаксираща обстановка :), друго мое любимо място за релакс е разходка из ботаническата градина в Двореца в Балчик , разходката между цветните градини, розовите храсти и тайните романтични местенца за отдих сред парковия комплекс ми помагат да вдишам от спокойствието и романтизма на това омайно и мистично местенце :)) Поздрави от мен
  Ива Георгиева ivi_art@mail.bg

 • Radostina Bolgureva . June 4, 2014 .

  Привет! Един от любимите ми начини за релаксиране и презареждане лятото (освен разбира се отдих на морето), е да се отпусна на хамака на терасата. e-mail: radostina_bolgureva@yahoo.com

 • milen4eto84 . June 4, 2014 .

  Презареждам ,като прекарвам време с любими хора сред природата- в планината , на чист въздух, миризмата на прясно окосено сено…:)
  stoicova_84@abv.bg

 • Zlatomira Peycheva . June 4, 2014 .

  Лятото за мен е много зареждащо емоционално, да не споменавам различните фестове и евенти по черноморието. За мен това да си сред много любими хора е достатъчен заряд. Хубава музика и много усмивки. Това ме прави уравновесена и емоционално вдъхновена. Успех на всички участници.
  ShineLust
  zuondra@gmail.com

 • Rali Pavlova . June 4, 2014 .

  Когато съм имала кофти ден аз лично “презареждам батериите” като слушам музика, гледам някой забавен филм или ТВ предаване и задължително преглеждам любимите си блогове, списания или някоя хубава книга.
  pavlova_rali@abv.bg

 • Anonymous . June 4, 2014 .

  Напоследък в задръстванията се yсетих, че ако има наблизо цветя ги гледам и ми става по-приятно, Евлоги Георгиев ми е любимото място да съм в задръстване :D много е цветен :) Определено не е най-трайно презареждане, но пък са няколко минутки всеки ден.
  neda.sahatchieva@abv.bg

 • Hellie . June 4, 2014 .

  Когато си купя нещо ново и хубаво, когато съм сред природата, когато направя нещо добро за някой друг и когато съм с любимия човек :)

  epd050@gmail.com

 • ива ненкова . June 4, 2014 .

  Презареждам се с разходки в планината.Мириса на дърветата и цветята ме успокоява.
  mineralna_2007@abv.bg

 • FairyLandofEllie . June 4, 2014 .

  Презареждам се с хубава книга и купа сладолед. Общо взето почивка + набавяне на енергия.
  fairylandofellie@gmail.com

 • Evgenia Zvarich . June 4, 2014 .

  Ааа, чудесни подаръци! Толкова много съм чувала за тази пила, отдавна ми е във wish-листата :)
  Презареждам се по време на пижама-партита с най-добрата си приятелка: с хубаво вино и домашний маски; или с интересна книга на терасата, с чаша чай в ръка ))

 • Evgenia Zvarich . June 4, 2014 .

  А, да, mail: step1000@abv.bg :)

 • Валерия . June 4, 2014 .

  5 дни в отдалечена хижа без обхват! Презареждащо е!
  Поздрави!
  valq_5@abv.bg

 • Polly . June 4, 2014 .

  Здравейте! Ами.. морето си е. Няма друго по-презареждащо!
  paola_90@abv.bg

 • Silviya . June 4, 2014 .

  Здравей, Поли! Презареждам се, когато съм с приятели или в компанията на хубава книга
  silva.makeup@gmail.com

 • Pink Flower . June 4, 2014 .

  Сънят е най-честото средство за презареждане. Иначе една много дълга и уморителна разходка ме тонизира и зарежда супер много. За предпочитане е сред природата.
  iori_in_pink@abv.bg

 • Sunday Fairytale . June 4, 2014 .

  Моята рецепта за презареждане е разходки на “зелено” сред природата, среща с приятели, мързеливо четене на книга или просто наблюдаване как природата се връща към нов живот и с всеки ден цветовете стават по-ярки и красиви! Това определено ми въздейства :)
  Поздрави,
  Мари
  sunday.fairytale@gmail.com

 • Desi Veleva . June 4, 2014 .

  Ох, много ми е трудно понякога да се презаредя. Досега съм забелязала, че почивка само с любимия ми е най-голямото зареждане. Ей така само двамата някъде, дори и за кратко. С него съм сякаш сама със себе си (дори и телефона не си вдигам понякога). Много ми действа освежаващо!
  missdessyv@gmail.com

 • Veselina . June 4, 2014 .

  Много бих била щастлива, ако точно в този натоварен период от живота ми знаех безотказната рецепта за презареждане, но уви… Все пак откраднатите мигове на чаша коктейл с приятелките ми ме зареждат положително! И също очакването съвсем скоро да гушкам малката ми принцеска, племенницата ми Ава :)
  ditetu_f@abv.bg

 • zoia . June 5, 2014 .

  zoi96@abv.bg Презареждам се с добър филм и разходки сред природата :)

 • Anonymous . June 5, 2014 .

  cvetelinabg@abv.bg Аз се презареждам с дълги разходки, дълга вана и кафе с приятелки.

 • Anonymous . June 5, 2014 .

  reniata@abv.bg Обожавам разходки сред природата и шопинг за разтоварване и презареждане.

 • Anonymous . June 5, 2014 .

  ivelina_sexi@abv.bg Мен винаги морето ме презарежда чудесно за цяла година напред!

 • Стела . June 5, 2014 .

  На първо място стои пикник с любимия човек, това винаги може да ме усмихне до уши. Даже и пикник да не е, разходка до някое по-зелено място, с баничка в ръка, просто ден, в който да забравя за целия pressure, който ми се подава отвън.
  На второ място, тъй като ми се случва по-често вечер всичко да ми е стоварено на главата, изключвам монитора, пускам нещо акустично, паля 2-3 свещи и една ароматна пръчица и се наслаждавам на музиката.
  Последно, някоя нестандартна идея, наскоро попаднах на това http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/2014/06/03/2314058_da_se_izgubish_v_puzela_ili_za_nai-novoto_zabavlenie_v/ ; не се опитвам да правя реклама, просто ми се струва като страхотен начин да избягаш от реалността.
  strangersyesterday@gmail.com

 • Tania Kaneva . June 5, 2014 .

  Мен ме презарежда слънцето! Иначе, като мама на 2 годишно момченце, добре ми действат и откраднатите мигове самота – за маникюр, шиене, творене във всичките му форми! kanevasto@gmail.com

 • Стоянка Петкова . June 5, 2014 .

  Презареждам се с четене на книга и то в дъждовен ден(като в момента например)
  demetrialovatoweb@abv.bg

 • Стоянка Петкова . June 5, 2014 .

  Е,четенето е хубаво по всяко време..

 • Miglena Bouklieva . June 5, 2014 .

  Презареждане….
  Забързаният начин на живот оказва своето влияние и рано или късно идва време за презареждане.Всеки го усеща по свой си начин.Някой имат нужда да са сами, други да са сред хора. Аз лично предпочитам да прекарам един дълъг и егоистичен ден в домашни глезотии за себе си, след което отпочинала, бодра и заредена с нови сили и самочувствие да се отдам на любимите си хора.
  В горещите нощи компанията на качествени хора и чаша бяло вино е идиалния начин за презареждане.!
  miglena.1990@abv.bg

 • Кремена Георгиева . June 5, 2014 .

  Презареждам се с кратка ваканция в малките кукетни планински градчета с чистия въздух и без забързани хора и коли най-вече в компанията на близки приятелки и разбира се с чаша вино.
  E-mail blue_kremi@abv.bg

 • Даринка Михалева . June 5, 2014 .

  Как се презареждам? – С положителни емоции, които давам и получавам.А през последния месец около мен имаше наистина много хора, нуждаещи се от презареждане.Класен ръководител съм на 7 клас.Имахме изпити за кандидатстване и вчера обявиха резултатите.Ето го голямото презареждане – в нашия клас няма двойки!Не можете да си представите как презарежда блясъкът в очите на децата, споделената радост и удовлетворение, че всичките ни усилия са имали смисъл.И така продължавам – следващата учебна година, следващият клас, следващото презареждане.Чувствам се жива.

 • AlexKireva . June 5, 2014 .

  В напрегнатото ни ежедневие, да се “презареждаме” е от изключителна важност. Иначе има сериозна опасност от “burn out” -особено в предстоящите жеги.
  Презареждам се като се разхождам с кучето, като се заровя за ден в книга, която няма как да оставя, с чаша хубав чай , изтегната след цветята на расата и с котето, което се припича до мен. Идилия? Определено.
  Понякога за релакс си пускам 24kitchen и си мисля каква вкусотийка да “врътна” на приятелите ми за следващото гости, ням по-презареждащо от най-близките около ухаеща трапеза, усмивките им и блажено примляскване :)
  Надявам се съм помогнала .
  Алекс Кирева
  Alex_kireva@yahoo.com
  П.С. ползвам си чантата от H&M с мега кеф, и не съм получавала грам спам :)

 • Anonymous . June 5, 2014 .

  Презареждам се с разходка по плажа, просто гледайки морето, а също и четейки книга.
  elly_f@abv.bg

 • Maria Paskova . June 6, 2014 .

  Презареждането си е строго индивидуално, но аз лично те съветвам да останеш насаме със себе си. Дай време на мозъка си да преосмисли случващото се, а през това време можеш да релаксираш далеч от цялата “врява” с ароматно кафенце и някоя интересна книга. Или просто да изключиш за момент. Така презареждам аз и не е нужно да съм на курорти, навън или където и да било.
  Поздрави!
  maria.paskova1@gmail.com

 • Anonymous . June 6, 2014 .

  Всичко е строго индивидуално , на мен ми стига разговор с любимия човек съчетано с гушкане ;) Маги Василева ,maggito_30@abv.bg

 • Anonymous . June 6, 2014 .

  Ароматно кафе , тиха музика и хубава книга това е достатъчно :) Бонка Досева bbdoseva@abv.bg

 • Anonymous . June 6, 2014 .

  Презареждам се с време само за мен,релакс и спа процедури. iva.rumenova.doncheva@gmail.com

 • Anonymous . June 6, 2014 .

  С екзотична почивка с любим човек . kee86@abv.bg

 • Desi Panaiotova . June 6, 2014 .

  Презареждам се с ден изпълнен с разходка, кафе и среща с любими хора!
  tikvi4kata84@gmail.com

 • Honey P . June 6, 2014 .

  Презареждам се сутрин с чаша топло кафе, като блогвам и най-вече като готвя, защото това е любимото ми занимание :)

  tpreslava@gmail.com

 • BASHA . June 6, 2014 .

  Здравей, Поли. Поздрави за блога като цяло и стила на писане по-конкретно.
  Относно това как презареждам, мисля че най-ефективно го правя чрез вкусен десерт. Поничка от DD или шоколадово суфле с течен център, това е моята формула.
  Поздрави :)
  boyana.alexa@gmail.com

 • Vladi Mihaylova . June 6, 2014 .

  с чаша хубаво кафе, приятна книга, много слънце, малко време с истински хора, няколко дни край морето. варианти хиляди.

  vladim_96@yahoo.com

 • Десислава Лазарова . June 6, 2014 .

  Много често движението сред природата ме презарежда много по-добре от седенето вкъщи *почивайки си*.. Ако съм прекалено изморена и за това, няколко часа четене на блогове и книжки/списания също ми се отразяват доста добре.
  Dessy Lazarova
  desita_96_16 @abv.bg

 • Ivana Alexandrova . June 6, 2014 .

  Презареждам се с четена на книги и клипчета в YouTube :)
  ivana.alex@abv.bg

 • Kamelia . June 6, 2014 .

  Презареждам се с кратко бягство от големия град някъде сред природата или където и да е – просто нещо различно :)
  kameliaraykova@abv.bg

 • Ива Иванова . June 6, 2014 .

  Здравей, Поли!
  Имам страхотна слънчева тераса с много цветя и прекрасен изглед към Крепост Хисаря (Ловеч), центъра и всички красоти в града. Това плюс кафе или фреш, книга или просто ей така да седя и гледам заобикалящите ме красоти ми носи тотално презареждане!
  Семейството, хубавото време, морето и разходките, хубав филм или постановка… всичко, което носи положителни емоции и усмивки със себе си ми носи радост и презареждане!

 • Ива Иванова . June 6, 2014 .

  Забравих имейла – ivslo@abv.bg

 • Maria Nikolova . June 7, 2014 .

  Презареждам се като се виждам с близки,позитивни хора!
  Направи нещо само за себе си, (това което не си позволяваш в ежедневието).

 • Nina Vasiljević . June 7, 2014 .

  Презареждам се с дълги разходки в парка :)

 • helena8chris . June 7, 2014 .

  Презареждам се с разходки, гледане на хубав филм, шопинг, време с близки. Избирам едно нещо от този списък в зависимост от какво имам нужда в даден момент.

 • Anonymous . June 7, 2014 .

  Презареждам се с дълъг душ,задължително с любимият ми душ-гел с аромат на малина и мента,след това напръсквам тялото си със спрей за тяло с аромат на нар и манго,а когато попие-лосионът ми за тяло с малина.
  След това си запалвам ароматна пръчка,лягам,пускам си музика и чакам да попие..после се обличам и отивам на ражодка в някой парк :)
  Даниела Пенева
  pavkata922@abv.bg

 • Anastasia . June 7, 2014 .

  Презареждам се разходки сред природата, среща на кафенце с приятели или четене на хубава книга. :-)
  Поздрави!

  nastjanastja@mail.bg

 • Даринка Михалева . June 7, 2014 .

  daretosam@abv.bg

 • Dreamgirl . June 7, 2014 .

  Аз лично се презареждам като се усамотя за няколко часа с любима книга, малко хубава музика, шоколад или нещо сладко “за душата”.Поздрави! ^^

  dreamgirl_89@abv.bg

 • v-forever-v . June 7, 2014 .

  Презареждам се най-вече чрез разходки и каране на колело. Ваня Стамболиева . vania997@abv.bg

 • Dessyslava Ionova . June 8, 2014 .

  Рисувам, чета, прекарвам време с любимите хора или котки… или просто взимам горещ душ. :)

  Е-mail: devi-ante@live.com

  Десислава Йонова

 • Anonymous . June 8, 2014 .

  Чаша ароматно черно кафе + купичка ягоди/ череши рано сутрин, на терасата или пред някой отворен прозорец. По този начин започвам деня си позитивно – червеният цвят на сезонните плодове радва очите и сърцето, а кафето е задължителен детайл от сутрешния ми “ритуал”. :) Няма хора, няма коли, а времето е слънчево, но и прохладно – идеален начин да се презаредя! Светлана Ганева, E-mail: sunshine.avenue@abv.bg

 • Angelina Terzieva . June 8, 2014 .

  Гледам някой любим сериал или слушам хубава музика.
  a80n78@abv.bg

 • Anonymous . June 8, 2014 .

  Чрез четене на книги и разходки
  Petia Georgiewa
  g.r.a.c.i.a.t.a (at) abv.bg

 • Краси . June 8, 2014 .

  Презареждам се като се потопя в някоя книга или съм на разходка с любимия и слушам тишината :)

  xtreme__ (at) abv.bg

 • Sashka Kirilova . June 8, 2014 .

  Най-доброто презареждане е един ден прекаран с любимия човек, някъде на разходка, а ако времето не позволява – да си седим в къщи двамата – аз с книга, а той с дистанционно ;P
  we_are@abv.bg

 • Nevyana Nikolova . June 8, 2014 .

  Презареждам като ходя на кино . nikolova_10@abv.bg

 • Петранка Атанасова . June 9, 2014 .

  Обичам чисто женските удоволствия – да изляза с приятелки, да отида на фризьор, на масаж или да хапна торта.
  Петранка Атанасова pepamitko@abv.bg

 • Ценка Ганчева . June 9, 2014 .

  Сред природата се презареждам най-добре,чистият въздух и песента на птичките са достатъчни за това-Ценка Ганчева – tsitalia@abv.bg

 • Даниела Петрова . June 9, 2014 .

  След дългия и натоварен ден, единственото, което ме кара да се усмихвам, са прекрасните усмивки на двете ми дечица и очакването на третото, което ще бъде коледният ми подарък тази година. Това ако не е презареждане :)
  daniele_d@abv.bg

 • mihaela neicheva . June 9, 2014 .

  Най-добре се чувствам е се презареждам като прекарвам повече време със семейството си.misha2009@abv.bg

 • Лилия Димитрова . June 9, 2014 .

  Най-доброто презареждане за мен са кратките екскурзии през уикендите, четенето на книги, спорта и разбира се игрите с децата ми.
  liliadimitrova@abv.bg

 • maria mihailova . June 9, 2014 .

  Понеже съм от Пловдив , най – презареждаща след работен ден ми е разходката по Гребната база със семейството ми и приятели . Разхождаме кучето , слушаме музика , пием нещо освежаващо и т.н. Много обичам да шофирам сама извън града и много ме зарежда , но не винаги ми остава време за това .
  mimsi78@abv.bg

 • Адриана Лазарова . June 9, 2014 .

  Сменям батериите :) С приятели на кафе, шопинг, разходки…..

 • Radina Markova . June 9, 2014 .

  Този коментар бе премахнат от автора.

 • Radina Markova . June 9, 2014 .

  Здравейте,презареждам се когато се видя с любимия човек и отидем на разходка преди залез слънце,седнем на някоя пейка в парка и наблюдаваме как залеза се скрива и как всичко,което е било остава назад във времето и утре ни чака нов ден пълен с нови предизвикателства. piratka_1990@abv.bg

 • ziskin3 . June 9, 2014 .

  Презареждам се с разходка в морската градина и по плажната алея в късния следобед.А,ако вали гледам някоя комедия. zuzine@abv.bg

 • Анета Фердинандова . June 9, 2014 .

  Най-добре си почивам с кратко пътуване без предварителна програма – без резервация за нощувки, без очаквания какво ще посетим, по възможност далеч от шумни и много посещавани места. Другото, което ме презарежда, но ми се случава изключително рядко – среща с приятелки, бивши съученички, точно в града, където сме учили, любимите ни места все още викат много приятни спомени. Безценно!

 • Funny Bunny . June 9, 2014 .

  Презареждам с чаша розе и книжка на балкона :)
  radina.l.dimitrova (at) gmail.com

 • Nataliya Simeonova . June 9, 2014 .

  Презареждам се като изключа компютъра и посветя по-голямата чат от деня на себе си-спа процедури домашни условия,нещо хубаво за хапване и гледане на някое дамско предаване по телевизора.
  sibona_bs@abv.bg

 • Мариана М. . June 9, 2014 .

  Здравейте! Пезареждам се с разходки на чист въздух, забавни филми, разговори с приятели и хубава храна. Ежедневието ни е много натоварено и е добре да отделяме повече време за хобита. Мойто хоби е да рисувам. Това много ме успокоява.
  m21april@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Презареждам се като си дам време за разходка из магазините сама без да се съобразявам с времето. tzs60@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Здравей скъпа Поли.Поздравявам те за повече от чудесния блог.Вече те чета редовно.
  Аз се презареждам сред природата,гледайки чудесните пейзажи , слушайки песента на птиците и дишайки чистият въздух. Магдалена Досева mbdoseva@abv.bg

 • Irena Stamatova . June 9, 2014 .

  Zdravei Poli az naposledak se zapalix po ribolova,Obi4am s moq lubim koito sa6to e zapalen i s dvete ni de4ica da sme zaedno iz prirodata,zabravqm pone za nqkolko dni problemite.bobi_reni_stamatovi@abv.bg

 • Mariana Dragova . June 9, 2014 .

  Здравей Поли,
  Релаксирам като се разхождам сред природата и се срещам с любими за мен хора. Понякога ми помога и бездействието в къщи.
  marianadragova@abv.bg

 • Катя Янева . June 9, 2014 .

  Здрaвей Поли,
  Аз презaреждaм рaзхождaйки се сред природата с моето семейство.
  katiaqneva@abv.bg

 • Zornitsa Garkova . June 9, 2014 .

  Здравей Поли,
  Благодаря за възможността да спечеля пилата.
  Аз се презареждам като общувам с приятни хора.
  Дано да спечеля пилата най-после.
  zornicag@yahoo.com

 • Magdalena Yurukova . June 9, 2014 .

  Здравей, Поли,
  презареждането ми напоследък е трудно достижим блян, предвид току що проходилата ми (днес навършила 14 месеца) дъщеричка :) Но пък реално тя е и моето презареждане ;)
  Магдалена Юрукова
  magdalenayurukova@gmail.com

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Здравейте, Презареждам с хубава книга в ръка. Набавих си достатъчно fj Панаира на книгата в НДК.
  Надявам се скоро да отида и на море.
  Поздрави
  Галина Милева gnmileva@gmail.com

 • Mila Farfalla . June 9, 2014 .

  Харесвам простички ритуали като чаша чай на дивана, докато гледам любим сериал, вечери с приятели след работа или малко ‘направи си сам’, ако имам вдъхновение за това. Много е разтоварващо.
  milafarfalla@gmail.com

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Здравейте,презареждам разхождайки се най-често сама,имам нужда от тишина.Майка съм на две деца(да са ми живи и здрави)и вкъщи е много шумно Галина Атанасова galeto8512@abv.bg

 • Александрина Терзиева . June 9, 2014 .

  Презареждам се с разходки по плажа или карене на колело в парка :) Хубав ден!
  aleksche@abv.bg

  Поздрави, Александрина Терзиева

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Презареждам батериите като остана сама.Тогава шия гоблен/това много ме успокоява/,чета книга или приготвям някоя вкуснотийка за моите трима мъже. didas_73@abv.bg

 • Boyana Petrushevska . June 9, 2014 .

  Презареждам се с тренировки или разходка, или с някоя красива гледка, хубава музика. Когато се претоваря психически, си пускам някоя айляшка песничка и си танцувам. :)
  boyanapetrushevska@gmail.com

 • Христина Христова . June 9, 2014 .

  Срещам се с позитивни хора :)
  Христина Христова
  h.hristova89@gmail.com

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Презареждам с хубави книги,гоблени,разходка сред природата,любима музика,срещи с приятели,филми и т.н. siana2001@abv.bg

 • Венета Иванова . June 9, 2014 .

  Тук прочетох как се презареждат жени, които са още в силата на младостта – с разходки, време за себе си, с радостта от контактите с любими хора и т. н.. Това е толкова лесно. А какво да правим ние, зрелите жени, отгледали отдавна децата си и разделили се с тях, защото те са потърсили по-добри условия на живот в някоя страна с по-висок стандарт от нашия? Нашите пети също имат нужда от ежеседмично почистване. Ние също искаме да изглеждаме добре. И аз обичам да се глезя, ходейки на масаж, козметик, фризьор или на кафе с приятелка и по магазините. Всичко това действа презареждащо. Но истината е, че най-силното презареждане получавам, когато видя децата си и любимия внук чрез скайпа. Радвам се на смешните му думички, на закачките и игрите му и живея с този спомен, изпълнена с обич и сили, до следващата видео-среща. via05@abv.bg

 • Ивелина Павлова . June 9, 2014 .

  Определено презареждам с книги, книги, и пак книги!
  iveto_921991@abv.bg

 • Александра Димитрова . June 9, 2014 .

  Презареждам се като си пусна музика и легна на хамака

  Александра Димитрова – alq.cwete @ abv.bg

 • Nadia . June 9, 2014 .

  Релаксирам с любими хобита – рисуване върху стъкло, текстил, декупаж или с интересна книга в ръка.
  nadia.gencheva@gmail.com

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Презареждам с дълги разходки или пикник сред природата със семейството.
  Диана Илиева iv_97@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам се като се разхождам в гората.liube23@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам се с дълги разходки
  chavi_@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам като отида на кино с приятелки
  jasmi_n@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам се когато отида на излет сред природата
  Пенка Поибренска pepit_@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам сред природата на палатка например
  cvetko_@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам се много добри като ходя на театър колкото по често толкова по добре
  sneji_79@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  най добре презареждам в къщи пред телевизора с някой хубав филм
  margi_82@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам с пазаруване в мол например и др.
  emili_7@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  Презареждаме заедно цялото семейство когато отидем на екскурзия
  ivelin_a@abv.bg

 • Anonymous . June 9, 2014 .

  презареждам като отида на балкан за уикенда когато имам възможност разбира се.
  ivank_a@abv.bg

 • Анета Фердинандова . June 10, 2014 .

  пропуснала съм e-mail: aferdinandova@abv.bg

 • Mima Kochevska . June 13, 2014 .

  Иска ми се да споделя въпреки, че е извън играта. Поход в планината, там аз зареждам батериите си. Рила /моя Рила/, Родопи, Пирин, Балкана 1-2 пъти в годината за по 1 седмица. С няколко приятели по избран от нас маршрут, големите раници на гърба, от хижа на хижа а понякога и на палатки – Красота. Когато се изкача там горе и видя простора се чувствам наистина свободна и волна, като птичка. Въпреки, че живея в Бургас, много си обичам моренцето и не мога да живея без него истинското зареждане на душичката ми е в планината -Ох как ми липсва. Това лято сигурно ще пропусна “Кончето” mpkochevska@gmail.com

 • Пух . June 13, 2014 .

  Получих си подаръчето и нямам търпение да го изпробвам, още веднъж благодаря за възможността! :)

 • Louis Bonny . July 8, 2017 .

  Здравейте.

  Имате ли нужда от спешен заем? Имате лош кредит? Можем да одобрим заем за Вас, ние сме надежден сертифициран финансов институт
  Одобряване на средства за всички видове проекти. Нашата кредитна / финансова оферта е
  Даден при нисък лихвен процент от 3,00% и продължителността на изплащането е много
  Приятелски и удобен за клиента. Продължителността на кредита е по договаряне.
  Ние одобряваме финансиране за до 100 милиона долара и повече в зависимост от
  Характер на дейността. Нашите услуги са надеждни и издръжливи, Свържете се с нас днес чрез
  (bonitecloancompany@gmail.com) Вашият успех е наш приоритет.

  С Най-Добри Пожелания!!!

 • Имате ли нужда от заем? ако да, пишете ни на: (dakany.endre@gmail.com) . September 8, 2017 .

  Имате ли нужда от спешен заем? Ние даваме бизнес заеми, лични заеми, студентски заеми, кола заеми и т.н., Ако се интересувате, свържете се с нас чрез: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Предлагайте спешни заеми.

 • Имате ли нужда от заем? ако да, имейл: (richardcosmos5@gmail.com) за повече подробности. . December 3, 2017 .

  Имате ли нужда от спешен заем? Даваме коледни заеми? Бизнес кредити, лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и др. Ако се интересувате, моля свържете се с нас: (richardcosmos5(a)gmail.com)

  спешна оферта за заем.

Add comment