За рецептата на д-р Маркова

В рамките на последните 2 дни получих толкова лични съобщения и мейли по темата, колкото сумарно не съм получавала в рамките на една година блогване. Благодаря на всеки от вас за милите думи. Успея ли да помогна и да бъда полезна – радостта ми ще е голяма!

Към момента отговорих на всичките ви запитвания, но тъй като част от тях бяха сходни, реших да напиша един отделен пост, който да изпращам като отговор на бъдещите включвания по темата:

1. Това, че изписаните от д-р Маркова неща са помогнали на мен, не ги прави 100%-ната панацея. Отделно, имайте предвид, че фактори като здравословното хранене, качествена поддържаща бяла козметика и други – също винаги рефлектират.

2. Рецептите, които тя изписва, са индивидуални.  

Това е и причината на отказа ми на запитванията, тип “Здравей, Поли. Моля те, изпрати ми на мейл рецептата, да я повторя в някоя аптека в града, където живея”

Разбирам, че много от вас не са от София, но не мисля, че моята рецепта ще ви бъде от уау-помощ. Рецептите наистина са индивидуални. Ако искате да има резултат, напревете усилието да дойдете за няколко часа до София.

Не ми се иска да сканирам и изпращам рецептата не за друго, а защото така няма да чувствам, че съм помогнала, а точно обратното – ще ми е притеснено, че съм посъветвала нещо, което може да не ви помогне изобщо, все пак акнето винаги е различно (папули, постули и т.н.) 

Кабинетът на д-р Маркова се намира буквално до НДК (Националния дворец на културата), на 1 минута пеш от метростанцията “НДК”. Ако идвате с рейс или влак, можете да хванете метро направо от гарата и без да сменяте линията да слезете на НДК. Ако има нещо – пишете.

Поздрави,
Полина

4 responses to “За рецептата на д-р Маркова”

  1. Anonymous says:

    Здравей! Блогът ти е чудесен, а статията за д-р Маркова – много полезна. Днес и аз бях при нея. Изписа ми два крема (дневен и нощен) и лосион за почистване, но ми каза да ходя всеки месец и, че тези лекарства би трябвало да стигат за толкова време. В твоята статия пише, че изкарваш с тях около 4 месеца. Бих искала да попитам ти всеки месец ли ходиш и мислиш ли, че наистина ще ми стигат само за 1 месец? Тъй като ми излязоха 59 лева + 40 за преглед и нямам намерение да давам 100лв всеки месец, тъй като съм студентка и всеки лев е от значение. Ще съм ти много благодарна , ако ме успокоиш! :))

  2. Здравей. Да, и на мен ми беше казала да ходя при нея всеки месец. Аз, какво вече разбра, ходя при нея през 3-4 месеца. Ако някой от продуктите свърши по-рано – отивам по-рано или пък повтарям рецептата само на продукта, който е свършил. Ако ходиш като мен през 3-4 месеца, просто бъди готова леко да… ти се поскарва за това, че не спазваш правилата й за лечение.

  3. Anonymous says:

    Мноого благодаря! Щом е имало ефект дори и да не ходиш редовно…значи няма да се притеснявам. Пожелавам ти успех във всичко, което правиш и много ти благодаря за всичко, което споделяш и за искреността ти! Светът има нужда от такива хора! :)

  4. Катрин says:

    Поли, от коя страна на метрото е? Долу където се пресичат Графа и Витошка или до Пилоните? На къде да вървя – на ляво или на дясно от там? Нещо за ориентир? Магазин, кафе? Мерси!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA