Hairchalks на L’Oreal – Мнение

Здравейте, момичета,
 
Съвсем бях забравила за споделя за впечатленията си относно тебеширите – Hairchalks на L’Oreal, но хвърлих един поглед на статистиките на блога и реших да не отлагам. Виждам, че публикацията е доста четена, а в нея реално погледнато няма мнение, а само снимки от събитието.
 
Накратко, ще обобщя в 2 плюса и 2 минуса впечатленията си от Hairchalk като продукт:
 
+ ако искате да вкарате малко цвят в косата, Hairchalks са със сигурност по-малкото зло, сравнявайки ги с боята;
въпреки че не уврежда косата в дълбочина, тази “цветна обвивка” стои изключително сухо върху косъма; масла/серуми не помагат, кичурите са и сухи на допир, и се заплитат постоянно, и като цяло изглеждат не особено привлeкателно, именно защото продуктът сериозно ги изсушава.
 
+ реалния цвят на боите се хваща само върху светла основа, докато Hairchalks стои ефектно и върху тъмна (пример – Женя), и върху светла коса (пример – Лепи).
измива се бавно, поне при мен чак след 15-на измивания.
 
Снимките са от тел. архив, минали instagram, не ми се искаше да дублирам онази от публикацията, въпреки че онази са по-качествени у-а, а и само тук се виждат реалните цветове, не забравяйте.
 


 
 
Ето ги кичурите и след цели две седмици:

 

 
 
Поздрави,
Полина

 

6 responses to “Hairchalks на L’Oreal – Мнение”

 1. Това със сухият ефект е доста неприятно, иначе са много добра алтернатива на цветната боя, която по мое мнение доста бързо пада и естествено уврежда косата.. Снимките са супер свежи :)

 2. Аз си взех син цвят, но след първото измиване нямаше и следа от него (с тъмна коса съм). Руса приятелка си купи розов “тебешир” и сигурно чак след десетото къпане й падна… Явно все пак и тук има значение основата.Знам ли? Или пък това, че аз не се боядисвам…
  Поздрави!

 3. Avatar Eli Doinoff says:

  Явно мнооого зависи дали косата ти е боядисвана преди това – при мен резултатът е съвсем различен. Едно, че след като разреша, не се заплита толкова и не ми стои много сухо, и второ – на второто измиване няма и помен от цвета :( Чудя се кога ли ще изтрещя и ще се боядисам “трайно” синя!

 4. Хах, давай с трайно синятя идея докато сме млади, че времето минава (no kidding). За това, че косата не ти се е заплитала – вау! Женя, линк към блога на която оставих в поста, е с естествена коса и кичурите много сухи изглеждаха, а и бяха на допир. И тя също казва, че бяха много трудни за сресване. Но щом при теб е различно – good news, светлинка в тунела. :)

 5. Avatar Eli Doinoff says:

  Може и от четките ми да е – използвам само Tangle Teezer и подобни :)

 6. И аз съм с нея. Явно си е до косата, а и до количеството продукт. При мен всичко беше яко обилно. Постигнахме страхотен цвят, но минусите не са за подценяване – много изсушава и много бавно се измива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA