La vie en rose

С La vie en rose ИВАН АСЕН 22 иBIODERMA

поставят началото на едно фриволно френско лято

12 юни – 3 юли
откриване: четвъртък, 12 юли от 19:00 ч.
Покана: https://www.facebook.com/events/545496202221242/ 
Много талант на едно място… Много! :) Чудесни дрехи, аксесоари, самата обстановка… – ако сте в София юни-началото на юни, задължително минете през ул. Иван Асен II, 22 – обстановката е далеч от в mall и отношението към дрехите някак съвсем естествено започва да се променя вътрешно… Такъв беше поне моят опит, когато бях за пръв път в шоу рума на Иван Асен 22 и съвсем неочаквано намерих най-красивата за мен бяла рокля. Цените не се отличават особено от цените на, да кажем, Inditex (Zara, Massimo Dutti и др.), а дрехите са далеч от онези, които масово виждаме по улиците. Специални са, наистина някак…. много особени като усещане. :) 
Щастлива съм, че Нели Митева ме покани да участвам в снимките за каталога (който ще можете да разгледате на място – в шоу рума). Колекцията е приказно красива.
 
нели митева иван асен 22


фотограф: Диляна Флорентин 
грим и коса: Слав 
модели: Албена Лазарова, Полина Билоконна 
рокля: Gizda by Катя Лозанова, 
колие: Вяра Ценева 
пола: Славина Петрова
колие: Калина Чанкова 
идея и продукция: Нели Митева, Диляна Иванова, Боряна Чернева 
@ ИВАН АСЕН 22

Животът е хубав и нямаме нужда от доказателства, за да му се наслаждаваме. Точно както би направила една истинска парижанка. Тя е винаги свежа, със самочувствие и готова за нови преживявания, омагьосва с естествен чар и успява да е обаятелна, без да се старае особено. От нея струи светлина, лекота, загадъчност и вечна младост. Само помислете за всички харизматични хора, които сякаш винаги са на точното място, готови да изживеят един страхотен миг. Или да го създадат.

Въпреки че знаем как трябва да бъде, ето какво се случва всъщност – ядосваме се за дреболии, сърдим се за най-малкото нещо, натоварваме другите и себе си с лошо настроение.
А може да е по друг начин.

Едно напомняне затова е събитието La vie en rose на дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22 на дизайнерката Нели Митева и френската дермокозметична компания BIODERMA. Тази година събитието се посвещава изцяло на насладата от живота и ще видим колекция на млади дизайнери, които са работили по темата La vie en rose. Тя носи в себе си бунт към всичко натруфено и елитарно, точно като Коко Шанел, но не само това. В това съвместно начинание ИВАН АСЕН 22 и BIODERMA имат амбицията да покажат една изцяло нова концепция за красотата. Обединени около общото си виждане за мода, начин на живот и отношение към красотата, наред с моделите, като част от концепцията La vie en rose ще видим и емблематичния розов продукт Sensibio H2O на BIODERMA.
Мицеларната вода Sensibio H2O се появява във Франция преди повече от 20 години и бележи нова епоха в хигиената за чувствителна кожа. Нищо чудно, че скоро след това става любим продукт на дамите по цял свят.

В дизайнерското пространство на ИВАН АСЕН 22 от 12 юни ще има истински празник на непринудената и закачлива мода. Цветовете, разбира се, ще са във всички нюанси на розовото, а акцентите ще се колебаят между черно и сиво, тюркоаз и мента, златисто и месинг. Точки, райета и плисета ще се кипрят от всички страни, а материите, както винаги, ще са естествени и приятни за носене.

Събитието La vie en rose ще събере отново под един покрив познатите ни дизайнерски имена като задължителните YOD by Яна Дворецка, Игор Илийовски, Георги Флоров, HAM & EGGS, Диляна Иванова, Prototype 23, nelmit, minty, VЯRA, Инна Габровска, Радостина Клинкова, Динка Касабова, Славина Петрова, Милена Начева, Юлияна Янъкова, Таня Хаджиева, Ива Григорова и Rosica Mrsic. Но това съвсем не е всичко. Заедно с тях ще видим и няколко свежи имена – Papieta by Марияна Рибарова, Мая Каранешева, Малката гад, Gizda by Катя Лозанова и Вяра Ценева. За аксесоарите имат грижата Виктор Павлов и Калина Чанкова.

Допълнителната изненада тази година е от Германия – JASMINA JOVY JEWELLERY на дизайнерката Ясмина Йови. Тя е възпитаник на HS Pforzheim – един от най-добрите университети за дизайн на бижута в Пфорцхайм – известният “бижутерски” град в Германия.

По време на събитието ще бъдат представени и резултатите от конкурса за гарафичен мотив, създаден около философията на мицеларната вода Sensibio H2O и френската тема La vie en rose, които се превърнаха във вдъхновение за млади дизайнери и художници. Проектите на победителите: 1.място: Боряна Чернева, 2.място: Марина Симеонова и 3.място: Таня Кънчева, ще бъдат отпечатани върху еко-чанти и изложени в шоурума наред с дизайнерските модели.

Шоурумът на ИВАН АСЕН 22 ще бъде изцяло преобразен от Диляна Иванова и Боряна Чернева. Очаквайте и кадрите от една романтична фото-сесия, в която фотографката Диляна Флорентин и гримьорът Слав пресъздадоха парижка атмосфера в интериорни и улични пространства на София!

Още много изненади, като специален уикенд Le T de Style съвместно със Style Inspratrice и New Talents weekend са част от събитието!

Медийни партньори на La vie en rose са capital.LIGHT, GRAZIA, EVA и BRAVACASA.

Като момиче, вече видяло нещата от колекция, смея да твърдя, че наистина не е за изпускане! :) 

Поздрави,
Полина 

2 responses to “La vie en rose”

  1. Bu Georgiewa says:

    Ехааа, очакваме с нетърпение :)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

  2. И аз, хехе :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA