H&M за Свети Валентин

February 10, 2014.Polina Bilokonna.0 Likes.257 Comments

Както споменах и на FB страницата, за предстоящи Св. Валентин с H&M – сме ви подготвили изненада с подаръци за празника.

Защо H&M?

 • Защото откакто са отворили вратите си и в България, съм им редовен клиент и, общо взето, о б о ж а в а м  бранда! :)
 • Защото искам да ви споделя идеи за това как да внедрите в гардероба си допълнителна доза женственост и красота за предстоящия ден на Св.Валентин, а и предстоящата пролет. За тази цел ви подготвих и няколко H&M looks поста, които ще публикувам през следващите няколко дни, а линковете към тях ще оставям и тук:

Look #1,
Look #2,
Look #3,
Look #4,
Look #5.

Ето ги и наградите, които ви очакват:


·          I – H&M gift card (подаръчен ваучер) на стойност 100 лв.;

·         II – чанта;

·         III – шал.

 

 Условия на играта:

           –          Оставете коментар под тази публикация с вашето име, имейл и отговора на въпроса „Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?“ (какъв подарък и/или постъпка от или за любимия ви човек).

–          Харесайте H&във Facebook и следете в Twitter (в случай, че имате акаунт);

–          Харесайте страницата на блога във Facebook;

–          Споделете ИМЕННО  този facebook пост  с текст „Аз участвам в играта на H&M и PolinaSofia за Св. Валентин! #HMPerfectGift“ в Туитър и/или във Фейсбук.
 
Играта продължава от 10 до 13 февруари и е достъпна за участници в България. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в томбола с всички участници, изпълнили условията на играта. Всеки участва по веднъж в томболата, независимо от броя на коментарите и изпратените имейли. Имената ще бъдат обявени на 14 февруари, тук, в блога, както и на Facebook страницата ми. Лично ще уведомя победителите с имейл. В случай че не получа отговор от изтеглените победители в рамките на 1 седмица (до 21 февруари), ще изтегля нов печеливш. H&M България поема разходите по доставката на наградата. Играта не е свързана с покупка на продукт. Няма да бъде възможна размяна или получаване на паричен еквивалент на наградата. В играта нямат право да участват служители на H&M.

На 14.02. ще събера имената на всичките участници в един файл и с помощта на Random.org и YouTube видео ще бъдат избрани тримата печеливши.

Ако възникнат въпроси относно играта или каквото и да е друго, винаги съм насреща.

Поздрави
 и успех в играта,
Полина

Comments (257)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвало най-вече отношението на човека до мен:) Това , че той се старае и иска да ме направи щастлива..никакви подаръци не струват колкото това да видиш, че човекът до теб иска да те накара да се чувстваш щастлив,единствен и незаменим..и обичан :)))
  Мирена Попова – mirenapopovaa@abv.bg

  p.s – изглеждаш невероятно с полата!!! супер стилно + женствено! :)

 • Gabby . February 10, 2014 .

  Габриела,believeisthekey@abv.bg
  Не бих казала,че нещо материално би ме развълнувало много повече отколкото някакъв мил жест от страна на любимия човек.Може би,усещането,че човекът до мен ме обича и наистина разчита на мен би ми доставило по-голямо удоволствие,отколкото ако ми подари например палитра сенки.Не че бих отказала и това,хах,но е хубаво материалното да не измества духовоно :)

 • Inks . February 10, 2014 .

  Обожанието, с което ме гледа любимият мъж всяка сутрин, ей това ми прави дните вълнуващи :) Ванина, vanina dot iv at gmail dot com

 • Marina . February 10, 2014 .

  Най-много ще ме докосне отношението на човека до мен на този празник, а не скъпи подаръци.. И все пак аз мисля, че не ни е нужен празник на любовта, за да покажем на човека, който обичаме, че го ценим и държим на него! Всеки ден е Св. Валентин!

  Марина Петрова
  faiith.m@gmail.com

 • wenzdy . February 10, 2014 .

  Ивелина, wenzdy@gmail.com
  Няма нищо по-хубаво от това, да се събудя и да видя половинката си до мен – този подарък го получавам всеки ден и за мен всеки ден е Свети Валентин!

 • Mirsea . February 10, 2014 .

  Бих се радвала на спокойна романтична вечеря със съпруга ми и дъщеря ни, да направим нещо заедно като семейство. Ако нямаме възможност да излезем, бих се зарадвала всички да се облечем празнично и да си спретнем “пикник” на земята в средата на хола. Малката ще кражи около нас или ще рисува ( любимото й занимание), а ние ще хапваме ягоди с шоколад :) Не ми трябва подарък, защото имам най-големия дар – прекрасно семейство с което се обожаваме.
  Десислава Петкова Пaльова – mirsea_witch@abv.bg

 • FWB . February 10, 2014 .

  Може би, би ме развълнувал ден изпълнен с усмивки,любов…и някой друг мил жест :)
  Ива iva.cv94@abv.bg

 • Ивелина Павлова . February 10, 2014 .

  Ивелина Павлова iveto_921991@abv.bg

  Биха ме развълнували много неща, предимно малки жестове, а не скъпи и огромни подаръци, които можеш сама да си купиш… Например букет с рози (колкото и да е банално) или нещо написано или направено специално за теб.

 • Classy~ . February 10, 2014 .

  Име: Ивелина Йорданова
  Имейл: i_iordanova_@abv.bg
  Отговора на въпроса: Просто едно цвете. Не искам много, не бих очаквала големи и скъпи подаръци (ненужни, смея да твърдя), но едно цъфнало цвете дали в саксия дали само с панделка, би било абсолютно достатъчно. :)

  Споделих поста тук – https://twitter.com/Ivs_bg/status/432824771965747200 и вече съм харесала всички старици :)

  Слънчеви дни!
  Ивс

 • Turkqn Deniz . February 10, 2014 .

  Тюркян Дениз myst3ry_91@abv.bg

  Би ме зарадвало всяко нещо общо взето…Кутия бонбони,картичка – всичко, което да ми покаже,че означавам нещо за него… Погледа, с който ме гледа, усмивката,с която ме дарява всеки път, когато съм до него…Всеки подобен жест е доказателство, а всичко останало е бонус :)

 • Елена Кръстева . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвало събуждане с кафе в леглото и нещо малко и красиво с вложена мисъл в него (може и хубав шоколад.. или 2-3 шоколада) :)
  Елена Кръстева
  elena.krasteva@mail.bg

 • Боряна . February 10, 2014 .

  Моето сърце е вече развълнувано, защото в седмицата на любовта всичко е толкова красиво, романтично и идилично. Най-скъпото за мен, това са миговете прекарани именно в това безбрежно очарование и тях ще подаря :)

 • Pavlina . February 10, 2014 .

  Павлина Орник
  pavlinkata_87@abv.bg
  Отговорът на този въпрос е трудничък. Но мен би ме зарадвал всеки един мил жест от страна на любимия човек. Дори и една усмивка рано сутрин за “Добро утро” ми е достатъчна. А и всеки ден с любимия човек е Св. Валентин. :)
  P.S. Харесах всички страници и споделих във Facebook!
  Успех на всички.

 • Боряна . February 10, 2014 .

  Боряна Джонева
  b.djoneva@abv.bg

 • DesiBelcheva . February 10, 2014 .

  Бих искала просто да прекарам малко време с приятеля ми, не ни се случва напоследък и определено би ме зарадвало най-много обикновения контакт с него, без напрежение, просто да поговорим за нас и да направим нещо заедно на спокойствие.
  Десислава Белчева dessy_b89@yahoo.com

  p.s. страхотна игра, страхотен look #1 и страхотна Поли :)

 • Богиня Върбанова . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвала една романтична вечеря в домашна обстановка. Иначе и едно цвете ще ме направи много щастлива. :)

  Изпълних всички подусловия.
  Богиня Върбанова
  boginq.todorova@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  За мен всеки ден е св,Валентин,защото съм обичана майка,жена и съпруга,защото съм щастлива и влюбена всеки ден,бих се зарадвала от нещо малко с което съпругът ми да ме изненада цвете,картичка или вечеря някъде тримата с малката ни дъщеря.Споделените моменти със семейството ми са най-големият подарък!

  Мария Йорданова-Иванова mecanka666@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Веселина Георгиева merives@abv.bg
  Не само на 14 февруари, а всеки един ден от годината ме впечатляват на пръв поглед дребни неща – мил жест, нежен масаж от любимия човек, “открадната” целувка, скъсано цветенце от близката градинка, или красиво камъче… мидичка, неочакван смс с “Обичам те!” или “Усмихни се! Обичам усмивката ти!” точно когато ежедневието ме е притиснало в ъгъла…. Дребни неща, неструващи нищо /почти нищо/, но по-ценни и от най-скъпият диамант. :)

 • Stelsko . February 10, 2014 .

  Стела Стефанова
  stelsko@abv.bg
  За мен материалните подаръци отстъпват място на душевните. На преживяванията, споменът за които остава много по-дълго от каквато и да е вещ. И разбива се, може и да е клиширано, но не мисля, че трябва един ден от годината да показваме колко обичаме човека до нас. Ами останалите 364/5 дни? Всеки ден трябва да е Св. Валентин за теб, ако си влюбен и обичаш истински. Така че подаръкът, който аз си пожелавам за този и за всеки следващ ден е да се чувствам обичана и уважавана от човека до мен. Пожелавам същото и на вас!

 • Nina Vasiljevich . February 10, 2014 .

  Тъй като в момента не съм влюбена, бих се зарадвала на някоя ароматна свещ:)
  Нина Василевич – lepidopterianails@gmail.com

 • Steli . February 10, 2014 .

  Какво би ме развълнувало? Определено обяснение в любов! Било то романтично или не, щом е изненада е прекрасно! За мен това е най-романтичният жест, който някой би направил точно на Св. Валентин. :)

  Стелияна, shs_love@abv.bg

 • Yoana G. . February 10, 2014 .

  Йеее! Супер игрица! Браво Поли! <3

  Мен би ме развълнувало просто да съм с годеника ми. Да сме си заедно, да слушаме музика. Той да е приготвил нещо вкусно за вечеря, че и малкия мъж в корема ми трябва да се наслади! И това е, без подаръци. Е, няма да откажа и от любимия ми шоколад с круша! :)) Поздрави за хубвата игра!

  Йоана Гергова, iorinka@gmail.com

 • biliana aleksandrova . February 10, 2014 .

  Биляна Александрова karizka@abv.bg
  Какво би ме развълнувало – определено това, да се почустваш обичан и желан, истински. За мен това е важно и не само на този празник.Какво би бил той, ако го няма човека до теб , с когото искаш да споделиш живота си завинаги , човек който те приема такъв какъвто си и те обича с всичките ти недостатъци.Разбира се, че като жена ще ме зарадва подарък- рози, шоколад или нещо подобно , но за мен няма по-голям подарък от това да ти кажат – “Благодаря ти, че те има! Ти даваш смисъл на живота ми! Обичам те :)

 • teodora tsankova . February 10, 2014 .

  Здравей и аз като повечето хора обичам подаръците от сърце(говоря за материалните),но те не са най важното по скоро чуството да обичаш и да си обичан е най специалния подарър който може да получиш и не само за този измислен празник а през целия си живот. Любовта е нужна като въздуха. Здравето придружено с любовта това са най-ценните неща
  Теодора Цанква
  teodora_tsankova@mail.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Ива Тодорова – sem_todorovi2@abv.bg
  Ще ме зарадва тиха и спокойна вечер заедно с него, изпълнена с мили жестове, веселие и любов !

 • mannierox . February 10, 2014 .

  Мануела Попова mannierox@gmail.com
  Не знам какво би не развълнувало, аз първо трудно се вълнувам, второ не си падам мого по романтични изненади. Имайки предвид, че в момента съм влюбена, това май е равно да съм вечно развълнувана, така че .. хаха. НЕ ЗНАМ. Не обичам цветя, букети, шоколад, изненадващи подаръци, чувствам се неловко. Би ме развълнувало нещо много малко и интимно, някаква близост, да сме си само двамата и другия свят да няма значение ;)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Инна Ботева -in4ebon4e@abv.bg
  Ще ме зарадват моите приятели защото те са до мен и аз много ги обичам :)

 • hristo stefanov . February 10, 2014 .

  Бих се зарадвала и на най-малкия жест от негова страна-нали е любимия ми човек!
  Ренка Ганчева
  reni199@abv.bg

 • Тони . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвало най-много това да не намеря разлика в отношението на човека до мен в един единствен ден, а всеки ден за нас да е Свети Валентин. Не знам доколко добре го обясних, хаха.
  И супер подаръци от giveaway-а, браво:)
  Антоанета Антонова , antonova.antoaneta@gmail.com

 • Пламена Николаева . February 10, 2014 .

  Пламена Николаева devil_ass@mail.bg
  Би ме развълнувал мил жест или постъпка от страна на любимия ми човек,но не само на този ден,а без значение дали е Свети Валентин или обикновен ден,една приятна вечер с него.Не искам нищо материално.

 • Марияна Николова . February 10, 2014 .

  Марияна Николова maranchi1@abv.bg
  Всяко дребно нещо насочено лично към мен ме радва и го оценявам, всеки ден, но за празниха бих ”понесла” и по-голяма изненада. Най-много би ме зарадвало някакво приключение, нещо зареждащо с адреналин :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Най-много би ме зарадвал жест, който показва истинските емоции и е от сърце, жест, който демонстрира фактът, че любимият човек те познава напълно и знае как да те изненада приятно, както с нещо голямо, така и с нещо мъничко :)
  Женя Тодорова, kiss92@abv.bg

 • Maria Atanassova . February 10, 2014 .

  Мария Атанасова – curtissoul@abv.bg
  Аз се впечатлявам лесно и всеки един мил жест или подарък би ме трогнал искрено, като знам, че е от сърце. Още повече се вълнувам, когато аз правя подаръци. Тази година съм поръчала един не много голям и скъп, но подходящ подарък за приятеля ми, който може да се намери само в Америка. Нямам търпение да го зарадвам!

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Това, което най-много и развълнувало сърцето ми този Св. Валентин, е да го отпразнувм със съпруга ми, скойто сме на различни континенти в последните два месеца. За първи път (и надявам се, последен) сме разделени за толкова дълго. Да бъда в прегръдките у е най-прекрасния подарък, който някога съм получавала. :)
  Анна Янова anna.yanova@yahoo.com

 • Нора Найденова . February 10, 2014 .

  Нора Найденова nora.naidenova@gmail.com

  На този етап би ме зарадвало и развълнувало най-много това аз да зарадвам и развълнувам човека до мен с някоя неочаквана изненада :) Например да го заведа на нашето си място и там да е украсено и подготвено като за една романтична вечеря :) Или пък да сбъдна някоя негова мечта, за която знам, но която все отлага. Ей такива неща.

 • Velislav Voikov . February 10, 2014 .

  Име : Елица Пенева
  E-mail: eckape@abv.bg
  Отговор на въпроса: Тази ден ще ме развълнува,и най – малкият жест от страна на любимите ми хора. Собствено на рисувана картичка например :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  и аз съм така

 • Jane Alexandrova . February 10, 2014 .

  Джейн Александрова : billiana_alexandrova@abv.bg

  Би ме заредвал жест с бонбони,цвете и някое красиво стихотворение. Може би и малко шампанско.

 • Rumyana Petrova . February 10, 2014 .

  Румяна Петрова E-mail: cosmetics.rumi@gmail.com

  Би ме зарадвал някакъв малък жест като например едно цвете и просто да си прекараме заедно целия ден,хапвайки нещо вкусно и гледайки филм :))

 • chelsea bfc . February 10, 2014 .

  Аз нямам нужда на 14 февруари човекът до мен да ми казва и показва че ме обича..прави го всеки ден и всеки път когато сме заедно.Не съм романтична натура,но 1 букет рози би ми се харесало или нещо лично негово на което държи.Това наистина би било доказателство за чувствата му.Също така вечер прекарана в правене на нашите хобита ( пр: да наблюдаваме звездите и града от някоя висока сграда )

 • Гергана Сърнакова . February 10, 2014 .

  Гергана Сърнакова gerganasurnakova1@abv.bg
  Би ме зарадвал всякакъв подарък стига да е от сърце :)

 • eternallhappiness . February 10, 2014 .

  Вълнението ми идва именно от очакването на подаръкът от любимия. Обожавам ръчно изработени картички и цветя. Въпросът е да е от сърце и с много любов <3

  Златомира Пейчева
  zuondra@gmail.com

 • Слънчева . February 10, 2014 .

  Мен би ме зарадвала екскурзия с любимия човек – да избягаме някъде само двамата, по възможност колко се може по-далеч от суетата на града. Обожавам да пътувам и винаги съм готова да тръгна на някъде – а щом и любимият е с мен – няма по-прекрасно нещо. :)

  Гергана Хинева, gergana.hineva@gmail.com

 • Tanya Atanasova . February 10, 2014 .

  Ние получихме най- прекрасния подарък в началото на годината, новината че ще си имаме бебе! На всеки преглед получавам най-прекрасния подарък- една малка снимчица на най- голямото съкровище, което притежаваме! Няма по-голямо щастие от това да чуеш за първи път сърчицето на твоето дете и да го видиш как мърда. А всеки ден получавам обичта от мъжа, който е до мен. Това са нещата които най- много ме вълнуват и това ми е напълно достатъчно!
  Таня Атанaсова tanya.atannassova@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Бих била най-щастлива ако съм с най-любимия човек на някое уютно романтично място и се наслаждавам на компанията му :))

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Джулия, julankata@abv.bg
  Бих се развълнувала и от най-малкия жест на този ден. Не мисля, че дори най-скъпия подарък може да замени искреното “Обичам те” и най-милите целувки и ласки от любимия. Също така едно прекрасно цвете би ме развълнувало, стига да е поднесено с чувства и много любов.

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвал всеки един жест, не зависимо какъв е.Отностно материален подарък бих се зарадвала страшно много на букет лалета.
  Светлана Светославова
  sskt8@abv.bg

 • *murfeishun* . February 10, 2014 .

  Мариета Костадинова
  mari27eti@gmail.com

  Относно въпроса бих се зарадвала на романтична изненада. Някакъм жест от близък човек, който специално аз бих оценила :)

 • elezlatanova . February 10, 2014 .

  Сърцето ми винаги се вълнува когато видя любимия, а ако има и красив букет с цветя ще бъда страшно поласкана!

  Елица Златанова
  zlatanova_eli@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  С удоволствие бих заминала на романтична почивка с любимия извън страната. Обичам да пътувам и ми е мечта да посетя Париж някой ден с мой близък човек.
  Катрин Цветкова,
  catherinetsvetkova@yahoo.com

 • silviya eneva . February 10, 2014 .

  Силвия Енева ; silviya.e.eneva@abv.bg
  За празника би ме развълнувало да прекараме няколко дни само двамата ,на уютно място ,сред природата ..в някоя вила може би ..да прекарваме дните си сгушени с по чаша кафе и романтични филмчета :) …

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Да ви призная, не съм фен на Свети Валентин, нито на пластмасовите, плюшените, хартиените и другите видове свети-валентински сърца, картички, купиодончета, които обсибват всички сергии, молове, витрини и рафтове по този повод. Подозирам, че има две основни причини за това не-харесване:

  1. Не ми харесва да побългаряваме разни вносни католически празници, по принцип, а още повече, когато си имаме предостатъчно хубави български традиции (тук ще спомена и Хелоyин наред със Св. Валентин); Не ми харесва децата да знаят за Св. Валентин, а да не знаят за Трифон Зарезан; И най-общо казано – не ми харесват всички неща, които се правят без вътрешно убеждение, а по инерция или заради някаква модна тенденция.

  2. Не ми харесват комерсиалния и стадния момент в този ден, посветен уж на любовта: ако обичате половинката си, 14 февруари е вашият шанс да й го покажете, като й подарите сърце, цвете, заведете я на ресторант, купите й парфюм, рокля и не знам какво друго още; Задължително трябва да има харчене на пари (иначе каква би била тази любов, ако не я подплатиш материално!), отявлено и нарцистично демонстриране на тази „любов“ със задължителен „та-да!!!“ ефект и, естествено, съпътстващите го овации и др.

  Така де, да не се отплесвам:)

  Докъде бях стигнала…Да! Аз може и да не обичам Свети Валентин, но съм голям фен на hand-made-а. И най-обичам вместо да купувам рази неща, да си мейквам бай хенд лично и то, когато усетя вдъхновение, а не на точно определена дата. И тъй като любовта на мъжете минава през стомаха, какъв по-добър начин да изразиш любовта си към него, от това да му приготвиш и декорираш някоя арт-вкусотийка!?

  Катерина Атанасова
  myimaginarywolrd@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Милена Петрова
  milena_333@abv.bg
  Всеки мил жест на внимание от страна на любимия човек би стоплил сърцето ми: Усмивка, романтично вечеря, неочаквана изненада, букет цветя, кутия бонбони…

 • nevsmile . February 10, 2014 .

  Десислава Хайверова d.hayverova/@/gmail.com

  Най-хубавият подарък за Св. Валентин е нежност, мило отношение и искрена любов и в останалите 364 дни в годината.

 • Симона Георгиева . February 10, 2014 .

  Отношението на човека към мен.
  Симона Георгиева
  simona_facebook@abv.bg

 • Радина . February 10, 2014 .

  На този празник бих отпазнувала любовта си не само към конкретен човек, но и към всичките си приятели, така че един мил жест, та дори от непознат би направил деня толкова прекарасен. Аз смятам да направя жест към някого. Който и да е.

  Радина
  betrayedself@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Нещото, което би развълнувало сърцето ми на този празник е каквото и да получа (в материалния смисъл- цвете, бонбони, валентинки,подаръци….) да ми бъде дадено от и с любов, а не защото “така се обичат всички на този празник’ :)
  Марияна Честименова- margo1986@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Румяна Дамянова
  rumpi_pd@mail.bg
  Този който вълнува сърцето ми винаги е бил само един, мислех че каквото и да става, нищо не ме интересува, само той, когато забременях си казах, не няма да обичам детето повече от него, той винаги ще е моят номер 1. Лъжех се жестоко :) Моето истинско вълнение в момента спи до мен на леглото докато аз пиша :) Моето малко момче, което след няколко дни става на 1г. Центърът на моята Вселена! Една безумна любов :) Макар толкова малък, мама винаги е държала да е облечен със стил :) Истината е че обожавам H&M и моя Ого носи само H&M. Ако успеем да извадим късмет, това ще е най-готиния подарък за рождения му ден :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Една тиха и спокойна вечер, изпълнена с много нежност и любов.
  Анна ani2602@abv.bg

 • Таня Згурова . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвал един букет по куриер, тъй като нямаме възможност да бъдем заедно на този ден, а за всички дни, когато сме заедно – любов и споделени добфи и не чак толкова добри дни :)))

 • Teodora Nedeva . February 10, 2014 .

  Здравейте!

  Много неща биха ме развълнували за Св. Валентин – било то материални подаръци, мили жестове от страна на любимия и др. Но има едно нещо, което не е свързано с тях. Най-силно бих се развълнувала, ако успеем да съхраним любовта по между си толкова дълго, че дори и след 50 години да сме щастливи и да празнуваме деня на влюбените (и не само този ден) заедно. :}

  Теодора Недева
  E-mail: teodora_nedeva1@abv.bg

 • Таня Згурова . February 10, 2014 .

  Таня Згурова
  S.Zgurova@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Най – големият подарък, който предпочитам по какъвто и да е повод, е уважението и приятелското отношение между всички членове на моето семейство и приятелския ни кръг. Да се създава спокойна и весела обстановка, всеки да се чувства добре дошъл и освободен от проблемите на ежедневието.
  Любка Петрова lubka_7@abv.bg

 • Mina Goleva . February 10, 2014 .

  На Св. Валентин би ме зарадвало нещо, което любимия ми човек е измислил или направил сам. Независимо дали ще е материално или някакъв жест, важното е да е вложил сърцето си в него и да се е постарал. Защото и най-скъпия подарък, ако не е подарен от сърце, няма същата стойност!
  Мина Голева, mina87@abv.bg

 • JuLiTa . February 10, 2014 .

  За Св. Валентин искам разстоянието и времето да нямат значение и някой да измисли телепортирането дотогава ;)
  Юлия, jzlatanova@gmail.com

 • Minka Mincheva . February 10, 2014 .

  Би ме направила щастлива……да съм с приятелите си, любимия….няма значение къде :))) А като подарък, може би…………..годежен пръстен.Знае ли човек :))))
  Минка Минчева
  strqmci61@yahoo.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Величка Пейчева
  milena_iren@abv.bg
  Букет с цветя, искрена прегръдка и целувка са ми достатъчни!

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  На 14.02 би ме зарадвало всичко. Знам, че ставайки от сън ще се събудя заедно с двете ми любими същества – мъжът и детето ми, а това е най- хубавия подарък. От сега знам, че със съпругът ми ще имаме празничен обед на ресторант. Очаквам целувка и цвете от любимия. Това ми е достатъчно. Всичко останало си го казваме и показваме непрекъснато. Знаем мечтите си и се стрмим към тях заедно, рамо до рамо. Любовта е сладка, защото е споделена- Мирослава Иванова ( facebook профил – Mimi D. Ivanova) , e-mail- tenderly85@yahoo.com

 • Tereza Georgieva . February 10, 2014 .

  Тереза Георгиева, teresageorgey@gmail.com
  Много бих се развълнувала, ако на този празник любимият ми човек ме заведе на планина. Не си падам по материални подаръци, предпочитам духовните изживявания.

 • ivilia . February 10, 2014 .

  Ива Георгиева ivi_art@abv.bg
  Тази игра ме хвърли в много сладки спомени от изминали св.валентински празници :)))
  Приятно съм била изненадвана с цветя по куриер, сутринта като отворих компютъра си имах страхотен колаж от наши любими снимки на десктопа си с мило послание :), саморъчно направена картичка с послание от изрязани думи от вестници и списания( уникално творение , което ще пазя винаги )Е имало е и тривиалните парфюм , чанта, които обаче не помня с такова умиление. Та сърцето ми се вълнува, когато получа подарък, който е мислен много преди празника, изработен с обич и вдъхновение и ми припомня , за пореден път че това е човека с който искам да изживея живота си :) ,

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Смятам , че човек трябва да получава любов в ежедневието си, а не само на Св.Валентин.Но би ме зарадвало на този ден да прекарам повече време с любимия човек.Не искам огромен букет или скъпа козметика, стига ми внимание, прегръдка.A ако има подарък , бих се зарадвала ако е нещо, което отговаря на моите интереси в момента.Нещо, което показва, че човека го е грижа.

  Биляна Недялкова , biliana22@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Моята половинка всеки ден ми показва, колко много ме обича, дори и да не е празник. Като цяло не сме фенове на прекалеността на празника, но той колкото и да се мръщи и цупи в дните преди това – а има такива моменти на “твърде много” по витрините и магазините… на самия ден винаги успява да ме накара да се чувствам ценена и желана – с думи, изненада или скромен, но ужасно мил подарък – винаги успява да ме накара да се усмихвам и да не стъпвам по земята :)

  Александра Кирева, alex_kireva@yahoo.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Нежна целувка !
  Илияна Димова, ndili@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  за мен любовта не е само в материалните неща, а в малките неща,които Той прави за мен всеки ден-една усмивка, един поглед, казващ ти, че те желае да си до него в този миг. Желанието му да бъдем заедно е достатъчен подарък за Св,Валентин. Бих се зарадвала ако прекараме вечерта в приятни приказки на по чаша вино в романтична атмосфера.
  Николета Спасова, nikoleta_rumenova_spasova@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Нели Войнова
  voinovaneli@abv.bg

  Мился, че най-добрият подарък за Св. Валентин е повечко време с любимия. Не бих казала,че нещо материално би ме развълнувало както и резервацията в някой ресторант (обикновено всички ресторанти на св.Валентин са много шумни и пълни с хора). Ако времето е хубаво, предпочитам да се разходим в планината. Много по- хубаво би било да прекараме целия ден заедно наслаждавайки се на топлите слънчеви лъчи, защото когато си с точния човек , това е достатъчно .

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Ани. ani1387@abv.bg когато се събудя той да е до мен и да ми каже че много ме обича.

 • Dobi Kuneva . February 10, 2014 .

  Добринка Кунева
  dobi_kuneva@abv.bg
  На Свети Валентин би ме зарадвало съпруга ми да ме изненада с нещо няма значение дали подарък или изненада. И бих се радвала да прекараме денят с заедно с нашето слънчице! Защото всеки прекаран заедно ден за нас е празник!

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  За празника не искам нищо материално,достатъчна ми е една прегръдка и “Обичам те”. Дните ми да изпълнени с несекваща и безгранична любов, която не би могла да се изрази с предмети или да се купи с пари. Защо трябва да дойде 14 февруари,за да си покажем колко много се обичаме..показвайте го всеки ден, защото живота е кратък, а един живот пълен с любов е пълноценен живот.
  Катя Первазова, blood_cat@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Не е нужно да идва 14-ти февруари, за да чакам подарък в каквато и форма да е той; След почти тридесет години съвместен живот със скъпия ми той все още успява да ме изненада с повод и без повод. И тъй като знам, че заслужавам, искам всичко – т.е. каквото и да реши, ще го оценя!

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Не искам подарък за празника, а всеки ден, като се събудя да виждам очи, които ме гледат влюбено!!! Диана, didiplanet2003@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Ivanka Pavlovaq ivanka65_1965@abv.bg Не е нужно да идва 14-ти февруари, за да чакам подарък в каквато и форма да е той; След почти тридесет години съвместен живот със скъпия ми той все още успява да ме изненада с повод и без повод. И тъй като знам, че заслужавам, искам всичко – т.е. каквото и да реши, ще го оценя!

 • sarah wesley . February 10, 2014 .

  Вилиана, 90210@mail.bg
  Би ме зарадвало време, прекарано с любимия човек! :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Юлия Тодорова
  ulia_todorova@abv.bg
  На Свети Валентин бих искала мъжа ми да ме изненада с нещо романтично.

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Мариета Маринова
  Marietadve@abv.bg
  Явно аз съм една от малкото, които ще се зарадват на материален подарък ( не е задължително да е скъп).В нашите отношения показването на любовта и уважението се показва всеки ден, не само на 14 февруари.

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  няма значение какво е, стига да е от сърце :) Mimeshko Dimitrova exdeteto@abv.bg

 • Bu Georgiewa . February 10, 2014 .

  pop_eye@abv.bg
  Bu Georgiewa
  Ще ме зарадва една червена роза! :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Силвия Стоянова
  sisi_asenova@abv.bg

  Мечтания въпрос: “Ще се омъжиш ли за мен?” <3

 • n0communication . February 10, 2014 .

  Деница Бонева, denica.boneva@mail.bg
  … Приятно вълнение би ми донесло спокойствието да знам, че хората, които обичам са добре, т.е. това, което ме радва всеки един ден!:-)

 • Катина Аспарухова . February 10, 2014 .

  Катина Лилянова Аспарухова
  katina.asparuhowa96@abv.bg
  Не ме разбирайте погрешно, не обичам “лигавите” празници (Извинявам се за думите!). Както казват “Много хубаво, не е на хубаво”. Свети Валентин е оправдание за момичетата да ядът повече шоколад, а за момчетата да се реваншират за забравените преди това празници (ако има такива). Не е важно какво ще дадеш или ще получиш на празника, а с кого си. Защото можеш да имаш скъпа глезотиййка в СПА център или изикана официална вечеря от някой мачо, който не се сеща да те попита “Как си?” освен на празниците, а постоянно ти разправя колко си прекрасна, удивителна и, че не познавал друга като теб. Или просто да си останеш вкъщи, с човека, който наистина се интересува как си, да гледате филм. Пак казвам не искам да се разбира грешно. За мен перфектният подарък за Свети Валентин не е да бъда с “МОМЧЕТО”, а с хората, които обичам и да им го покажа (като и ТОЙ, разбира се е включен). Каквото и да е, но да е от сърце. И все пак не е важно на Свети Валентин да имаш гадже, а да се сетиш, че на 8-ми март имаш майка <3 :)

 • Катина Аспарухова . February 10, 2014 .

  Извинявам се за правописните и пунктуационните грешки! Припряна съм и бързах да коментирам, за да не остана по-назад.. хихиих :3 :)))

 • didoni27 . February 10, 2014 .

  Диа Андреева didoni27@gmail.com /би ме развълнувал някакъв подарък свързан с модата или изненада от любимия като екскурзийка само за нас двамата

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Обичам изненадите,каквото и да е,и най-малкия жест от сърце ме трогва!
  Виолета Сапунджиева
  vilechka@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Искра Владимирова Атанасова
  iskra.v.georgieva@gmail.com
  Колкото и лошо да звучи, искам нещо материално. Знаете ли колко е трудно да избереш нещо за жена, с която си от 11 години и вече си купувал какво ли не. Трудно е и да избереш подарък за мъж по същия повод след толкова време и различни поводи изискващи жест с подарък. Щом е намерил време и идея за подарък, означава че ме обича и не иска да ме разочарова, което е най- значимия подарък, но за да го установя ми трябва нещо в опаковка без значение от цената:)

 • mimencety . February 10, 2014 .

  Мария Мирославова Маринова
  mariamm93@abv.bg
  Няма нищо по-хубаво от това, да се събудя и да видя моето момче до мен.Няма значение какъв ще е подаръка,стига да е от сърце.Във връзката ни показването и доказването на любовта ни и уважението един към друг се показва всеки ден,не само на прзници или 14 февруари.

 • Антония Шопова . February 10, 2014 .

  Антония Цанева Шопова antonia.shopowa@gmail.com
  Нещо малко, но подарено от сърце и с голяма сантиментална стойност. <3

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Мария Недялкова mim11@abv.bg
  Всеки подарък ме вълнува,когато е подарен от сърце :)

 • Ела Бела . February 10, 2014 .

  Всъщност сърцето ми се вълнува от две седмици, защото вече от толкова време подготвям подаръка за приятеля си. Реших да му направя нещо, вместо да го купувам, защото тези подаръци винаги са ми се стрували по-истински и лични. Затова и купих тесте карти и на гърба на всяка една изписах по една причина, поради която го обичам. Вече си имам списък с 52 (отбрани) причини, поради които го обичам. И всъщност стана подарък и за мен, защото от две седмици непрестанно си припомням защо го обичам толкова много. Та това е, което вълнува сърцето ми.
  Ангелина Ангелова, purl@abv.bg

 • Галена Г. . February 10, 2014 .

  Най-важно за мен е рзбира се преди всичко да прекарам празника с любимия,но що се отнася до нещо ,което би ме зарадвало,някой малък романтичен жест като приготвена от него вечеря,шоколад или класиката-роза,са повече от достатъчни :)

  Галена Гочева
  galenaxx@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Зорка Гулева zorka_gi@mail.bg всичко е любов особено когато обичаш и си обичан

 • chelsea bfc . February 10, 2014 .

  Даяна Иванова daya_n@abv.bg

 • Ariana Georgieva . February 10, 2014 .

  Самият факт, че ще прекарам деня с любимия човек ме кара да се вълнувам за празника, както и за всички останали дни, но на Св. Валентин имам оправдание да ме поглезят допълнително :)
  Ариана Георгиева
  ariana.georgieva@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Славина Христова slawina_@abv.bg
  Всеки подарък направен от любимия човек е прекрасен:)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Стефка Петрова от град Варна
  E-mail: stefi34@abv.bg
  С огромно удоволствие и радост бих споделила още един ден на щастие с обичания от мен Мъж. Би ме изненадало приятно едно ранно телефонно обаждане с покана за незабравим ден извън града съчетана с много добро настроение,желание Любов и Страст. Взаимни жестове на внимание и подаръци от най – малките до чудесните и неочавани от Обичания Човек :) :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  И най-малкия жест би ме развълнувал,но ако е изненада още по-добре,защото обожавам изненадите.
  Петя Горанова
  petia.goranova@abv.bg

 • medi683 . February 10, 2014 .

  Медиха Кямил m_e_d_i_t_o@abv.bg
  Би ме зарадвало нещо малко,не много скъпо,мил жест.Каквото и да е важното да е изненада и от сърце :)

 • Simona S. . February 10, 2014 .

  Всеки жест на внимание, независимо цветя, романтична вечер или просто присъствието на любимия човек би накарало сърцето ми да затупти!
  Симона Димитрова
  simona91dimitrova@gmail.com

 • Elena Ilieva . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвал един голям букет от червени рози
  Елена Гръчка
  eliilieva82@abv.bg

 • Nastia . February 10, 2014 .

  Влюбеният му поглед, милото отношение и самото му присъствие. :))
  Анастасия Стефанова
  nastia_di@abv.bg

 • Rosi Nikolova . February 10, 2014 .

  Радостина Николова radostina_9812@abv.bg
  Бих се зарадвала на всякакъв вид подарък(било то бонбони,цветя и тн.),но най-много биха ме зарадвали милите думи на любимия ми и това той да бъде до мен. ^^

 • silviq echelon . February 10, 2014 .

  Би ме зарадвал любим мой парфюм и букет цветя.Силвия Палазова sisi_2007@abv.bg

 • ива ненкова . February 10, 2014 .

  Някои мил жест или дума.Ива Ненкова mineralna_2007@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Дора Кордова kiraa@abv.bg Подаръкът няма значение важен е жеста и разбира се да е поднесен с много любов и целувки :)))

 • Цветелина Иванова . February 10, 2014 .

  Цветелина Иванова tcveti_55@abv.bg
  Би ме зарадвало ако разбера, че имаме резервация за 1, 2 дена на някое красиво място, където е тихо, спокойно и уютно.

 • Gergana Nikolova . February 10, 2014 .

  Гергана Николова g.nikolova._@abv.bg
  Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?
  Честбо казано мен всичко би ме разбълнувало било то и една розичка … аз съм си малко чувствителна и както казах може и да е малко но от сърце … може би единствено на бонбони няма да се зарадвам защото не обичам … :)

 • Veselina . February 10, 2014 .

  Много добър избор на пола,а и ти отива много :)
  Мен най-много би ме развълнувало да имам възможността да подаря на човека до мен подаръка/пътуването/емоцията,за който си е мечтал отдавна!Неописуемо е да наблюдаваш щастието в погледа на отсрещния :) Би ми се искало да зарадвам по такъв начин и семейството и приятелите ми,дано някой ден имам възможността :)
  Веселина Илиева
  ditetu_f@abv.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Кирилка Иванова
  kivanova52@abv.bg
  Мен най-много би ме развълнувало вниманието на любимия човек до мен пък било то и с едно цвете. Не винаги скъпите подаръци са по-ценни от вниманието към мен.

 • danetka86 . February 10, 2014 .

  Донка Енева docka_86@abv.bg
  Какво би ме развълнувало?Ами мисля,че най-много би ми се разтуптяло сърцето,ако любимият ми ме заведе на така мечтаната от мен почивка. :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Ивелина Кирилова iskirilova83@gmail.com
  Би ме зарадвало нещо мъничко но поднесено с любов и нежност:)

 • Ivana Nikolova . February 10, 2014 .

  Много би ме зарадвало и впечатлило каквото и да е замислено от човека до мен нещо, наистина, каквото и да е, стига да има мисъл! А ако е съобразено и с моите предпочитания още по-добре :))
  Не държа въобще на подаръците на този ден, а по-скоро на прекарването на вечерта заедно.
  Ивана Николова
  ivana.nikolova.9@gmail.com

 • Rali Pavlova . February 10, 2014 .

  Ралица Павлова
  pavlova_rali@abv.bg

  “Св. Валентин” е празникът, посветен на най-прекрасното чувство на света – ЛЮБОВТА, и именно ТЯ е нещото, което истински може да развълнува сърцето ми! Да бъда с човека, когото обичам и да се чувствам обичана е единственото нещо, от което имам нужда на този ден! Подаръците, бонбоните и цветята не са задължителни, но ако ги има, хмм.. ще се радвам, разбира се, кое момиче не би се радвало?! Колкото повече /любов/, толкова повече /щастие/, както е казал Мечо Пух.. :) <3

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Невина Байчева, nevi_music@abv.bg
  Незабравими моменти с любимия човек :)))

 • Силвия Христова . February 10, 2014 .

  Силвия Христова mechta25@abv.bg
  Бих се зарадвала на пътуване до остров Бали.Ще съм щастлива, когато го осъществя с човека, с който най-накрая се намерих.:)

 • lilia stoianova . February 10, 2014 .

  Страшно много би ме зарадвало в деня на Свети Валентин, пък и във всеки друг ден, като се придържам към смисъла на празника на влюбените, любимият ми човек да ме намери, където и да съм, да дойде при мен и да ме заведе на някакво неочаквано място, независимо какво, като да е подготвил и планирал предварително това, което ще правим…Това би ме изненадало много приятно, колкото и да е в някакъв смисъл тривиално, сега ще ме накара да се чувствам много щастлива :)
  Лилия Стоянова
  be.here.better@gmail.com
  stoianova_lilia@yahoo.com

 • Ivana Alexandrova . February 10, 2014 .

  Ивана Aлександрова ivana.alex@abv.bg
  Би ме зарадвал всеки малък жест на внимание, например бонбони и цвете :)

 • Diana Chebisheva . February 10, 2014 .

  За 14 февруари много бих се радвала на изненада от любимия, независимо каква е тя – материална или не. Времето прекарано заедно вече ни се е отразило и според мен имаме нужда точно от това. Може би всъщност и аз трябва да се замисля. Аз трябва да го изненадам! :)
  Харесвам много и теб и H&M!!! А в тандем – Супер! :)
  Диана Чебишева chebisheva@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Екатерина Димитрова, katea.dimitrova@gmail.com
  ммммм би ме зарадвала спокойна, щастлива нощ гушнати пред камината и любимата ни котка да мърка до нас :)

 • 82cuci . February 10, 2014 .

  Цветелина Костадинова: tzvi@abv.bg
  Моят съпруг вече ме дари с най-скъпия и дълго чакан подарък :) Дари ме с бременност на две малки шушулчици ( за сега са малки :) ) Аз ще го изненадам, надявам се, с първата снимка на нашите неродени дечица :) Освен това би ме зарадвала изненадата, която често ми прави- кутия с любимите бонбони Рафаело и една красива роза :) Но най-вече искам за подарък, да сме заедно :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Дори и само цвете е достатъчно…Зорница kirilkgeorgiev@abv.bg

 • netty . February 10, 2014 .

  antoaneta spasova toni.spasova@gmail.com
  Шоколадово сърце с малиново криспи, което да намеря сутринта в джоба на палтото си:)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Всичко мило би ме зарадвало, но най- много, да сме заедно !!!
  Теодора Василева pilotkata@mail.bg

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Нели Борисова, vampire_knight_@abv.bg

  Би ме зарадвало разходка до Копитото и вида на прекрасна нощна София през очите на двама влюбени : )

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Радина Драганова, radina_draganova@abv.bg
  Обожавам всякакви цветя, така че ако става дума за нещо материално – една роза ми е предостатъчна. Най-много обаче би ме зарадвала любимата усмивка.

 • Desi Panaiotova . February 10, 2014 .

  Нека показваме обичта си и караме хората, които обичаме, да се вълнуват не само по празници, но и при всяка възможност. Бих се зарадвала, ако моят любим отново ме посрещне с вкусно приготвена вечеря, последвана от гледане на някой романтичен филм, без много мърморене от негова страна при избора на филм :)
  Десислава Чернева
  tikvi4kata84@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Нели Стоянова, nelly_stoianova@abv.bg

  Бих се зарадвала на какъвто и да е мил жест, но повече ми харесва аз да го правя щастлив и да прекараме тих и спокоен Св. Валентин заедно. (:
  Много бих се зарадвала и ако си взема изпита, който е в същия ден :D

 • ivelina hristova . February 10, 2014 .

  Вълнувам се когато видя усмивката на съпруга си от това, че ми е направил изненада.Радвам се на всички жестове направени от него, без значение по какъв повод. А всеки един изминъл Свети Валентин ни показва, че продължаваме да се обичаме все повече и повече. Това е най – големия му подарък към – любовта!

  Ивелина Христова eve_79@abv.bg

 • M. . February 10, 2014 .

  Винаги са ме радвали малките жестове, които за някой може да не означават нищо, но за мен да значат много. Няма да забравя как на миналия ми рожден ден ми подари едно малко хартиено цветенце и наистина в този момент цялата бях толкова развълнувана, че просто не мога да го опиша и до ден днешен си пазя цветенцето и като го видя се чувствам по същия начин както и тогава. Моника tm90034@gmail.com

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Нели Мътарова nelka_15@abv.bg
  Бих се зарадвала на най-елементарни неща като букет цветя,кутия шоколадови бонбони,но винаги най-много ме трогва любовта,която виждам в очите на любимият.

 • vessito . February 10, 2014 .

  Този коментар бе премахнат от автора.

 • vessito . February 10, 2014 .

  Веселина Господинова
  Бих се зарадвала на букет рози и романтична вечеря.

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Десислава. desi1919@abv.bg
  Това, което би ме зарадвало най – много е една невероятна вечеря с любимия ,която да е под звездите и на фона на романтични песни

 • тодорка костадинова . February 10, 2014 .

  Много би ме зарадвала една романтична вечеря с много внимание, така че да се почувствам ”СПЕЦИАЛНА, ВАЖНА, ОБИЧАНА”.

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Надя Тачева nadya0202@abv.bg Това, което би ме зарадвало най-много е една вечеря романтична!

 • Dilyana Koralska . February 10, 2014 .

  Диляна Коралска dil_k@abv.bg
  Това,което ще ме развълнува е романтичната вечеря в Несебър за празника.:)

 • pantera666 . February 10, 2014 .

  Веселина Вълкова, veselina_1586@mail.bg
  Биха ме развълнували букет рози…мнооого рози и любовта на половинката :))

 • Kapka Gerginova . February 10, 2014 .

  Капка Гергинова Милчова
  e-mail: kapimcreations@gmail.com
  Сърцето ми би се развълняло от какъвто и да е жест на любимите ми хора към мен, независимо дали е просто усмивка или сложно, като подарък! :)

 • веска недева . February 10, 2014 .

  Труден въпрос!Почти на всички празници сме далече един от друг,както и този пак ще бъда сама,искам да ме изненада и да се върне за празника,но едва ли! Веска Димитрова Недева e-mail:nedewaweska@yahoo.com

 • Evgenia Zvarich . February 10, 2014 .

  Евгения Зварич – step1000@abv.bg
  Мога да се развълнувам в този ден от много неща – най-важното да са неочаквани и приятни :)

 • Anonymous . February 10, 2014 .

  Димо Иванов
  dimodimo_88@abv.bg
  Би ме развълнувал малък жест на внимание. Ще се зарадвам на добре приготвена вечеря и сладка приказка!

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Много би ме зарадвало едно малко бягство от ежедневието-някаква разходка или вечеря само двамата-без децата,без постоянно да гледам малката да не пипа печката или………да не пие от водата на котето….Венцислава Калчева pretko@abv.bg

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Кристи Данаилова
  kristeeng777@gmail.com
  Уважението, вниманието и обичта на близките до мен хора са най-безценният подарък.
  За мен Св. Валентин е празник на любовта между всички човешки същества, независимо от тяхната връзка :))

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Теодора Илиева
  tedi_bg07@abv.bg
  В този ден би ме развалнувало специално внимание и отношение, показващи любовта на любимият човек към мен.

 • Tatyana Angelova . February 11, 2014 .

  Би ми харесало вечеря навън,нещо романтично.charli8@abv.bg, Tatyana Angelova

 • vessito . February 11, 2014 .

  Веселина Господинова vessy.68.06@abv.bg

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Милена Георгиева
  geop4el@abv.bg
  Би ме зарадвало нещо необичайно, неочаквано и романтично!

 • Десислава Балтова . February 11, 2014 .

  Здравейте, много готина игричка сте спретнали за всички нас! Искам да споделя, че на 14 февруари преди 2 години разбрах, че съм бременна и може би тогава това беше най-хубавия ден до този момент, пък и какъв по хубав подарък от това! Тази година бих искала моята половинка да ми подари спа уикенд за двама ни няма значение къде важното е да сме само двамата и да се любуваме един на друг.

  Десислава Балтова-baltova84@gmail.com

 • Petya Ivanova . February 11, 2014 .

  Петя Иванова Petya_tomova@abv.bg
  Най-много би ме развълнувала една романтична изненада, нищо голямо дори и най-малкият романтичен жест от любимия човек вълнува сърцето ми и ме кара да тръпна .

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Желанието на човека до мен да ме накара да се усмихна:)
  Силвия Горанова, sigoranova@mail.bg

 • Ива Иванова . February 11, 2014 .

  Ива Иванова ivslo@abv.bg
  Бих се зарадвала на ден само за нас двамата. В забързаното ни ежедневие рядко можем да се радваме на цял един ден само за нас двамата.

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Ивелина Тончева, iva_marisol@abv.bg
  Най-много би ме развълнувал всеки жест на любимия към мен. Вече 10 години сме заедно и още се вълнуваме един от друг :). След толкова години заедно оценявам и материалните подаръци и романтичните изненади. Всяко нещо си има своя чар. Най-много мечтая за това още много години да сме заедно и все така да се обичаме. Пожелавам на всички много любов

 • vesi . February 11, 2014 .

  Най-вече би ме развълнувала самата любов.
  candy_vd@abv.bg – Vesi

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Радина Тодорова, taralejka-@abv.bg Най-много би ме зарадвало да сме заедно. :)

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Радина Тодорова, taralejka_@abv.bg Най-много би ме зарадвало да сме заедно. :)

 • Gergana Kolchagova . February 11, 2014 .

  Бих се радвала на романтична вечеря със съпруга ми и дъщеря ни.Не ми трябва подарък, защото имам най-големия дар – прекрасно семейство с което се обожаваме.
  Гергана Колчагова geronssy@mail.bg

 • Svetla Nikolaevna . February 11, 2014 .

  Най-много би ме развълнувала една романтична вечеря на хубаво място с любимия ми мъж :)

  Светла Николаевна tetta@gbg.bg

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Михаела Джелалиева, mihaela_djelalieva@abv.bg
  Бих се развълнувала , ако мъжа ми е организирал малко “откраднато” време на “откраднато” място само за нас двамата.След появата на дъщеря ми много рядко ни се отдава тази възможност!

 • Elitsa Taseva . February 11, 2014 .

  Би ме зарадвал жест на внимание, колкото и дребен да е той, и една спокойна вечер само двамата! :) Както и да се зарадва на жеста от моя страна :)
  Поздрави,
  Елица
  elapsoida@gmail.com

 • diandzili . February 11, 2014 .

  Би ме зарадвал жест на внимание, колкото и дребен да е той, една романтична вечер само двамата и да се зарадва на моя жест към него.

  Поздрави,
  Диана Славова, diana_slavova@hotmail.com

 • Живка . February 11, 2014 .

  Каквато и да е проява на уважение и проявено внимание би ме развълнувала. Едно цвете е достатъчно като мил жест :)
  Живка
  Мейл: zhidan@abv.bg

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  Романтичната ми натура и съзнание, разбира се подплатено със сериозна доза романтични филми и някакви изненадващи романтични примери, ражда почти всеки ден в главата ми някаква романтична фантазия, която би ми се искало да бъде осъществена. И понеже едва ли има толкова луд, колкото съм и аз по- скоро аз да я осъществя.
  Има едно място. Една градинка зад двореца в София. Там има едни хълмчета и на едно от тях каменна пътека, която води до кръг, където могат да се събират хора. А навсякъде около този хъмл, а и на него дървета. Лятото е уникално място. По пътеката ще сложа свещи, които да водят до върха. Около всяка свещ или просто на земята бих написала с тебешир нещо малко като послание. Любимият ми човек ще ги прочита докато се качва попътеката нагоре. И когато стигне ще види мен. Аз ще го чакам заобиколена от свещи. Радио нямам или възможност за оркестър (което призначам ще бъде малко в повече, пък и живеем в модерните технологии). На телефонът ми ще пусна да звучи нашата песен и ще танцуваме. Ще донеса вино, а може и бонбони….

  Може да е малко префърцунено, но на мен ми се струва красиво. Плюс това защо да не е Св. Валентин още един повод да направиш нещо специално за този, които обичаш? Аз не съм против този ден, но не съм и за, защото е поредния ден измислен с комерсиална цел. Но в крайна сметка няма значение. Има толкова много жени, които мечтаят за романтика и тя им се случва често и само на този ден. Тогава не съм против. Щом някой ще има повод да се почувства добре и щастлив.

  Весело изкарване на всички! Обичайте се :)
  Гергана Тодорова, todorovag7@gmail.com

 • Nadejda Georgieva . February 11, 2014 .

  Nadejda Georgieva nadolinka@abv.bg
  Naprimer romantichno podneseno cvete v neochakvan za men moment! :)

 • 1996ninka . February 11, 2014 .

  Ами би ме развълнувало ако някой ми подари нещо ръчно изработено или колаж от снимки, съхранили любими мигове от миналото :) Но най-важен е жестът от този човек!
  Нина Стойневa: worldpeacedream@abv.bg

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  „Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?“
  Без значение е дали подаръкът ще нещо материално или просто една незабравима романтична вечер, важното е да съм с любимия човек!

  Зорница Христова
  fre640@abv.bg

 • S.M. . February 11, 2014 .

  Би ме зарадвало просто повече време с любимите хора :)
  С. Михайлова
  svetlami1 (at) abv.bg

 • Beautymess и разни разнообразни . February 11, 2014 .

  „Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?“
  Едно лепило за сърца с аромат на кафе и канела би ми свършило чудесна работа :)
  Росица Савова, rosiza.savova@gmail.com

 • Radost Georgieva . February 11, 2014 .

  Би ме зарадвал мил жест и романтична вечер с любимия човек.
  Радост Недялкова
  r_nedyalkova@mail.bg

 • Христина Христова . February 11, 2014 .

  Това, което би ме впечатлило е …любовта и доброто отношение на моята половинка да продължава да бъде ежедневие, 14-ти февруари е само един ден от календара… :)
  Христина Христова
  h.hristova89@gmail.com

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  lilia8866@abv.bg
  Петя Георгиева
  Би ме зарадвала една романтична вечеря….

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  agenttt007@abv.bg
  Павел Стефанов
  Би ме развълнувала моята половинка по готино бельо ;)

 • Dimana Dyakova . February 11, 2014 .

  ddiakova@gmail.com
  Димана Дякова
  Не празнувам Св. Валентин, не е български празник. Но за Трифон Зарезан би ме зарадвала бутилка от любимото ми вино и огромна кутия белгийски шоколад :)

 • acupofteiated . February 11, 2014 .

  Би ме развълнувала изненада :-)
  Ако знам какво е, удоволствието е по-малко :-)
  Тея Тед
  acupofteiated(a)gmail.com като вместо (a) се изписва @

 • Anonymous . February 11, 2014 .

  семейна разходка до Балчик/Калиакра

  212al@mail.ru

 • Ния Горанова . February 12, 2014 .

  Ния Горанова, purplepr@abv.bg
  Сърцето ми се вълнува всеки път, когато го прегърна, защото помня колко време съм чакала тази прегръдка… Свети Валентин – тук и сега, до мен…

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Анастасия Попова
  vuchik@gmail.com
  Бих била щастлива и развалнувана, ако е възможно всеки ден за мен и моята половинка да е Св. Валентин, да има разбирателство и любов.. много поводи за щастие и запазване на красиви спомени! Не желая подаръци просто искам да съм обичана!

 • Мартина Янева . February 12, 2014 .

  Мартина Янева
  martina13yaneva@gmail.com

  Имам рожден ден на 13ти и никога не съм обръщала голямо внимание на 14ти февруари. Не мога да кажа същото за моят приятел. Той никога не забравя и двата празника и винаги успява да ме зарадва и за денят на влюбените, дори и само с един хубав обяд след тежкото празнуване.

  Отскоро ти се радвам на блога и имаш моята ежедневна “подкрепа”! :) Усмивкии

 • Tatyana Dimova . February 12, 2014 .

  Татяна Димова
  bludgerqueen@abv.bg
  Бих му направила вечеря на свещи с всички негови любими ястия и/или билети за футболен мач (като тук печеля и аз, тъй като обичам футбола :D).

 • Tanya Atanasova . February 12, 2014 .

  Таня Атанасова, email: tanya.atanasowa@gmail.com
  Да пуснем два летящи фенера от високо и самотно място (примерно от Св.Петка – близко е до Банкя или от Витоша). Има дори такива фенери и във формата на сърце, което е идеално за празника :)

 • Daria Smirnova . February 12, 2014 .

  Дария Смирнова
  dariq.smirnova@gmail.com

  На Свети Валентин би ме зарадвало абсолютно всичко, и едно малко цвете, и кутийка любими бонбони и нещо, което съм искала дълго време. Разбира се сюрпризи са винаги добре дошли! :)

 • Petya Nikolova . February 12, 2014 .

  Всеки малък жест на внимание и любов би ме зарадвал, важното е да сме заедно с любимия човек!
  Petya Nikolova, nipetya@gmail.com

 • Daniela Kostova . February 12, 2014 .

  Би ме развълнувало по специално отношение от половинката ми на този ден,/ може би романтична вечеря/,тъй като в забързаното ежедневие и с постоянното присъствие на децата не ни остава много време да си обърнем внимание един на друг! meerbusch@abv.bg

 • веска недева . February 12, 2014 .

  Аз ще бъда сама на този прекрасен празник-най-прекрасното ще бъде да си дойде и ме изненада,но знам че е невъзможно,защото ни делят хиляди километри ! Веска Недева nedewaweska@yahoo.com

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Маги Иванова:
  Би ме развълнувало искреното отношение, малките жестове предизвикващи усмивка

 • So what ? /И какво от това?/ . February 12, 2014 .

  Достатъчно ми е да се усмихне и да ми каже: “Радвам се, че сме заедно!”
  Когато човек обича, дори и без думи би могъл да покаже обичта си
  slavova.radostina@gmail.com

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Татяна Караджова, e-mail: gabbri@abv.bg
  Достатъчно ми е само усмихнатото и лъчезарно личице на моята дъщеря и обожанието в очите на съпругът ми

 • Maria Enevska . February 12, 2014 .

  Mika Qkub mimi_enevska@abv.bg Най-много би развълнувало сърцето ми за Св.Валентин, ако вечеряме на свещи с любовта на живота ми и той ме дари с цялата си любов!

 • Lolita Lechkova . February 12, 2014 .

  Лолита Лечкова
  lolita_93@abv.bg
  Всеки един жест или подарък би ме зарадвал, ако е поднесен с любов!

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Лилия Парапанова
  e-mail: duchess_9@abv.bg
  Бих искала просто да бъда с любимия човек и да прекараме деня заедно :)) А за завършек на деня – романтична вечеря на свещи!

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Жана Пенова
  j_penova@abv.bg
  Ами всъщност би било чудесно ако можем да прекараме няколко часа само двамата с любимия – разходка, бърза вечеря и после в къщи при децата.:)

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Всеки мил жест би ме развълнувал, особено ако е придружен с шоколад :)
  Йорданка Краешка dani.kr@mail.bg

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Янка Атанасова;
  qnka_j@abv.bg
  Най-големия подарък е вниманието и обичта на любимия човек,иначе най-много бих се зарадвала на красив букет цветя-знак на уважение

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Всеки жест, колкото и да е малък би ме зарадвал, стига да е от сърце. Наталия Николова-Наумова, hektor7777@abv.bg

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Албена,kotaranka111@abv.bg
  Би ме развълнувал един прекрасен ден (Св.Валентин) изпълнен с усмивки,радост и любов.Обичам цветята затова искам да получа букет рози за Свети Валентин :)

 • Zenka Dyulgjarova . February 12, 2014 .

  Важно е вниманието, любовта, а не подаръците.

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Иван Кискинов
  nautilus377@abv.bg
  И най-малкия/на пръв поглед/жест ,внимание или действие,което те кара да се чувстваш оценен,желан и обичан!

 • Honey P . February 12, 2014 .

  Преслава Цветанова
  tpreslava@gmail.com

  И аз колкото и банално да звуча не искам подаръци наистина… Всичко, което бих могла да искам вече го имам от любимия си, най-вече имам него и с това се изчерпват нещата, той винаги се е старал да ме зарадва дори и без мое съгласие, но това са подробности. Иначе като любителка на готварството бих се радвала да му приготвя нещо по-специално и от сърце като богата и вкусна вечеря (и тирамису, хаха) и да прекараме деня заедно с хубав филм и пуканки… Но като цяло бих си пожелала всеки ден да сме заедно, не само на този.

  Много хубав giveaway, Поли :)

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Мариета- marieta1012@abv.bg -Няма нещо досега,след толкова години,което поднесено от моят съпруг било то материално или емоционално да не е оставяло в мен чувство за любов и само любов.Сигурна съм,че и сега ще е така.Единственото,което желая е това мое чувство дълги години да продължава.Щом го имам до себе си всичко поднесено от него за мен е романтика.

 • Vladka Marinova . February 12, 2014 .

  Бих се зарадвала на красиво цвете! Владка Маринова, vladkamarinova@gmail.com

 • nikolai nikolov . February 12, 2014 .

  Петя Николова-petia_dobri@abv.bg Подаръка за мен е без значение.Най-важното е до мен и да ме обича и обгрижва с голяма любов както до сега .От това по -голям подарък здраве му кажи.

 • Iva Doncheva . February 12, 2014 .

  Здравейте,мисля че перфектния подарък е да знам,че все още съм обичана толкова силно и искрено.Казвам се Ива Дончева, iva.doncheva86@gmail.com

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Би ме развълнувала спечелената награда от H&M :)
  Милена Василева, nomadka@gmail.com

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Зорница Попова zornitsapopova77@gmail.com

  Обичам изненадите и бих се зарадвала на всичко, което пасва на стила ми. По принцип съм на мнение, че не е нужно да чакаме определена дата, за да покажем отношението си към другия.

 • slavynka Babayasheva . February 12, 2014 .

  Любовта-най красивото чувство.Това е нещото от което всеки се нуждае и не може без него.Любовта сплотява и крепи.Любовта е лудост,дом,път,компромис и необходимост! slawyna@dir.bg, Slavyanka Babayasheva

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Love is in the air както се пее… и е с нас ВСЕКИ ден. Така, че 14ти февруари за мен е прекрасен повод за вечеря с любимия човек с пълни чаши червено вино… Няма нужда от цветя, бонбони и балони… : )
  Анита Костадинова
  anita_kostadinova@abv.bg

 • Maria K . February 12, 2014 .

  Всеки малък жест на внимание би развълнувал сърцето ми на Св. Валентин.
  melbon_t@abv.bg

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  иванка терзова van4ety_1987@abv.bg И най малкия жест би ме зарадвал ако е поднесен с много любов.

 • Iveta Doseva . February 12, 2014 .

  Ивета Досева yveshandmade1986@abv.bg
  Би ме зарадвало хората да са по-щастливи.А аз бих се зарадвала на парфюм или чанта;)

 • Maria Bravova . February 12, 2014 .

  Мария Бравова ; mariabravova@abv.bg
  Тази година ще съм необвързана, но това не ми пречи сама да си купя подарък. С наближаването на пролетта настъпва и времето за обновяване на гардероба, така че ще си подаря един шопинг и френски макарони за да се поглезя малко <3

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Румяна Атанасова- rumqna80@gmail.com Бих се изненадала много на романтична вечеря само ние двамата.

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  нина атанасова би ме зарадвало една романтична вечеря с моята половинка някаде само двамата на самотен остров или просто някаде савсем сами с красива вечеря и с бутилка бяло вино и много любов email:siemenschety@abv.bg

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Женя Атанасова mi6le_s_opa6le@abv.bg
  Всеки жест би ме развълнувал,даже само едно цветенце би ме трогнало много

 • vali-bali . February 12, 2014 .

  Аз съм щастлива, когато направя другиго щастлив!;)

  Валя Михайлова Иванова
  mihaylova,valya@abv.bg

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Би ме развълнувало това любимият ми да ме заведе на романтична вечеря,някъде на някое красиво място,с бутилка бяло вино и хубава вечеря,някъде където ще сме само двамата
  Нина Атанасова siemenschety@abv.bg

 • helena8chris . February 12, 2014 .

  Лена, loveisallaround8@gmail.com
  Не обичам Свети Валентин, но винаги ще се зарадвам на една вечеря на тихо място, може би извън града, може да не е на 14ти:)

 • Anonymous . February 12, 2014 .

  Диляна Жечкова dilqna858@abv.bg

  Би ме зарадвал самия факт, че се старае да ме накара да се чувствам щастлива и специална за него.

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Edin golqm byket pridryjen s golqm hokolad i mnogo mnogo celyvkiii.Cvetelina Viktorova.dora_38@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Eдна вечер с любимия…. Симона Христова simonah92@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Би ме зарадвал какъвто и да е подарък или жест за празника, защото със съпруга ми никога не сме го празнували и ако тази година се случи нещо различно това ще е изненада. Мария Георгиева – mladistorik@abv.bg

 • Рени Петкова . February 13, 2014 .

  Този коментар бе премахнат от автора.

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Бих се зарадвала на всеки ден, в който вниманието и отношението на партньора ме кара да се чувствам специална. А 14 февруари може да е ден на изпълнение на взаимни желания от двете страни.
  new66@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Мирослава Борисова – mab_73@abv.bg
  Любовта, която получавам всеки ден украсена с цветя и подсладена с шоколад :)

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  И аз като всеки човек бих се зарадвала на материален подарък. Но точно в този момент, на 14.02. бих желала да съм в прегръдките на любимия човек, който е на хиляди километра от мен. Бих си пожелала да преживееме една романтична вечер. Тази прегръдка, би струвала много по-скъпо, от който и да е подарък. Сигурна съм, че след няколко месеца и това ще се случи, janeva_d@abv.bg Петя Янева

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Всеки един жест или подарък би ме зарадвал, ако е поднесен с любов!

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  йорданка бимбалова bimbalovi@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Ralitsa Georgieva
  rory_r@abv.bg
  Всяка секунда от неговия ден, която посвещава на мен в мисли или жестове, е най-големия подарък, който мога да получа

 • Bebeto Jordanova . February 13, 2014 .

  Адрияна Йорданова,
  adriana_baby@abv.bg
  Аз лично за себе си обичам да получавам емоци като подарък а не материални неща. Предпочитам да прекарам осамотена романтична вечеря с правилния човек, колкото и клиширано да звучи няма по хубав подарък от вниманието и чувствата на човека до теб.

 • Darina Kichkova . February 13, 2014 .

  Дарина Кичкова, dkichkova@gmail.com
  Би ме зарадвал всеки мил жест от любимия човек, особено когато е направен с мисъл за мен и за това, което ще ме накара да се усмихна и да се почувствам специална.

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Важно е правилния човек да е до мен. Камен Иванов Недков, igrikamen@gmail.com

 • Nadia Ivanova . February 13, 2014 .

  Надя Иванова, nadia.iv@gmail.com

  Тъкмо говорих по телефона с половинката ми и му припомних, че от доста време мрънкам за удължител/разклонител за спалнята, така че ще ме зарадва, ако ми купи един за Свети Валентин ;)

  Иначе ме радват малките жестове, например да се прибера и да е измил чиниите или да ми е купил цветя.

 • Краси . February 13, 2014 .

  Май изпълних всички условия :)
  За празника искам голяма шоколадова торта :)
  Красимира Петрова, xtreme__@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Най-много би ме развълнувало да видя всичките си приятели заедно, защото на 14.02 празнувам рожден ден преди всичко с много любов и вино за душата. Една голяма шумна и весела компания от моите любими хора би ме зарадвала напълно, когато знам че съм заедно с всички, които обичам и ценя :)
  sperreto@abv.bg Яна Георгиева

 • Smurfieta Smurfova . February 13, 2014 .

  Всеки мил и нежен жест направен от любим човек е достатъчен да разтопи моето сърце.
  Михаела Ганцова
  mixi.gancova@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Милена Кехайова
  mi_mi_92@abv.bg
  Би ме развълнувало романтично обяснение от любимия човек !

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Ще ме зарадва и най-малкияt жест на внимание като цвете от градината ни например, но не са ми чужди и всички женски изкушения като парфюми, гримове, секси бельо…:)
  Деница Динева
  dineva_denitza@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Мил жест от любим човек би ме зарадвал , а ако е придружен с подарък дори и скромен сърцето ми би се трогнало от жеста.
  Мариета Петрова marietap22@gmail.com

 • Aishe Marceva . February 13, 2014 .

  Много би ме зарадвала романтична вечеря на свещи !

 • Mimenceto . February 13, 2014 .

  Мария Станчева matiqstancheva@gmail.com
  Моето сърце би се развълнувало най-много, ако целия ден на Св.Валентин прекарам само и единствено с любимия човек, само двамата без значение къде.

 • Iliyana Stoykova . February 13, 2014 .

  Илияна Стойкова
  iliyana_stoykova@abv.bg

  Обичам романтичните вечери и времето прекарано с любимия човек. Дори и най-малкия жест би ме развълнувал защото ще е от любов.

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Би ме развълнувала най-много една красива роза! Или пък някакви сладкиши под формата на сърце (тези седмици ги има навсякъде)!

  Елена Тодорова Илиева elssssss94!abv.bg

 • Мария Дочева . February 13, 2014 .

  Мария Дочева,email:mucka26@abv.bg
  Красив букет поднесен с голяма порция любов

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Зорница Попова zornitsapopova77@gmail.com
  Харесвам изненадите и всичко, което пасва на моя стил би ме зарадвало.

 • mmari . February 13, 2014 .

  Този коментар бе премахнат от автора.

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Една романтична вечеря в домашна обстановка и цялото време на света, в което да бъдем винаги заедно!
  Нина Кръстева toni19551@abv.bg

 • Anonymous . February 13, 2014 .

  Maya Koceva
  groovyto@abv.bg
  Прекрасен букет :)

 • Anonymous . February 14, 2014 .

  Много би ме развълнувало, ако любимият ми подари цвете в саксия, което да отглеждам с много любов и винаги, когато погледна цветето да се сещам за този мил и романтичен жест!
  Мария Енчева
  mama.na.sisko@gmail.com

 • Anonymous . February 14, 2014 .

  Галина Йовкова galqiovkova@abv.bg Всеки мил жест би ме зарадвал един мил поглед ми е достатъчен да докосне сърцето ми само с очи казващ Обичам те!

 • Borislav Yanko . February 23, 2014 .

  Възможно ли е да има търсите за заем, тук идват на една истинска фирма, която е готова да се сложи край на финансовите си проблеми, ние предлагаме всички видове на заем при лихвен процент от 3% и да получите повече информация от нас за това как да придобие заем, можете да се свържете с нас на нашата компания имейл (genuineloanservices@outlook.com)

 • Martin Laura . June 14, 2017 .

  Добър ден,

  Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на “МАРТИН Лора ФИНАНС фирма. Иска ми се да Ви забележат, че ние в момента дават трайни заеми от всякакъв вид, вариращи от $ 5000. до $ 500,000.000 на много атрактивни цени от 3%, по съребрена безплатно, лоши кредити се приемат. Размерът на кредита е по договаряне, се прилага сега, както и валиден оферта. Общи условия се прилагат, Нашата заем е гъвкава, сега по електронната поща (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

  БЛАГОДАРЯ !!!

 • Ben . June 23, 2017 .

  Здравейте,
  Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)

Add comment