H&M за Свети Валентин

Както споменах и на FB страницата, за предстоящи Св. Валентин с H&M – сме ви подготвили изненада с подаръци за празника.

Защо H&M?

 • Защото откакто са отворили вратите си и в България, съм им редовен клиент и, общо взето, о б о ж а в а м  бранда! :)
 • Защото искам да ви споделя идеи за това как да внедрите в гардероба си допълнителна доза женственост и красота за предстоящия ден на Св.Валентин, а и предстоящата пролет. За тази цел ви подготвих и няколко H&M looks поста, които ще публикувам през следващите няколко дни, а линковете към тях ще оставям и тук:

Look #1,
Look #2,
Look #3,
Look #4,
Look #5.

Ето ги и наградите, които ви очакват:


·          I – H&M gift card (подаръчен ваучер) на стойност 100 лв.;

·         II – чанта;

·         III – шал.

 

 Условия на играта:

           –          Оставете коментар под тази публикация с вашето име, имейл и отговора на въпроса „Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?“ (какъв подарък и/или постъпка от или за любимия ви човек).

–          Харесайте H&във Facebook и следете в Twitter (в случай, че имате акаунт);

–          Харесайте страницата на блога във Facebook;

–          Споделете ИМЕННО  този facebook пост  с текст „Аз участвам в играта на H&M и PolinaSofia за Св. Валентин! #HMPerfectGift“ в Туитър и/или във Фейсбук.
 
Играта продължава от 10 до 13 февруари и е достъпна за участници в България. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в томбола с всички участници, изпълнили условията на играта. Всеки участва по веднъж в томболата, независимо от броя на коментарите и изпратените имейли. Имената ще бъдат обявени на 14 февруари, тук, в блога, както и на Facebook страницата ми. Лично ще уведомя победителите с имейл. В случай че не получа отговор от изтеглените победители в рамките на 1 седмица (до 21 февруари), ще изтегля нов печеливш. H&M България поема разходите по доставката на наградата. Играта не е свързана с покупка на продукт. Няма да бъде възможна размяна или получаване на паричен еквивалент на наградата. В играта нямат право да участват служители на H&M.

На 14.02. ще събера имената на всичките участници в един файл и с помощта на Random.org и YouTube видео ще бъдат избрани тримата печеливши.

Ако възникнат въпроси относно играта или каквото и да е друго, винаги съм насреща.

Поздрави
 и успех в играта,
Полина

258 responses to “H&M за Свети Валентин”

 1. Anonymous says:

  Би ме зарадвало най-вече отношението на човека до мен:) Това , че той се старае и иска да ме направи щастлива..никакви подаръци не струват колкото това да видиш, че човекът до теб иска да те накара да се чувстваш щастлив,единствен и незаменим..и обичан :)))
  Мирена Попова – mirenapopovaa@abv.bg

  p.s – изглеждаш невероятно с полата!!! супер стилно + женствено! :)

 2. Gabby says:

  Габриела,believeisthekey@abv.bg
  Не бих казала,че нещо материално би ме развълнувало много повече отколкото някакъв мил жест от страна на любимия човек.Може би,усещането,че човекът до мен ме обича и наистина разчита на мен би ми доставило по-голямо удоволствие,отколкото ако ми подари например палитра сенки.Не че бих отказала и това,хах,но е хубаво материалното да не измества духовоно :)

 3. Inks says:

  Обожанието, с което ме гледа любимият мъж всяка сутрин, ей това ми прави дните вълнуващи :) Ванина, vanina dot iv at gmail dot com

 4. Marina says:

  Най-много ще ме докосне отношението на човека до мен на този празник, а не скъпи подаръци.. И все пак аз мисля, че не ни е нужен празник на любовта, за да покажем на човека, който обичаме, че го ценим и държим на него! Всеки ден е Св. Валентин!

  Марина Петрова
  faiith.m@gmail.com

 5. wenzdy says:

  Ивелина, wenzdy@gmail.com
  Няма нищо по-хубаво от това, да се събудя и да видя половинката си до мен – този подарък го получавам всеки ден и за мен всеки ден е Свети Валентин!

 6. Mirsea says:

  Бих се радвала на спокойна романтична вечеря със съпруга ми и дъщеря ни, да направим нещо заедно като семейство. Ако нямаме възможност да излезем, бих се зарадвала всички да се облечем празнично и да си спретнем “пикник” на земята в средата на хола. Малката ще кражи около нас или ще рисува ( любимото й занимание), а ние ще хапваме ягоди с шоколад :) Не ми трябва подарък, защото имам най-големия дар – прекрасно семейство с което се обожаваме.
  Десислава Петкова Пaльова – mirsea_witch@abv.bg

 7. FWB says:

  Може би, би ме развълнувал ден изпълнен с усмивки,любов…и някой друг мил жест :)
  Ива iva.cv94@abv.bg

 8. Ивелина Павлова iveto_921991@abv.bg

  Биха ме развълнували много неща, предимно малки жестове, а не скъпи и огромни подаръци, които можеш сама да си купиш… Например букет с рози (колкото и да е банално) или нещо написано или направено специално за теб.

 9. Classy~ says:

  Име: Ивелина Йорданова
  Имейл: i_iordanova_@abv.bg
  Отговора на въпроса: Просто едно цвете. Не искам много, не бих очаквала големи и скъпи подаръци (ненужни, смея да твърдя), но едно цъфнало цвете дали в саксия дали само с панделка, би било абсолютно достатъчно. :)

  Споделих поста тук – https://twitter.com/Ivs_bg/status/432824771965747200 и вече съм харесала всички старици :)

  Слънчеви дни!
  Ивс

 10. Turkqn Deniz says:

  Тюркян Дениз myst3ry_91@abv.bg

  Би ме зарадвало всяко нещо общо взето…Кутия бонбони,картичка – всичко, което да ми покаже,че означавам нещо за него… Погледа, с който ме гледа, усмивката,с която ме дарява всеки път, когато съм до него…Всеки подобен жест е доказателство, а всичко останало е бонус :)

 11. Би ме зарадвало събуждане с кафе в леглото и нещо малко и красиво с вложена мисъл в него (може и хубав шоколад.. или 2-3 шоколада) :)
  Елена Кръстева
  elena.krasteva@mail.bg

 12. Боряна says:

  Моето сърце е вече развълнувано, защото в седмицата на любовта всичко е толкова красиво, романтично и идилично. Най-скъпото за мен, това са миговете прекарани именно в това безбрежно очарование и тях ще подаря :)

 13. Pavlina says:

  Павлина Орник
  pavlinkata_87@abv.bg
  Отговорът на този въпрос е трудничък. Но мен би ме зарадвал всеки един мил жест от страна на любимия човек. Дори и една усмивка рано сутрин за “Добро утро” ми е достатъчна. А и всеки ден с любимия човек е Св. Валентин. :)
  P.S. Харесах всички страници и споделих във Facebook!
  Успех на всички.

 14. DesiBelcheva says:

  Бих искала просто да прекарам малко време с приятеля ми, не ни се случва напоследък и определено би ме зарадвало най-много обикновения контакт с него, без напрежение, просто да поговорим за нас и да направим нещо заедно на спокойствие.
  Десислава Белчева dessy_b89@yahoo.com

  p.s. страхотна игра, страхотен look #1 и страхотна Поли :)

 15. Би ме зарадвала една романтична вечеря в домашна обстановка. Иначе и едно цвете ще ме направи много щастлива. :)

  Изпълних всички подусловия.
  Богиня Върбанова
  boginq.todorova@abv.bg

 16. Anonymous says:

  За мен всеки ден е св,Валентин,защото съм обичана майка,жена и съпруга,защото съм щастлива и влюбена всеки ден,бих се зарадвала от нещо малко с което съпругът ми да ме изненада цвете,картичка или вечеря някъде тримата с малката ни дъщеря.Споделените моменти със семейството ми са най-големият подарък!

  Мария Йорданова-Иванова mecanka666@abv.bg

 17. Anonymous says:

  Веселина Георгиева merives@abv.bg
  Не само на 14 февруари, а всеки един ден от годината ме впечатляват на пръв поглед дребни неща – мил жест, нежен масаж от любимия човек, “открадната” целувка, скъсано цветенце от близката градинка, или красиво камъче… мидичка, неочакван смс с “Обичам те!” или “Усмихни се! Обичам усмивката ти!” точно когато ежедневието ме е притиснало в ъгъла…. Дребни неща, неструващи нищо /почти нищо/, но по-ценни и от най-скъпият диамант. :)

 18. Stelsko says:

  Стела Стефанова
  stelsko@abv.bg
  За мен материалните подаръци отстъпват място на душевните. На преживяванията, споменът за които остава много по-дълго от каквато и да е вещ. И разбива се, може и да е клиширано, но не мисля, че трябва един ден от годината да показваме колко обичаме човека до нас. Ами останалите 364/5 дни? Всеки ден трябва да е Св. Валентин за теб, ако си влюбен и обичаш истински. Така че подаръкът, който аз си пожелавам за този и за всеки следващ ден е да се чувствам обичана и уважавана от човека до мен. Пожелавам същото и на вас!

 19. Тъй като в момента не съм влюбена, бих се зарадвала на някоя ароматна свещ:)
  Нина Василевич – lepidopterianails@gmail.com

 20. Steli says:

  Какво би ме развълнувало? Определено обяснение в любов! Било то романтично или не, щом е изненада е прекрасно! За мен това е най-романтичният жест, който някой би направил точно на Св. Валентин. :)

  Стелияна, shs_love@abv.bg

 21. Yoana G. says:

  Йеее! Супер игрица! Браво Поли! <3

  Мен би ме развълнувало просто да съм с годеника ми. Да сме си заедно, да слушаме музика. Той да е приготвил нещо вкусно за вечеря, че и малкия мъж в корема ми трябва да се наслади! И това е, без подаръци. Е, няма да откажа и от любимия ми шоколад с круша! :)) Поздрави за хубвата игра!

  Йоана Гергова, iorinka@gmail.com

 22. Биляна Александрова karizka@abv.bg
  Какво би ме развълнувало – определено това, да се почустваш обичан и желан, истински. За мен това е важно и не само на този празник.Какво би бил той, ако го няма човека до теб , с когото искаш да споделиш живота си завинаги , човек който те приема такъв какъвто си и те обича с всичките ти недостатъци.Разбира се, че като жена ще ме зарадва подарък- рози, шоколад или нещо подобно , но за мен няма по-голям подарък от това да ти кажат – “Благодаря ти, че те има! Ти даваш смисъл на живота ми! Обичам те :)

 23. Здравей и аз като повечето хора обичам подаръците от сърце(говоря за материалните),но те не са най важното по скоро чуството да обичаш и да си обичан е най специалния подарър който може да получиш и не само за този измислен празник а през целия си живот. Любовта е нужна като въздуха. Здравето придружено с любовта това са най-ценните неща
  Теодора Цанква
  teodora_tsankova@mail.bg

 24. Anonymous says:

  Ива Тодорова – sem_todorovi2@abv.bg
  Ще ме зарадва тиха и спокойна вечер заедно с него, изпълнена с мили жестове, веселие и любов !

 25. mannierox says:

  Мануела Попова mannierox@gmail.com
  Не знам какво би не развълнувало, аз първо трудно се вълнувам, второ не си падам мого по романтични изненади. Имайки предвид, че в момента съм влюбена, това май е равно да съм вечно развълнувана, така че .. хаха. НЕ ЗНАМ. Не обичам цветя, букети, шоколад, изненадващи подаръци, чувствам се неловко. Би ме развълнувало нещо много малко и интимно, някаква близост, да сме си само двамата и другия свят да няма значение ;)

 26. Anonymous says:

  Инна Ботева -in4ebon4e@abv.bg
  Ще ме зарадват моите приятели защото те са до мен и аз много ги обичам :)

 27. Бих се зарадвала и на най-малкия жест от негова страна-нали е любимия ми човек!
  Ренка Ганчева
  reni199@abv.bg

 28. Тони says:

  Би ме зарадвало най-много това да не намеря разлика в отношението на човека до мен в един единствен ден, а всеки ден за нас да е Свети Валентин. Не знам доколко добре го обясних, хаха.
  И супер подаръци от giveaway-а, браво:)
  Антоанета Антонова , antonova.antoaneta@gmail.com

 29. Пламена Николаева devil_ass@mail.bg
  Би ме развълнувал мил жест или постъпка от страна на любимия ми човек,но не само на този ден,а без значение дали е Свети Валентин или обикновен ден,една приятна вечер с него.Не искам нищо материално.

 30. Марияна Николова maranchi1@abv.bg
  Всяко дребно нещо насочено лично към мен ме радва и го оценявам, всеки ден, но за празниха бих ”понесла” и по-голяма изненада. Най-много би ме зарадвало някакво приключение, нещо зареждащо с адреналин :)

 31. Anonymous says:

  Най-много би ме зарадвал жест, който показва истинските емоции и е от сърце, жест, който демонстрира фактът, че любимият човек те познава напълно и знае как да те изненада приятно, както с нещо голямо, така и с нещо мъничко :)
  Женя Тодорова, kiss92@abv.bg

 32. Мария Атанасова – curtissoul@abv.bg
  Аз се впечатлявам лесно и всеки един мил жест или подарък би ме трогнал искрено, като знам, че е от сърце. Още повече се вълнувам, когато аз правя подаръци. Тази година съм поръчала един не много голям и скъп, но подходящ подарък за приятеля ми, който може да се намери само в Америка. Нямам търпение да го зарадвам!

 33. Anonymous says:

  Това, което най-много и развълнувало сърцето ми този Св. Валентин, е да го отпразнувм със съпруга ми, скойто сме на различни континенти в последните два месеца. За първи път (и надявам се, последен) сме разделени за толкова дълго. Да бъда в прегръдките у е най-прекрасния подарък, който някога съм получавала. :)
  Анна Янова anna.yanova@yahoo.com

 34. Нора Найденова nora.naidenova@gmail.com

  На този етап би ме зарадвало и развълнувало най-много това аз да зарадвам и развълнувам човека до мен с някоя неочаквана изненада :) Например да го заведа на нашето си място и там да е украсено и подготвено като за една романтична вечеря :) Или пък да сбъдна някоя негова мечта, за която знам, но която все отлага. Ей такива неща.

 35. Име : Елица Пенева
  E-mail: eckape@abv.bg
  Отговор на въпроса: Тази ден ще ме развълнува,и най – малкият жест от страна на любимите ми хора. Собствено на рисувана картичка например :)

 36. Anonymous says:

  и аз съм така

 37. Джейн Александрова : billiana_alexandrova@abv.bg

  Би ме заредвал жест с бонбони,цвете и някое красиво стихотворение. Може би и малко шампанско.

 38. Румяна Петрова E-mail: cosmetics.rumi@gmail.com

  Би ме зарадвал някакъв малък жест като например едно цвете и просто да си прекараме заедно целия ден,хапвайки нещо вкусно и гледайки филм :))

 39. chelsea bfc says:

  Аз нямам нужда на 14 февруари човекът до мен да ми казва и показва че ме обича..прави го всеки ден и всеки път когато сме заедно.Не съм романтична натура,но 1 букет рози би ми се харесало или нещо лично негово на което държи.Това наистина би било доказателство за чувствата му.Също така вечер прекарана в правене на нашите хобита ( пр: да наблюдаваме звездите и града от някоя висока сграда )

 40. Гергана Сърнакова gerganasurnakova1@abv.bg
  Би ме зарадвал всякакъв подарък стига да е от сърце :)

 41. Вълнението ми идва именно от очакването на подаръкът от любимия. Обожавам ръчно изработени картички и цветя. Въпросът е да е от сърце и с много любов <3

  Златомира Пейчева
  zuondra@gmail.com

 42. Мен би ме зарадвала екскурзия с любимия човек – да избягаме някъде само двамата, по възможност колко се може по-далеч от суетата на града. Обожавам да пътувам и винаги съм готова да тръгна на някъде – а щом и любимият е с мен – няма по-прекрасно нещо. :)

  Гергана Хинева, gergana.hineva@gmail.com

 43. Ние получихме най- прекрасния подарък в началото на годината, новината че ще си имаме бебе! На всеки преглед получавам най-прекрасния подарък- една малка снимчица на най- голямото съкровище, което притежаваме! Няма по-голямо щастие от това да чуеш за първи път сърчицето на твоето дете и да го видиш как мърда. А всеки ден получавам обичта от мъжа, който е до мен. Това са нещата които най- много ме вълнуват и това ми е напълно достатъчно!
  Таня Атанaсова tanya.atannassova@gmail.com

 44. Anonymous says:

  Бих била най-щастлива ако съм с най-любимия човек на някое уютно романтично място и се наслаждавам на компанията му :))

 45. Anonymous says:

  Джулия, julankata@abv.bg
  Бих се развълнувала и от най-малкия жест на този ден. Не мисля, че дори най-скъпия подарък може да замени искреното “Обичам те” и най-милите целувки и ласки от любимия. Също така едно прекрасно цвете би ме развълнувало, стига да е поднесено с чувства и много любов.

 46. Anonymous says:

  Би ме зарадвал всеки един жест, не зависимо какъв е.Отностно материален подарък бих се зарадвала страшно много на букет лалета.
  Светлана Светославова
  sskt8@abv.bg

 47. *murfeishun* says:

  Мариета Костадинова
  mari27eti@gmail.com

  Относно въпроса бих се зарадвала на романтична изненада. Някакъм жест от близък човек, който специално аз бих оценила :)

 48. elezlatanova says:

  Сърцето ми винаги се вълнува когато видя любимия, а ако има и красив букет с цветя ще бъда страшно поласкана!

  Елица Златанова
  zlatanova_eli@abv.bg

 49. Anonymous says:

  С удоволствие бих заминала на романтична почивка с любимия извън страната. Обичам да пътувам и ми е мечта да посетя Париж някой ден с мой близък човек.
  Катрин Цветкова,
  catherinetsvetkova@yahoo.com

 50. Силвия Енева ; silviya.e.eneva@abv.bg
  За празника би ме развълнувало да прекараме няколко дни само двамата ,на уютно място ,сред природата ..в някоя вила може би ..да прекарваме дните си сгушени с по чаша кафе и романтични филмчета :) …

 51. Anonymous says:

  Да ви призная, не съм фен на Свети Валентин, нито на пластмасовите, плюшените, хартиените и другите видове свети-валентински сърца, картички, купиодончета, които обсибват всички сергии, молове, витрини и рафтове по този повод. Подозирам, че има две основни причини за това не-харесване:

  1. Не ми харесва да побългаряваме разни вносни католически празници, по принцип, а още повече, когато си имаме предостатъчно хубави български традиции (тук ще спомена и Хелоyин наред със Св. Валентин); Не ми харесва децата да знаят за Св. Валентин, а да не знаят за Трифон Зарезан; И най-общо казано – не ми харесват всички неща, които се правят без вътрешно убеждение, а по инерция или заради някаква модна тенденция.

  2. Не ми харесват комерсиалния и стадния момент в този ден, посветен уж на любовта: ако обичате половинката си, 14 февруари е вашият шанс да й го покажете, като й подарите сърце, цвете, заведете я на ресторант, купите й парфюм, рокля и не знам какво друго още; Задължително трябва да има харчене на пари (иначе каква би била тази любов, ако не я подплатиш материално!), отявлено и нарцистично демонстриране на тази „любов“ със задължителен „та-да!!!“ ефект и, естествено, съпътстващите го овации и др.

  Така де, да не се отплесвам:)

  Докъде бях стигнала…Да! Аз може и да не обичам Свети Валентин, но съм голям фен на hand-made-а. И най-обичам вместо да купувам рази неща, да си мейквам бай хенд лично и то, когато усетя вдъхновение, а не на точно определена дата. И тъй като любовта на мъжете минава през стомаха, какъв по-добър начин да изразиш любовта си към него, от това да му приготвиш и декорираш някоя арт-вкусотийка!?

  Катерина Атанасова
  myimaginarywolrd@abv.bg

 52. Anonymous says:

  Милена Петрова
  milena_333@abv.bg
  Всеки мил жест на внимание от страна на любимия човек би стоплил сърцето ми: Усмивка, романтично вечеря, неочаквана изненада, букет цветя, кутия бонбони…

 53. nevsmile says:

  Десислава Хайверова d.hayverova/@/gmail.com

  Най-хубавият подарък за Св. Валентин е нежност, мило отношение и искрена любов и в останалите 364 дни в годината.

 54. Отношението на човека към мен.
  Симона Георгиева
  simona_facebook@abv.bg

 55. Радина says:

  На този празник бих отпазнувала любовта си не само към конкретен човек, но и към всичките си приятели, така че един мил жест, та дори от непознат би направил деня толкова прекарасен. Аз смятам да направя жест към някого. Който и да е.

  Радина
  betrayedself@gmail.com

 56. Anonymous says:

  Нещото, което би развълнувало сърцето ми на този празник е каквото и да получа (в материалния смисъл- цвете, бонбони, валентинки,подаръци….) да ми бъде дадено от и с любов, а не защото “така се обичат всички на този празник’ :)
  Марияна Честименова- margo1986@abv.bg

 57. Anonymous says:

  Румяна Дамянова
  rumpi_pd@mail.bg
  Този който вълнува сърцето ми винаги е бил само един, мислех че каквото и да става, нищо не ме интересува, само той, когато забременях си казах, не няма да обичам детето повече от него, той винаги ще е моят номер 1. Лъжех се жестоко :) Моето истинско вълнение в момента спи до мен на леглото докато аз пиша :) Моето малко момче, което след няколко дни става на 1г. Центърът на моята Вселена! Една безумна любов :) Макар толкова малък, мама винаги е държала да е облечен със стил :) Истината е че обожавам H&M и моя Ого носи само H&M. Ако успеем да извадим късмет, това ще е най-готиния подарък за рождения му ден :)

 58. Anonymous says:

  Една тиха и спокойна вечер, изпълнена с много нежност и любов.
  Анна ani2602@abv.bg

 59. Би ме зарадвал един букет по куриер, тъй като нямаме възможност да бъдем заедно на този ден, а за всички дни, когато сме заедно – любов и споделени добфи и не чак толкова добри дни :)))

 60. Здравейте!

  Много неща биха ме развълнували за Св. Валентин – било то материални подаръци, мили жестове от страна на любимия и др. Но има едно нещо, което не е свързано с тях. Най-силно бих се развълнувала, ако успеем да съхраним любовта по между си толкова дълго, че дори и след 50 години да сме щастливи и да празнуваме деня на влюбените (и не само този ден) заедно. :}

  Теодора Недева
  E-mail: teodora_nedeva1@abv.bg

 61. Anonymous says:

  Най – големият подарък, който предпочитам по какъвто и да е повод, е уважението и приятелското отношение между всички членове на моето семейство и приятелския ни кръг. Да се създава спокойна и весела обстановка, всеки да се чувства добре дошъл и освободен от проблемите на ежедневието.
  Любка Петрова lubka_7@abv.bg

 62. Mina Goleva says:

  На Св. Валентин би ме зарадвало нещо, което любимия ми човек е измислил или направил сам. Независимо дали ще е материално или някакъв жест, важното е да е вложил сърцето си в него и да се е постарал. Защото и най-скъпия подарък, ако не е подарен от сърце, няма същата стойност!
  Мина Голева, mina87@abv.bg

 63. JuLiTa says:

  За Св. Валентин искам разстоянието и времето да нямат значение и някой да измисли телепортирането дотогава ;)
  Юлия, jzlatanova@gmail.com

 64. Би ме направила щастлива……да съм с приятелите си, любимия….няма значение къде :))) А като подарък, може би…………..годежен пръстен.Знае ли човек :))))
  Минка Минчева
  strqmci61@yahoo.com

 65. Anonymous says:

  Величка Пейчева
  milena_iren@abv.bg
  Букет с цветя, искрена прегръдка и целувка са ми достатъчни!

 66. Anonymous says:

  На 14.02 би ме зарадвало всичко. Знам, че ставайки от сън ще се събудя заедно с двете ми любими същества – мъжът и детето ми, а това е най- хубавия подарък. От сега знам, че със съпругът ми ще имаме празничен обед на ресторант. Очаквам целувка и цвете от любимия. Това ми е достатъчно. Всичко останало си го казваме и показваме непрекъснато. Знаем мечтите си и се стрмим към тях заедно, рамо до рамо. Любовта е сладка, защото е споделена- Мирослава Иванова ( facebook профил – Mimi D. Ivanova) , e-mail- tenderly85@yahoo.com

 67. Тереза Георгиева, teresageorgey@gmail.com
  Много бих се развълнувала, ако на този празник любимият ми човек ме заведе на планина. Не си падам по материални подаръци, предпочитам духовните изживявания.

 68. ivilia says:

  Ива Георгиева ivi_art@abv.bg
  Тази игра ме хвърли в много сладки спомени от изминали св.валентински празници :)))
  Приятно съм била изненадвана с цветя по куриер, сутринта като отворих компютъра си имах страхотен колаж от наши любими снимки на десктопа си с мило послание :), саморъчно направена картичка с послание от изрязани думи от вестници и списания( уникално творение , което ще пазя винаги )Е имало е и тривиалните парфюм , чанта, които обаче не помня с такова умиление. Та сърцето ми се вълнува, когато получа подарък, който е мислен много преди празника, изработен с обич и вдъхновение и ми припомня , за пореден път че това е човека с който искам да изживея живота си :) ,

 69. Anonymous says:

  Смятам , че човек трябва да получава любов в ежедневието си, а не само на Св.Валентин.Но би ме зарадвало на този ден да прекарам повече време с любимия човек.Не искам огромен букет или скъпа козметика, стига ми внимание, прегръдка.A ако има подарък , бих се зарадвала ако е нещо, което отговаря на моите интереси в момента.Нещо, което показва, че човека го е грижа.

  Биляна Недялкова , biliana22@gmail.com

 70. Anonymous says:

  Моята половинка всеки ден ми показва, колко много ме обича, дори и да не е празник. Като цяло не сме фенове на прекалеността на празника, но той колкото и да се мръщи и цупи в дните преди това – а има такива моменти на “твърде много” по витрините и магазините… на самия ден винаги успява да ме накара да се чувствам ценена и желана – с думи, изненада или скромен, но ужасно мил подарък – винаги успява да ме накара да се усмихвам и да не стъпвам по земята :)

  Александра Кирева, alex_kireva@yahoo.com

 71. Anonymous says:

  Нежна целувка !
  Илияна Димова, ndili@abv.bg

 72. Anonymous says:

  за мен любовта не е само в материалните неща, а в малките неща,които Той прави за мен всеки ден-една усмивка, един поглед, казващ ти, че те желае да си до него в този миг. Желанието му да бъдем заедно е достатъчен подарък за Св,Валентин. Бих се зарадвала ако прекараме вечерта в приятни приказки на по чаша вино в романтична атмосфера.
  Николета Спасова, nikoleta_rumenova_spasova@abv.bg

 73. Anonymous says:

  Нели Войнова
  voinovaneli@abv.bg

  Мился, че най-добрият подарък за Св. Валентин е повечко време с любимия. Не бих казала,че нещо материално би ме развълнувало както и резервацията в някой ресторант (обикновено всички ресторанти на св.Валентин са много шумни и пълни с хора). Ако времето е хубаво, предпочитам да се разходим в планината. Много по- хубаво би било да прекараме целия ден заедно наслаждавайки се на топлите слънчеви лъчи, защото когато си с точния човек , това е достатъчно .

 74. Anonymous says:

  Ани. ani1387@abv.bg когато се събудя той да е до мен и да ми каже че много ме обича.

 75. Dobi Kuneva says:

  Добринка Кунева
  dobi_kuneva@abv.bg
  На Свети Валентин би ме зарадвало съпруга ми да ме изненада с нещо няма значение дали подарък или изненада. И бих се радвала да прекараме денят с заедно с нашето слънчице! Защото всеки прекаран заедно ден за нас е празник!

 76. Anonymous says:

  За празника не искам нищо материално,достатъчна ми е една прегръдка и “Обичам те”. Дните ми да изпълнени с несекваща и безгранична любов, която не би могла да се изрази с предмети или да се купи с пари. Защо трябва да дойде 14 февруари,за да си покажем колко много се обичаме..показвайте го всеки ден, защото живота е кратък, а един живот пълен с любов е пълноценен живот.
  Катя Первазова, blood_cat@abv.bg

 77. Anonymous says:

  Не е нужно да идва 14-ти февруари, за да чакам подарък в каквато и форма да е той; След почти тридесет години съвместен живот със скъпия ми той все още успява да ме изненада с повод и без повод. И тъй като знам, че заслужавам, искам всичко – т.е. каквото и да реши, ще го оценя!

 78. Anonymous says:

  Не искам подарък за празника, а всеки ден, като се събудя да виждам очи, които ме гледат влюбено!!! Диана, didiplanet2003@abv.bg

 79. Anonymous says:

  Ivanka Pavlovaq ivanka65_1965@abv.bg Не е нужно да идва 14-ти февруари, за да чакам подарък в каквато и форма да е той; След почти тридесет години съвместен живот със скъпия ми той все още успява да ме изненада с повод и без повод. И тъй като знам, че заслужавам, искам всичко – т.е. каквото и да реши, ще го оценя!

 80. sarah wesley says:

  Вилиана, 90210@mail.bg
  Би ме зарадвало време, прекарано с любимия човек! :)

 81. Anonymous says:

  Юлия Тодорова
  ulia_todorova@abv.bg
  На Свети Валентин бих искала мъжа ми да ме изненада с нещо романтично.

 82. Anonymous says:

  Мариета Маринова
  Marietadve@abv.bg
  Явно аз съм една от малкото, които ще се зарадват на материален подарък ( не е задължително да е скъп).В нашите отношения показването на любовта и уважението се показва всеки ден, не само на 14 февруари.

 83. Anonymous says:

  няма значение какво е, стига да е от сърце :) Mimeshko Dimitrova exdeteto@abv.bg

 84. Bu Georgiewa says:

  pop_eye@abv.bg
  Bu Georgiewa
  Ще ме зарадва една червена роза! :)

 85. Anonymous says:

  Силвия Стоянова
  sisi_asenova@abv.bg

  Мечтания въпрос: “Ще се омъжиш ли за мен?” <3

 86. Деница Бонева, denica.boneva@mail.bg
  … Приятно вълнение би ми донесло спокойствието да знам, че хората, които обичам са добре, т.е. това, което ме радва всеки един ден!:-)

 87. Катина Лилянова Аспарухова
  katina.asparuhowa96@abv.bg
  Не ме разбирайте погрешно, не обичам “лигавите” празници (Извинявам се за думите!). Както казват “Много хубаво, не е на хубаво”. Свети Валентин е оправдание за момичетата да ядът повече шоколад, а за момчетата да се реваншират за забравените преди това празници (ако има такива). Не е важно какво ще дадеш или ще получиш на празника, а с кого си. Защото можеш да имаш скъпа глезотиййка в СПА център или изикана официална вечеря от някой мачо, който не се сеща да те попита “Как си?” освен на празниците, а постоянно ти разправя колко си прекрасна, удивителна и, че не познавал друга като теб. Или просто да си останеш вкъщи, с човека, който наистина се интересува как си, да гледате филм. Пак казвам не искам да се разбира грешно. За мен перфектният подарък за Свети Валентин не е да бъда с “МОМЧЕТО”, а с хората, които обичам и да им го покажа (като и ТОЙ, разбира се е включен). Каквото и да е, но да е от сърце. И все пак не е важно на Свети Валентин да имаш гадже, а да се сетиш, че на 8-ми март имаш майка <3 :)

 88. Извинявам се за правописните и пунктуационните грешки! Припряна съм и бързах да коментирам, за да не остана по-назад.. хихиих :3 :)))

 89. didoni27 says:

  Диа Андреева didoni27@gmail.com /би ме развълнувал някакъв подарък свързан с модата или изненада от любимия като екскурзийка само за нас двамата

 90. Anonymous says:

  Обичам изненадите,каквото и да е,и най-малкия жест от сърце ме трогва!
  Виолета Сапунджиева
  vilechka@abv.bg

 91. Anonymous says:

  Искра Владимирова Атанасова
  iskra.v.georgieva@gmail.com
  Колкото и лошо да звучи, искам нещо материално. Знаете ли колко е трудно да избереш нещо за жена, с която си от 11 години и вече си купувал какво ли не. Трудно е и да избереш подарък за мъж по същия повод след толкова време и различни поводи изискващи жест с подарък. Щом е намерил време и идея за подарък, означава че ме обича и не иска да ме разочарова, което е най- значимия подарък, но за да го установя ми трябва нещо в опаковка без значение от цената:)

 92. mimencety says:

  Мария Мирославова Маринова
  mariamm93@abv.bg
  Няма нищо по-хубаво от това, да се събудя и да видя моето момче до мен.Няма значение какъв ще е подаръка,стига да е от сърце.Във връзката ни показването и доказването на любовта ни и уважението един към друг се показва всеки ден,не само на прзници или 14 февруари.

 93. Антония Цанева Шопова antonia.shopowa@gmail.com
  Нещо малко, но подарено от сърце и с голяма сантиментална стойност. <3

 94. Anonymous says:

  Мария Недялкова mim11@abv.bg
  Всеки подарък ме вълнува,когато е подарен от сърце :)

 95. Всъщност сърцето ми се вълнува от две седмици, защото вече от толкова време подготвям подаръка за приятеля си. Реших да му направя нещо, вместо да го купувам, защото тези подаръци винаги са ми се стрували по-истински и лични. Затова и купих тесте карти и на гърба на всяка една изписах по една причина, поради която го обичам. Вече си имам списък с 52 (отбрани) причини, поради които го обичам. И всъщност стана подарък и за мен, защото от две седмици непрестанно си припомням защо го обичам толкова много. Та това е, което вълнува сърцето ми.
  Ангелина Ангелова, purl@abv.bg

 96. Най-важно за мен е рзбира се преди всичко да прекарам празника с любимия,но що се отнася до нещо ,което би ме зарадвало,някой малък романтичен жест като приготвена от него вечеря,шоколад или класиката-роза,са повече от достатъчни :)

  Галена Гочева
  galenaxx@gmail.com

 97. Anonymous says:

  Зорка Гулева zorka_gi@mail.bg всичко е любов особено когато обичаш и си обичан

 98. chelsea bfc says:

  Даяна Иванова daya_n@abv.bg

 99. Самият факт, че ще прекарам деня с любимия човек ме кара да се вълнувам за празника, както и за всички останали дни, но на Св. Валентин имам оправдание да ме поглезят допълнително :)
  Ариана Георгиева
  ariana.georgieva@gmail.com

 100. Anonymous says:

  Славина Христова slawina_@abv.bg
  Всеки подарък направен от любимия човек е прекрасен:)

 101. Anonymous says:

  Стефка Петрова от град Варна
  E-mail: stefi34@abv.bg
  С огромно удоволствие и радост бих споделила още един ден на щастие с обичания от мен Мъж. Би ме изненадало приятно едно ранно телефонно обаждане с покана за незабравим ден извън града съчетана с много добро настроение,желание Любов и Страст. Взаимни жестове на внимание и подаръци от най – малките до чудесните и неочавани от Обичания Човек :) :)

 102. Anonymous says:

  И най-малкия жест би ме развълнувал,но ако е изненада още по-добре,защото обожавам изненадите.
  Петя Горанова
  petia.goranova@abv.bg

 103. medi683 says:

  Медиха Кямил m_e_d_i_t_o@abv.bg
  Би ме зарадвало нещо малко,не много скъпо,мил жест.Каквото и да е важното да е изненада и от сърце :)

 104. Simona S. says:

  Всеки жест на внимание, независимо цветя, романтична вечер или просто присъствието на любимия човек би накарало сърцето ми да затупти!
  Симона Димитрова
  simona91dimitrova@gmail.com

 105. Elena Ilieva says:

  Би ме зарадвал един голям букет от червени рози
  Елена Гръчка
  eliilieva82@abv.bg

 106. Nastia says:

  Влюбеният му поглед, милото отношение и самото му присъствие. :))
  Анастасия Стефанова
  nastia_di@abv.bg

 107. Радостина Николова radostina_9812@abv.bg
  Бих се зарадвала на всякакъв вид подарък(било то бонбони,цветя и тн.),но най-много биха ме зарадвали милите думи на любимия ми и това той да бъде до мен. ^^

 108. Би ме зарадвал любим мой парфюм и букет цветя.Силвия Палазова sisi_2007@abv.bg

 109. Някои мил жест или дума.Ива Ненкова mineralna_2007@abv.bg

 110. Anonymous says:

  Дора Кордова kiraa@abv.bg Подаръкът няма значение важен е жеста и разбира се да е поднесен с много любов и целувки :)))

 111. Цветелина Иванова tcveti_55@abv.bg
  Би ме зарадвало ако разбера, че имаме резервация за 1, 2 дена на някое красиво място, където е тихо, спокойно и уютно.

 112. Гергана Николова g.nikolova._@abv.bg
  Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?
  Честбо казано мен всичко би ме разбълнувало било то и една розичка … аз съм си малко чувствителна и както казах може и да е малко но от сърце … може би единствено на бонбони няма да се зарадвам защото не обичам … :)

 113. Veselina says:

  Много добър избор на пола,а и ти отива много :)
  Мен най-много би ме развълнувало да имам възможността да подаря на човека до мен подаръка/пътуването/емоцията,за който си е мечтал отдавна!Неописуемо е да наблюдаваш щастието в погледа на отсрещния :) Би ми се искало да зарадвам по такъв начин и семейството и приятелите ми,дано някой ден имам възможността :)
  Веселина Илиева
  ditetu_f@abv.bg

 114. Anonymous says:

  Кирилка Иванова
  kivanova52@abv.bg
  Мен най-много би ме развълнувало вниманието на любимия човек до мен пък било то и с едно цвете. Не винаги скъпите подаръци са по-ценни от вниманието към мен.

 115. danetka86 says:

  Донка Енева docka_86@abv.bg
  Какво би ме развълнувало?Ами мисля,че най-много би ми се разтуптяло сърцето,ако любимият ми ме заведе на така мечтаната от мен почивка. :)

 116. Anonymous says:

  Ивелина Кирилова iskirilova83@gmail.com
  Би ме зарадвало нещо мъничко но поднесено с любов и нежност:)

 117. Много би ме зарадвало и впечатлило каквото и да е замислено от човека до мен нещо, наистина, каквото и да е, стига да има мисъл! А ако е съобразено и с моите предпочитания още по-добре :))
  Не държа въобще на подаръците на този ден, а по-скоро на прекарването на вечерта заедно.
  Ивана Николова
  ivana.nikolova.9@gmail.com

 118. Rali Pavlova says:

  Ралица Павлова
  pavlova_rali@abv.bg

  “Св. Валентин” е празникът, посветен на най-прекрасното чувство на света – ЛЮБОВТА, и именно ТЯ е нещото, което истински може да развълнува сърцето ми! Да бъда с човека, когото обичам и да се чувствам обичана е единственото нещо, от което имам нужда на този ден! Подаръците, бонбоните и цветята не са задължителни, но ако ги има, хмм.. ще се радвам, разбира се, кое момиче не би се радвало?! Колкото повече /любов/, толкова повече /щастие/, както е казал Мечо Пух.. :) <3

 119. Anonymous says:

  Невина Байчева, nevi_music@abv.bg
  Незабравими моменти с любимия човек :)))

 120. Силвия Христова mechta25@abv.bg
  Бих се зарадвала на пътуване до остров Бали.Ще съм щастлива, когато го осъществя с човека, с който най-накрая се намерих.:)

 121. Страшно много би ме зарадвало в деня на Свети Валентин, пък и във всеки друг ден, като се придържам към смисъла на празника на влюбените, любимият ми човек да ме намери, където и да съм, да дойде при мен и да ме заведе на някакво неочаквано място, независимо какво, като да е подготвил и планирал предварително това, което ще правим…Това би ме изненадало много приятно, колкото и да е в някакъв смисъл тривиално, сега ще ме накара да се чувствам много щастлива :)
  Лилия Стоянова
  be.here.better@gmail.com
  stoianova_lilia@yahoo.com

 122. Ивана Aлександрова ivana.alex@abv.bg
  Би ме зарадвал всеки малък жест на внимание, например бонбони и цвете :)

 123. За 14 февруари много бих се радвала на изненада от любимия, независимо каква е тя – материална или не. Времето прекарано заедно вече ни се е отразило и според мен имаме нужда точно от това. Може би всъщност и аз трябва да се замисля. Аз трябва да го изненадам! :)
  Харесвам много и теб и H&M!!! А в тандем – Супер! :)
  Диана Чебишева chebisheva@gmail.com

 124. Anonymous says:

  Екатерина Димитрова, katea.dimitrova@gmail.com
  ммммм би ме зарадвала спокойна, щастлива нощ гушнати пред камината и любимата ни котка да мърка до нас :)

 125. 82cuci says:

  Цветелина Костадинова: tzvi@abv.bg
  Моят съпруг вече ме дари с най-скъпия и дълго чакан подарък :) Дари ме с бременност на две малки шушулчици ( за сега са малки :) ) Аз ще го изненадам, надявам се, с първата снимка на нашите неродени дечица :) Освен това би ме зарадвала изненадата, която често ми прави- кутия с любимите бонбони Рафаело и една красива роза :) Но най-вече искам за подарък, да сме заедно :)

 126. Anonymous says:

  Дори и само цвете е достатъчно…Зорница kirilkgeorgiev@abv.bg

 127. netty says:

  antoaneta spasova toni.spasova@gmail.com
  Шоколадово сърце с малиново криспи, което да намеря сутринта в джоба на палтото си:)

 128. Anonymous says:

  Всичко мило би ме зарадвало, но най- много, да сме заедно !!!
  Теодора Василева pilotkata@mail.bg

 129. Anonymous says:

  Нели Борисова, vampire_knight_@abv.bg

  Би ме зарадвало разходка до Копитото и вида на прекрасна нощна София през очите на двама влюбени : )

 130. Anonymous says:

  Радина Драганова, radina_draganova@abv.bg
  Обожавам всякакви цветя, така че ако става дума за нещо материално – една роза ми е предостатъчна. Най-много обаче би ме зарадвала любимата усмивка.

 131. Нека показваме обичта си и караме хората, които обичаме, да се вълнуват не само по празници, но и при всяка възможност. Бих се зарадвала, ако моят любим отново ме посрещне с вкусно приготвена вечеря, последвана от гледане на някой романтичен филм, без много мърморене от негова страна при избора на филм :)
  Десислава Чернева
  tikvi4kata84@gmail.com

 132. Anonymous says:

  Нели Стоянова, nelly_stoianova@abv.bg

  Бих се зарадвала на какъвто и да е мил жест, но повече ми харесва аз да го правя щастлив и да прекараме тих и спокоен Св. Валентин заедно. (:
  Много бих се зарадвала и ако си взема изпита, който е в същия ден :D

 133. Вълнувам се когато видя усмивката на съпруга си от това, че ми е направил изненада.Радвам се на всички жестове направени от него, без значение по какъв повод. А всеки един изминъл Свети Валентин ни показва, че продължаваме да се обичаме все повече и повече. Това е най – големия му подарък към – любовта!

  Ивелина Христова eve_79@abv.bg

 134. M. says:

  Винаги са ме радвали малките жестове, които за някой може да не означават нищо, но за мен да значат много. Няма да забравя как на миналия ми рожден ден ми подари едно малко хартиено цветенце и наистина в този момент цялата бях толкова развълнувана, че просто не мога да го опиша и до ден днешен си пазя цветенцето и като го видя се чувствам по същия начин както и тогава. Моника tm90034@gmail.com

 135. Anonymous says:

  Нели Мътарова nelka_15@abv.bg
  Бих се зарадвала на най-елементарни неща като букет цветя,кутия шоколадови бонбони,но винаги най-много ме трогва любовта,която виждам в очите на любимият.

 136. vessito says:

  Този коментар бе премахнат от автора.

 137. vessito says:

  Веселина Господинова
  Бих се зарадвала на букет рози и романтична вечеря.

 138. Anonymous says:

  Десислава. desi1919@abv.bg
  Това, което би ме зарадвало най – много е една невероятна вечеря с любимия ,която да е под звездите и на фона на романтични песни

 139. Много би ме зарадвала една романтична вечеря с много внимание, така че да се почувствам ”СПЕЦИАЛНА, ВАЖНА, ОБИЧАНА”.

 140. Anonymous says:

  Надя Тачева nadya0202@abv.bg Това, което би ме зарадвало най-много е една вечеря романтична!

 141. Диляна Коралска dil_k@abv.bg
  Това,което ще ме развълнува е романтичната вечеря в Несебър за празника.:)

 142. pantera666 says:

  Веселина Вълкова, veselina_1586@mail.bg
  Биха ме развълнували букет рози…мнооого рози и любовта на половинката :))

 143. Капка Гергинова Милчова
  e-mail: kapimcreations@gmail.com
  Сърцето ми би се развълняло от какъвто и да е жест на любимите ми хора към мен, независимо дали е просто усмивка или сложно, като подарък! :)

 144. Труден въпрос!Почти на всички празници сме далече един от друг,както и този пак ще бъда сама,искам да ме изненада и да се върне за празника,но едва ли! Веска Димитрова Недева e-mail:nedewaweska@yahoo.com

 145. Евгения Зварич – step1000@abv.bg
  Мога да се развълнувам в този ден от много неща – най-важното да са неочаквани и приятни :)

 146. Anonymous says:

  Димо Иванов
  dimodimo_88@abv.bg
  Би ме развълнувал малък жест на внимание. Ще се зарадвам на добре приготвена вечеря и сладка приказка!

 147. Anonymous says:

  Много би ме зарадвало едно малко бягство от ежедневието-някаква разходка или вечеря само двамата-без децата,без постоянно да гледам малката да не пипа печката или………да не пие от водата на котето….Венцислава Калчева pretko@abv.bg

 148. Anonymous says:

  Кристи Данаилова
  kristeeng777@gmail.com
  Уважението, вниманието и обичта на близките до мен хора са най-безценният подарък.
  За мен Св. Валентин е празник на любовта между всички човешки същества, независимо от тяхната връзка :))

 149. Anonymous says:

  Теодора Илиева
  tedi_bg07@abv.bg
  В този ден би ме развалнувало специално внимание и отношение, показващи любовта на любимият човек към мен.

 150. Би ми харесало вечеря навън,нещо романтично.charli8@abv.bg, Tatyana Angelova

 151. vessito says:

  Веселина Господинова vessy.68.06@abv.bg

 152. Anonymous says:

  Милена Георгиева
  geop4el@abv.bg
  Би ме зарадвало нещо необичайно, неочаквано и романтично!

 153. Здравейте, много готина игричка сте спретнали за всички нас! Искам да споделя, че на 14 февруари преди 2 години разбрах, че съм бременна и може би тогава това беше най-хубавия ден до този момент, пък и какъв по хубав подарък от това! Тази година бих искала моята половинка да ми подари спа уикенд за двама ни няма значение къде важното е да сме само двамата и да се любуваме един на друг.

  Десислава Балтова-baltova84@gmail.com

 154. Петя Иванова Petya_tomova@abv.bg
  Най-много би ме развълнувала една романтична изненада, нищо голямо дори и най-малкият романтичен жест от любимия човек вълнува сърцето ми и ме кара да тръпна .

 155. Anonymous says:

  Желанието на човека до мен да ме накара да се усмихна:)
  Силвия Горанова, sigoranova@mail.bg

 156. Ива Иванова says:

  Ива Иванова ivslo@abv.bg
  Бих се зарадвала на ден само за нас двамата. В забързаното ни ежедневие рядко можем да се радваме на цял един ден само за нас двамата.

 157. Anonymous says:

  Ивелина Тончева, iva_marisol@abv.bg
  Най-много би ме развълнувал всеки жест на любимия към мен. Вече 10 години сме заедно и още се вълнуваме един от друг :). След толкова години заедно оценявам и материалните подаръци и романтичните изненади. Всяко нещо си има своя чар. Най-много мечтая за това още много години да сме заедно и все така да се обичаме. Пожелавам на всички много любов

 158. vesi says:

  Най-вече би ме развълнувала самата любов.
  candy_vd@abv.bg – Vesi

 159. Anonymous says:

  Радина Тодорова, taralejka-@abv.bg Най-много би ме зарадвало да сме заедно. :)

 160. Anonymous says:

  Радина Тодорова, taralejka_@abv.bg Най-много би ме зарадвало да сме заедно. :)

 161. Бих се радвала на романтична вечеря със съпруга ми и дъщеря ни.Не ми трябва подарък, защото имам най-големия дар – прекрасно семейство с което се обожаваме.
  Гергана Колчагова geronssy@mail.bg

 162. Най-много би ме развълнувала една романтична вечеря на хубаво място с любимия ми мъж :)

  Светла Николаевна tetta@gbg.bg

 163. Anonymous says:

  Михаела Джелалиева, mihaela_djelalieva@abv.bg
  Бих се развълнувала , ако мъжа ми е организирал малко “откраднато” време на “откраднато” място само за нас двамата.След появата на дъщеря ми много рядко ни се отдава тази възможност!

 164. Би ме зарадвал жест на внимание, колкото и дребен да е той, и една спокойна вечер само двамата! :) Както и да се зарадва на жеста от моя страна :)
  Поздрави,
  Елица
  elapsoida@gmail.com

 165. diandzili says:

  Би ме зарадвал жест на внимание, колкото и дребен да е той, една романтична вечер само двамата и да се зарадва на моя жест към него.

  Поздрави,
  Диана Славова, diana_slavova@hotmail.com

 166. Живка says:

  Каквато и да е проява на уважение и проявено внимание би ме развълнувала. Едно цвете е достатъчно като мил жест :)
  Живка
  Мейл: zhidan@abv.bg

 167. Anonymous says:

  Романтичната ми натура и съзнание, разбира се подплатено със сериозна доза романтични филми и някакви изненадващи романтични примери, ражда почти всеки ден в главата ми някаква романтична фантазия, която би ми се искало да бъде осъществена. И понеже едва ли има толкова луд, колкото съм и аз по- скоро аз да я осъществя.
  Има едно място. Една градинка зад двореца в София. Там има едни хълмчета и на едно от тях каменна пътека, която води до кръг, където могат да се събират хора. А навсякъде около този хъмл, а и на него дървета. Лятото е уникално място. По пътеката ще сложа свещи, които да водят до върха. Около всяка свещ или просто на земята бих написала с тебешир нещо малко като послание. Любимият ми човек ще ги прочита докато се качва попътеката нагоре. И когато стигне ще види мен. Аз ще го чакам заобиколена от свещи. Радио нямам или възможност за оркестър (което призначам ще бъде малко в повече, пък и живеем в модерните технологии). На телефонът ми ще пусна да звучи нашата песен и ще танцуваме. Ще донеса вино, а може и бонбони….

  Може да е малко префърцунено, но на мен ми се струва красиво. Плюс това защо да не е Св. Валентин още един повод да направиш нещо специално за този, които обичаш? Аз не съм против този ден, но не съм и за, защото е поредния ден измислен с комерсиална цел. Но в крайна сметка няма значение. Има толкова много жени, които мечтаят за романтика и тя им се случва често и само на този ден. Тогава не съм против. Щом някой ще има повод да се почувства добре и щастлив.

  Весело изкарване на всички! Обичайте се :)
  Гергана Тодорова, todorovag7@gmail.com

 168. Nadejda Georgieva nadolinka@abv.bg
  Naprimer romantichno podneseno cvete v neochakvan za men moment! :)

 169. 1996ninka says:

  Ами би ме развълнувало ако някой ми подари нещо ръчно изработено или колаж от снимки, съхранили любими мигове от миналото :) Но най-важен е жестът от този човек!
  Нина Стойневa: worldpeacedream@abv.bg

 170. Anonymous says:

  „Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?“
  Без значение е дали подаръкът ще нещо материално или просто една незабравима романтична вечер, важното е да съм с любимия човек!

  Зорница Христова
  fre640@abv.bg

 171. S.M. says:

  Би ме зарадвало просто повече време с любимите хора :)
  С. Михайлова
  svetlami1 (at) abv.bg

 172. „Какво би развълнувало сърцето ви за Св. Валентин?“
  Едно лепило за сърца с аромат на кафе и канела би ми свършило чудесна работа :)
  Росица Савова, rosiza.savova@gmail.com

 173. Би ме зарадвал мил жест и романтична вечер с любимия човек.
  Радост Недялкова
  r_nedyalkova@mail.bg

 174. Това, което би ме впечатлило е …любовта и доброто отношение на моята половинка да продължава да бъде ежедневие, 14-ти февруари е само един ден от календара… :)
  Христина Христова
  h.hristova89@gmail.com

 175. Anonymous says:

  lilia8866@abv.bg
  Петя Георгиева
  Би ме зарадвала една романтична вечеря….

 176. Anonymous says:

  agenttt007@abv.bg
  Павел Стефанов
  Би ме развълнувала моята половинка по готино бельо ;)

 177. ddiakova@gmail.com
  Димана Дякова
  Не празнувам Св. Валентин, не е български празник. Но за Трифон Зарезан би ме зарадвала бутилка от любимото ми вино и огромна кутия белгийски шоколад :)

 178. Би ме развълнувала изненада :-)
  Ако знам какво е, удоволствието е по-малко :-)
  Тея Тед
  acupofteiated(a)gmail.com като вместо (a) се изписва @

 179. Anonymous says:

  семейна разходка до Балчик/Калиакра

  212al@mail.ru

 180. Ния Горанова, purplepr@abv.bg
  Сърцето ми се вълнува всеки път, когато го прегърна, защото помня колко време съм чакала тази прегръдка… Свети Валентин – тук и сега, до мен…

 181. Anonymous says:

  Анастасия Попова
  vuchik@gmail.com
  Бих била щастлива и развалнувана, ако е възможно всеки ден за мен и моята половинка да е Св. Валентин, да има разбирателство и любов.. много поводи за щастие и запазване на красиви спомени! Не желая подаръци просто искам да съм обичана!

 182. Мартина Янева
  martina13yaneva@gmail.com

  Имам рожден ден на 13ти и никога не съм обръщала голямо внимание на 14ти февруари. Не мога да кажа същото за моят приятел. Той никога не забравя и двата празника и винаги успява да ме зарадва и за денят на влюбените, дори и само с един хубав обяд след тежкото празнуване.

  Отскоро ти се радвам на блога и имаш моята ежедневна “подкрепа”! :) Усмивкии

 183. Татяна Димова
  bludgerqueen@abv.bg
  Бих му направила вечеря на свещи с всички негови любими ястия и/или билети за футболен мач (като тук печеля и аз, тъй като обичам футбола :D).

 184. Таня Атанасова, email: tanya.atanasowa@gmail.com
  Да пуснем два летящи фенера от високо и самотно място (примерно от Св.Петка – близко е до Банкя или от Витоша). Има дори такива фенери и във формата на сърце, което е идеално за празника :)

 185. Дария Смирнова
  dariq.smirnova@gmail.com

  На Свети Валентин би ме зарадвало абсолютно всичко, и едно малко цвете, и кутийка любими бонбони и нещо, което съм искала дълго време. Разбира се сюрпризи са винаги добре дошли! :)

 186. Всеки малък жест на внимание и любов би ме зарадвал, важното е да сме заедно с любимия човек!
  Petya Nikolova, nipetya@gmail.com

 187. Би ме развълнувало по специално отношение от половинката ми на този ден,/ може би романтична вечеря/,тъй като в забързаното ежедневие и с постоянното присъствие на децата не ни остава много време да си обърнем внимание един на друг! meerbusch@abv.bg

 188. Аз ще бъда сама на този прекрасен празник-най-прекрасното ще бъде да си дойде и ме изненада,но знам че е невъзможно,защото ни делят хиляди километри ! Веска Недева nedewaweska@yahoo.com

 189. Anonymous says:

  Маги Иванова:
  Би ме развълнувало искреното отношение, малките жестове предизвикващи усмивка

 190. Достатъчно ми е да се усмихне и да ми каже: “Радвам се, че сме заедно!”
  Когато човек обича, дори и без думи би могъл да покаже обичта си
  slavova.radostina@gmail.com

 191. Anonymous says:

  Татяна Караджова, e-mail: gabbri@abv.bg
  Достатъчно ми е само усмихнатото и лъчезарно личице на моята дъщеря и обожанието в очите на съпругът ми

 192. Mika Qkub mimi_enevska@abv.bg Най-много би развълнувало сърцето ми за Св.Валентин, ако вечеряме на свещи с любовта на живота ми и той ме дари с цялата си любов!

 193. Лолита Лечкова
  lolita_93@abv.bg
  Всеки един жест или подарък би ме зарадвал, ако е поднесен с любов!

 194. Anonymous says:

  Лилия Парапанова
  e-mail: duchess_9@abv.bg
  Бих искала просто да бъда с любимия човек и да прекараме деня заедно :)) А за завършек на деня – романтична вечеря на свещи!

 195. Anonymous says:

  Жана Пенова
  j_penova@abv.bg
  Ами всъщност би било чудесно ако можем да прекараме няколко часа само двамата с любимия – разходка, бърза вечеря и после в къщи при децата.:)

 196. Anonymous says:

  Всеки мил жест би ме развълнувал, особено ако е придружен с шоколад :)
  Йорданка Краешка dani.kr@mail.bg

 197. Anonymous says:

  Янка Атанасова;
  qnka_j@abv.bg
  Най-големия подарък е вниманието и обичта на любимия човек,иначе най-много бих се зарадвала на красив букет цветя-знак на уважение

 198. Anonymous says:

  Всеки жест, колкото и да е малък би ме зарадвал, стига да е от сърце. Наталия Николова-Наумова, hektor7777@abv.bg

 199. Anonymous says:

  Албена,kotaranka111@abv.bg
  Би ме развълнувал един прекрасен ден (Св.Валентин) изпълнен с усмивки,радост и любов.Обичам цветята затова искам да получа букет рози за Свети Валентин :)

 200. Важно е вниманието, любовта, а не подаръците.

 201. Anonymous says:

  Иван Кискинов
  nautilus377@abv.bg
  И най-малкия/на пръв поглед/жест ,внимание или действие,което те кара да се чувстваш оценен,желан и обичан!

 202. Honey P says:

  Преслава Цветанова
  tpreslava@gmail.com

  И аз колкото и банално да звуча не искам подаръци наистина… Всичко, което бих могла да искам вече го имам от любимия си, най-вече имам него и с това се изчерпват нещата, той винаги се е старал да ме зарадва дори и без мое съгласие, но това са подробности. Иначе като любителка на готварството бих се радвала да му приготвя нещо по-специално и от сърце като богата и вкусна вечеря (и тирамису, хаха) и да прекараме деня заедно с хубав филм и пуканки… Но като цяло бих си пожелала всеки ден да сме заедно, не само на този.

  Много хубав giveaway, Поли :)

 203. Anonymous says:

  Мариета- marieta1012@abv.bg -Няма нещо досега,след толкова години,което поднесено от моят съпруг било то материално или емоционално да не е оставяло в мен чувство за любов и само любов.Сигурна съм,че и сега ще е така.Единственото,което желая е това мое чувство дълги години да продължава.Щом го имам до себе си всичко поднесено от него за мен е романтика.

 204. Бих се зарадвала на красиво цвете! Владка Маринова, vladkamarinova@gmail.com

 205. Петя Николова-petia_dobri@abv.bg Подаръка за мен е без значение.Най-важното е до мен и да ме обича и обгрижва с голяма любов както до сега .От това по -голям подарък здраве му кажи.

 206. Iva Doncheva says:

  Здравейте,мисля че перфектния подарък е да знам,че все още съм обичана толкова силно и искрено.Казвам се Ива Дончева, iva.doncheva86@gmail.com

 207. Anonymous says:

  Би ме развълнувала спечелената награда от H&M :)
  Милена Василева, nomadka@gmail.com

 208. Anonymous says:

  Зорница Попова zornitsapopova77@gmail.com

  Обичам изненадите и бих се зарадвала на всичко, което пасва на стила ми. По принцип съм на мнение, че не е нужно да чакаме определена дата, за да покажем отношението си към другия.

 209. slavynka Babayasheva says:

  Любовта-най красивото чувство.Това е нещото от което всеки се нуждае и не може без него.Любовта сплотява и крепи.Любовта е лудост,дом,път,компромис и необходимост! slawyna@dir.bg, Slavyanka Babayasheva

 210. Anonymous says:

  Love is in the air както се пее… и е с нас ВСЕКИ ден. Така, че 14ти февруари за мен е прекрасен повод за вечеря с любимия човек с пълни чаши червено вино… Няма нужда от цветя, бонбони и балони… : )
  Анита Костадинова
  anita_kostadinova@abv.bg

 211. Maria K says:

  Всеки малък жест на внимание би развълнувал сърцето ми на Св. Валентин.
  melbon_t@abv.bg

 212. Anonymous says:

  иванка терзова van4ety_1987@abv.bg И най малкия жест би ме зарадвал ако е поднесен с много любов.

 213. Iveta Doseva says:

  Ивета Досева yveshandmade1986@abv.bg
  Би ме зарадвало хората да са по-щастливи.А аз бих се зарадвала на парфюм или чанта;)

 214. Maria Bravova says:

  Мария Бравова ; mariabravova@abv.bg
  Тази година ще съм необвързана, но това не ми пречи сама да си купя подарък. С наближаването на пролетта настъпва и времето за обновяване на гардероба, така че ще си подаря един шопинг и френски макарони за да се поглезя малко <3

 215. Anonymous says:

  Румяна Атанасова- rumqna80@gmail.com Бих се изненадала много на романтична вечеря само ние двамата.

 216. Anonymous says:

  нина атанасова би ме зарадвало една романтична вечеря с моята половинка някаде само двамата на самотен остров или просто някаде савсем сами с красива вечеря и с бутилка бяло вино и много любов email:siemenschety@abv.bg

 217. Anonymous says:

  Женя Атанасова mi6le_s_opa6le@abv.bg
  Всеки жест би ме развълнувал,даже само едно цветенце би ме трогнало много

 218. vali-bali says:

  Аз съм щастлива, когато направя другиго щастлив!;)

  Валя Михайлова Иванова
  mihaylova,valya@abv.bg

 219. Anonymous says:

  Би ме развълнувало това любимият ми да ме заведе на романтична вечеря,някъде на някое красиво място,с бутилка бяло вино и хубава вечеря,някъде където ще сме само двамата
  Нина Атанасова siemenschety@abv.bg

 220. helena8chris says:

  Лена, loveisallaround8@gmail.com
  Не обичам Свети Валентин, но винаги ще се зарадвам на една вечеря на тихо място, може би извън града, може да не е на 14ти:)

 221. Anonymous says:

  Диляна Жечкова dilqna858@abv.bg

  Би ме зарадвал самия факт, че се старае да ме накара да се чувствам щастлива и специална за него.

 222. Anonymous says:

  Edin golqm byket pridryjen s golqm hokolad i mnogo mnogo celyvkiii.Cvetelina Viktorova.dora_38@abv.bg

 223. Anonymous says:

  Eдна вечер с любимия…. Симона Христова simonah92@abv.bg

 224. Anonymous says:

  Би ме зарадвал какъвто и да е подарък или жест за празника, защото със съпруга ми никога не сме го празнували и ако тази година се случи нещо различно това ще е изненада. Мария Георгиева – mladistorik@abv.bg

 225. Този коментар бе премахнат от автора.

 226. Anonymous says:

  Бих се зарадвала на всеки ден, в който вниманието и отношението на партньора ме кара да се чувствам специална. А 14 февруари може да е ден на изпълнение на взаимни желания от двете страни.
  new66@abv.bg

 227. Anonymous says:

  Мирослава Борисова – mab_73@abv.bg
  Любовта, която получавам всеки ден украсена с цветя и подсладена с шоколад :)

 228. Anonymous says:

  И аз като всеки човек бих се зарадвала на материален подарък. Но точно в този момент, на 14.02. бих желала да съм в прегръдките на любимия човек, който е на хиляди километра от мен. Бих си пожелала да преживееме една романтична вечер. Тази прегръдка, би струвала много по-скъпо, от който и да е подарък. Сигурна съм, че след няколко месеца и това ще се случи, janeva_d@abv.bg Петя Янева

 229. Anonymous says:

  Всеки един жест или подарък би ме зарадвал, ако е поднесен с любов!

 230. Anonymous says:

  йорданка бимбалова bimbalovi@abv.bg

 231. Anonymous says:

  Ralitsa Georgieva
  rory_r@abv.bg
  Всяка секунда от неговия ден, която посвещава на мен в мисли или жестове, е най-големия подарък, който мога да получа

 232. Адрияна Йорданова,
  adriana_baby@abv.bg
  Аз лично за себе си обичам да получавам емоци като подарък а не материални неща. Предпочитам да прекарам осамотена романтична вечеря с правилния човек, колкото и клиширано да звучи няма по хубав подарък от вниманието и чувствата на човека до теб.

 233. Дарина Кичкова, dkichkova@gmail.com
  Би ме зарадвал всеки мил жест от любимия човек, особено когато е направен с мисъл за мен и за това, което ще ме накара да се усмихна и да се почувствам специална.

 234. Anonymous says:

  Важно е правилния човек да е до мен. Камен Иванов Недков, igrikamen@gmail.com

 235. Надя Иванова, nadia.iv@gmail.com

  Тъкмо говорих по телефона с половинката ми и му припомних, че от доста време мрънкам за удължител/разклонител за спалнята, така че ще ме зарадва, ако ми купи един за Свети Валентин ;)

  Иначе ме радват малките жестове, например да се прибера и да е измил чиниите или да ми е купил цветя.

 236. Краси says:

  Май изпълних всички условия :)
  За празника искам голяма шоколадова торта :)
  Красимира Петрова, xtreme__@abv.bg

 237. Anonymous says:

  Най-много би ме развълнувало да видя всичките си приятели заедно, защото на 14.02 празнувам рожден ден преди всичко с много любов и вино за душата. Една голяма шумна и весела компания от моите любими хора би ме зарадвала напълно, когато знам че съм заедно с всички, които обичам и ценя :)
  sperreto@abv.bg Яна Георгиева

 238. Всеки мил и нежен жест направен от любим човек е достатъчен да разтопи моето сърце.
  Михаела Ганцова
  mixi.gancova@abv.bg

 239. Anonymous says:

  Милена Кехайова
  mi_mi_92@abv.bg
  Би ме развълнувало романтично обяснение от любимия човек !

 240. Anonymous says:

  Ще ме зарадва и най-малкияt жест на внимание като цвете от градината ни например, но не са ми чужди и всички женски изкушения като парфюми, гримове, секси бельо…:)
  Деница Динева
  dineva_denitza@abv.bg

 241. Anonymous says:

  Мил жест от любим човек би ме зарадвал , а ако е придружен с подарък дори и скромен сърцето ми би се трогнало от жеста.
  Мариета Петрова marietap22@gmail.com

 242. Aishe Marceva says:

  Много би ме зарадвала романтична вечеря на свещи !

 243. Mimenceto says:

  Мария Станчева matiqstancheva@gmail.com
  Моето сърце би се развълнувало най-много, ако целия ден на Св.Валентин прекарам само и единствено с любимия човек, само двамата без значение къде.

 244. Илияна Стойкова
  iliyana_stoykova@abv.bg

  Обичам романтичните вечери и времето прекарано с любимия човек. Дори и най-малкия жест би ме развълнувал защото ще е от любов.

 245. Anonymous says:

  Би ме развълнувала най-много една красива роза! Или пък някакви сладкиши под формата на сърце (тези седмици ги има навсякъде)!

  Елена Тодорова Илиева elssssss94!abv.bg

 246. Мария Дочева,email:mucka26@abv.bg
  Красив букет поднесен с голяма порция любов

 247. Anonymous says:

  Зорница Попова zornitsapopova77@gmail.com
  Харесвам изненадите и всичко, което пасва на моя стил би ме зарадвало.

 248. mmari says:

  Този коментар бе премахнат от автора.

 249. Anonymous says:

  Една романтична вечеря в домашна обстановка и цялото време на света, в което да бъдем винаги заедно!
  Нина Кръстева toni19551@abv.bg

 250. Anonymous says:

  Maya Koceva
  groovyto@abv.bg
  Прекрасен букет :)

 251. Anonymous says:

  Много би ме развълнувало, ако любимият ми подари цвете в саксия, което да отглеждам с много любов и винаги, когато погледна цветето да се сещам за този мил и романтичен жест!
  Мария Енчева
  mama.na.sisko@gmail.com

 252. Anonymous says:

  Галина Йовкова galqiovkova@abv.bg Всеки мил жест би ме зарадвал един мил поглед ми е достатъчен да докосне сърцето ми само с очи казващ Обичам те!

 253. Borislav Yanko says:

  Възможно ли е да има търсите за заем, тук идват на една истинска фирма, която е готова да се сложи край на финансовите си проблеми, ние предлагаме всички видове на заем при лихвен процент от 3% и да получите повече информация от нас за това как да придобие заем, можете да се свържете с нас на нашата компания имейл (genuineloanservices@outlook.com)

 254. Martin Laura says:

  Добър ден,

  Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на “МАРТИН Лора ФИНАНС фирма. Иска ми се да Ви забележат, че ние в момента дават трайни заеми от всякакъв вид, вариращи от $ 5000. до $ 500,000.000 на много атрактивни цени от 3%, по съребрена безплатно, лоши кредити се приемат. Размерът на кредита е по договаряне, се прилага сега, както и валиден оферта. Общи условия се прилагат, Нашата заем е гъвкава, сега по електронната поща (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

  БЛАГОДАРЯ !!!

 255. Ben says:

  Здравейте,
  Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)

 256. Mr Randy Mccoy says:

  Кандидатствайте за заем с лихвен процент от 2%.
  Имате ли нужда от финансова помощ? Вие сте във всяка финансова криза или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от средства, за да уредите дълга си или да платите сметките си? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да получите капиталови услуги от местни банки и други финансови институции? Тук е вашият шанс да получите финансови услуги от нашата компания. Нашата организация успя да предостави финансиране на много отделни компании и организации. Получаването на кредит от тази Инвестиционна компания за заеми е 100% Потвърдено и легитимността на тази транзакция е 100% гарантирана.
  ние предлагаме бърз и договорен кредит на най-ниска ставка от 2% с продължителност от 1 до 20 години.

  Предлагаме следното финансиране на физически лица.
  * Образователни заеми
  * Кредити за консолидиране на дълга
  * Заеми за изпълнение на проекти
  * Търговски кредит
  * Личен заем
  * Бизнес кредит
  * Заем за строителство

  Моля, попълнете формуляра за кандидатстване за кредитополучателя по-долу, за да кандидатствате за заем

  Пълно име: ___________________
  Пол: ____________
  Семейно положение: ____________
  Възраст: _________
  Адрес: ______________________
  Телефон: ___________________
  Държава: ___________________
  Заета сума: ___________________
  Продължителност: ___________________
  Професия: ___________________
  Месечен приход: ___________________

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: попълнете формуляра за кандидатстване за кредит по-горе с правилните подробности.

  Г-н Ранди Маккой
  whatsapp: +16029319226
  имейл: bigriglending@outlook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA