TAG: Моите топ 5 любими места в България

Идеи за 1-6 май? :)

От час google-вам интересни и съпроводени с качествени снимки пътеписи за красиви местенца из България 
– било то за еднодневни разходки или кратки почивки – 
и още кажи-речи нищо не съм намерила, 
а празниците, с така приятно сляти офиц. почивни дни, 
наближават…
Скъпи съблогъри, таг-вам ви (не поименно, който има време) и ще очаквам включването ви с нетърпение!

Интересни места за почивки? За разходки? Приятни хотели? Механи с разкошна кухня? Всичко! Всичко, което струва да бъде препоръчано – споделете! :)

Скъпи бъдещи блогъри:

Приятели, ако има колебаещи се дали и кога да започнат личен блог, призовавам – сега! ‘Българският интернет’ има огромна нужда от качествено блогване

Реално погледнато, само кулинарните блогове в България са вече силно развити. Другите ниши са почти свободни. Казвам го и като блогър, и като активен читател.

Чете ми се нещо качествено за пътувания и на български(!), било то като част от lifestyle блог или тясно профилиран пътешественически такъв. 

Хайде да я развиваме българската блогосфера, всякаква информация минала през личната призма е винаги значително по-интересна и ценна.

Поздрави,
Полина

6 responses to “TAG: Моите топ 5 любими места в България”

 1. Eli Doinoff says:

  Честно казано, обожавам да пиша за пътувания, но все пак гледам да е подкрепено със снимков материал и затова е доста рядко (понякога до такава степен се увличам в зяпане, че не остава време за снимки). Последната година чак започнах и да снимам повее, вдъхновена от колегите с големите апарати – моят обаче е сапунерчица :D Та, ето моите местенца, без отделен пост:

  Иракли (ако успея тзи година да стигна дотам, със сигурност ще има пост за него – само стискай палци да не си е заминало вече това местенце…), Велико Търново, Асеновград, Хисаря, Мелник :)

 2. myhappypond says:

  Аз пък обратното – имам много снимки от интересни места, но като мине емоцията и някак си не ми се пише. Ако ми дойде вдъхновението, може да направя тага или поне една пета от него :)

 3. :) Мен много ме вдъхнови да извадя старите снимки. Не се бях сещала, че мога да ги покажа в блога. И на мен ми минава вдъхновението или забравям какво съм искала да напиша, но обичам да разглеждам и да черпя идеи :)

  http://missvesi.blogspot.com/search/label/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B8

 4. Love A. says:

  :) Привет!
  Страхотен призив – за български блогове, писани на български :)
  Аз лично обожавам да чета пътеписи (при тази дума – пътепис, веднага ми изниват творения на Иван Вазов и Алеко Константинов, които описват невероятно неописуемото).
  Винаги, преди да тръгнем на пътешествие, следват седмици дълги проучвания: какъв е езика: основни фрази, кухня, култура – традиции, мода…наскоро ходихме до Амстердам и бях извадила 10 страници в малка тетрадка с ”най-важното” което трябва да посетим, направим и опитаме. 3 от тези страници бяха пълни с думи и изрази, събрани в следствие на няколко часово слушане на езика :)) ха-ха вдъхнови ме да пиша.
  Понякога не пиша, защото ме е страх, че няма да обхвана всичко важно* и хубаво или пък ще стане прекалено дълго…страховете пречат да опитваш.
  :)) тази публикация, от чието заглавие очаквах да прочета за интересни места в страната, сякаш ме събуди. Пишеш страхотно: мотивиращо, различно и караш хората да се замислят. Уж мислим, значи съществуваме, според Декарт, ала понякога съществуваме без много мисъл. ха-ха миш-маш от мисли се получи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA