Удължителят за мигли Rejuvesse MD – Ревю

Преди точно 30 дни започнах използването на удължителя на мигли на Q-science Rejuvesse MD Козметика с растителни стволови клетки. 

DSC06880

 В деня на първото нанасяне на серума миглите изглеждаха така:

Както се вижда на снимката – и веждите ми, и миглите са много светли и доста редички.

С веждите решението е лесно – оформям ги с пинцета, запълвам ги с подходящ студен цвят светло-кафяви сенки и готово (както ще видите на снимките след малко).


С миглите беше по-трудно. Каквито спирали и да използвам, резултатът не беше от категория “уау”. С помощта на спирали те ставаха черни, но все така редички.

От известно време обмислях опциите като:
– серум за мигли (но до преди Q-science Rejuvesse на пазара имаше такива само с хормони, които автоматически отхвърлях като вариант),
– процедурата “косъм-по-косъм” (която също по ред причини засега не ми се струваше подходящ, лично за мен, вариант).

И тъкмо в момента, в който се чудех дали случайно няма някоя опция Номер 3, се появи възможност да тествам серума за мигли на Q-science Rejuvesse

Удължителят за мигли Rejuvesse MD
Цена: 149лв.

Преди да видите снимките с резултата от 30-дневното използване на серума, нека отбележа следните няколко важни момента (по-подробно за тях говорих – в тази публикация):

1. Серумът се нанася ежедневно – преди лягане, по същия принцип, по който нанасяме очната линия.
2. Количеството на серума в опаковката (7 мл.) е достатъчно за повече от 4 месеца
3. Подробно за продукта, за състава му и др. подробности ще намерите в официалния сайт – тук.


А сега ви предлагам да видим крайния резултат, който да ни отговори на главния въпрос:

Работи ли реално удължителят за мигли Rejuvesse MD?

Струва ли си като продукт?

Удължителят за мигли Rejuvesse MD

След 30 дни миглите ми вече са значително по-дълги и плътни.

На тази снимка, както и на всичките снимки в тази публикация съм без спирала.

 Единственото, което усетих тези дни, че ми липсва за да изрека “миглите ми вече са наистина супер!”, беше този така желания на всички ни, момичета, ефектът на извитите на миглите. В следващия момент се усетих, че ако освен извити, са и черни – необходимостта от спиралата изобщо ще отпадне! Разбира се, не за всеки ден и за всеки случай, но вкъщи, а и спортувайки, ще ми е супер комфортно без спирала! :)
Така и стана!

Ето ги, удължените, благодарение на серума, 

но също така вече и боядисаните, извитите мигли.

Удължителят за мигли Rejuvesse MD


Ефектът на извитите мигли би трябвало да се запази за ~2 месеца. (За информация, престраших се да ги извия ги и боядисам – тук – и не съжалих. Там работят наистина квалифицирани професионалисти.)

А серума ще продължа да го ползвам. Дори да не удължи допълнително през следващите 3 месеца, най-малко ще заздрави косъмаКоето само по себе си е прекрасно. А пък, кой знае, може да изкара от “сънното” състояние и още космените луковици. 

Общо взето, мнението ми за продукта, както сами виждате, е положително. Друго просто не може да бъде. За първи път миглите са ми толкова разкошно дълги. А това не може да не радва.

Препоръчвам серума с две ръце. 

Още повече, че сега, през декември, се предлага с коледното намаление на -25% в комплекти от 2 продукта. Наистина добра идея за подарък.

Поздрави,

Полина

Продуктът е изпратен за ревю от представителите на марката. Мнението, както винаги, е лично мое. 

5 responses to “Удължителят за мигли Rejuvesse MD – Ревю”

 1. Anonymous says:

  хубава статия, но изключително малко хора могат да си позволят такава цена, аз лично съм използвала тривитаминол който си слагам на косата, и за една седмица миглите ми видимо! но наистина видимо пораснаха! много съм доволна, а и струва 6лв, поносимо за всеки джоб! По здрави, ии чакам с нетърпение статия за безсулфатните шампоани!

 2. Мерси, набелязах една публикация с безсулфатните тъкмо за днес-утре! :)
  Относно цената на серума за мигли, наистина не е от низките, меко казано. Но и другите алтернативни методи (други серуми или “косъм-по-косъм”) са от този ценови диапазон, че и нагоре.
  Относно тривитаминола, и аз съм го ползвала преди няколко години, но не ми го понесе скалпа (поокапа малко :)). Т.е. трябва да имаш много здрав скалп за него, както и да си изключително внимателен в рецептата. А за миглите, как го нанасяш? Все пак чистият тривитаминол не е ок за човешката кожа (според мен), а пък сместа за маската за околоочния контур е малко… опасна, знам ли. Така или иначе, щом при теб даде добри резултати, това е супер.

 3. Anonymous says:

  Чела съм няколко статии за този серум. Както на български, така и на чуждестранни блогърки и всички са останали доволни от резултата. Но никой не споменава колко време трае ефектът – завинаги ли си остават така прекрасни миглите или трябва “профилактично” да нанасяме серумът?

 4. Добър въпрос. Мисля, че с миглите ситуацията е същата, както и с косата на главата – влияят няколко фактора. Това, което постигнах благодарение на серума е “събуждането” на фоликули, които са били в “сънно” (термин) състояние. Новите космеци луковици поникнаха и сега идеята е да ги запазим здрави. Ето и как мисля да ги запазя: 1. Да ползвам спирали, които лесно се отстраняват без необходимостта да търкам окото (и то само с помощта на миц. вода, без мазните двуфазни. 2. Да се храня здравословно и да пия много вода. Т.е. да захранвам миглите “отвътре” :)
  Догодина ще видим как са. Иначе, профилактиката никога няма да навреди, то е ясно. Единственият минус тук е, че е не никак евтина, но след… да да кажем, 1,5- 2 години бих повторила, ако се наложи, знаейки вече, какъв резултат се постига.

 5. Anonymous says:

  Благодаря за отговоря :)
  Вярно, че не всеки може да си го позволи. Но като се има предвид факта, че наистина действа и прави чудеса, бих си го взела и дори повторила, ако се наложи :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA