I love… Cosmetics – Кокос и сметана (душ-гел и масло за тяло)

Ако обичате силни плодови ухания – продуктите на I love… Cosmetics имат големи шансове да ви допаднат.

Днес ще ви запозная с 2 продукта от кокосовата им серия, които активно ползвах през изминалия месец.


 I love… Coconut & Cream Body Butter
 Подхранващо масло за тяло с кокос и сметана

Дизайн. От естетичната гледна точка: 10/10. За ценовата си категория са избрали златната среда – без излишен странен шик, изчистено, но пък по същото време и толкова girly! :)


Обем: 200мл
Цена: 11,50лв.
Къде се продава: Beauty Zone.


Консистенцията е много гъста, кремообразна. Дали попива лесно? Не бих казала. Но, не бива да забравяме, че като представител на интензивно-подхранващите продукти, маслото няма как да не е мазно и да попива изцяло на 100%, камо ли да оставя сух финиш върху кожата. По същото време, много от нас, момичетата, се сблъскват с такъв проблем като суха кожа на краката. Конкретно за тази зона – мисля, че маслото върши чудесна работа! За други зони като корем, ръце при това за ежедневна употрера – маслото на I love… ми идва малко твърде омазняващо. Тук искам да отбележа и това, че според моите разбирания, маслата (butters) за тяло са насочени за интензивна хидратация (веднъж седмично, например), докато лосионите вече са за ежедневна употреба.Аромат: сладникав, ударно силен, кокосов, определено за любители! :) Трае дълго, наистина дълго, което за едни ще е плюс, а за други – не съвсем, тъй като може да създава лек дисбаланс в миризмите (ако след нанасянето на маслото си сложите и парфюм, например).

Състав: както знаем, съставките в един козметичен продукт се изреждат в зависимост от тяхната концентацията. В случая виждаме веднага след водата течен парафин или познат още като минерално масло. Да е чак на второ място не е никак добре, тъй като минералните масла са склонни да запушват порите. По същото време, имайки предвид цената на продукта и други фактори като емоции, които маслото предизвиква благодарение на аромата и т.н., то продължава да ми допада.


 I love… Coconut & Cream Bubble Bath & Shower Gel
 Измиващ гел за душ и пяна за вана с кокос и сметана


Обем: 500мл – доволно! :)
Цена: 11,50лв.
Къде се продава: Beauty Zone.


Силен сладникаво-кокосов аромат, удобен дозатор, сравнително гъста консистенция на гела. Дали се пени много? Още как!

Състав: ето го и “виновника” за огромната пяна – натриев лаурет сулфат. Виждаме го на второ място в състава и това няма как да ми харесва. По същото време, козметични продукти без SLS са сравнително малко на пазара, а и цената им е значително по-висока. Както и при маслото горе, ако трябва да бъда честна, дори аз като ултра-промит мозък (най-вече на тема SLS) продължавам да го харесвам този душ-гел буквално заради аромата и усещанията на емоционално ниво. Нещо повече, дори приятелят ми, който уж не обръща кой знае какво внимание на козметичните продукти в банята, няколко спомена колко много му харесва този душ-гел, даже му бил любим (а не е като да ползваме за първи път с аромат на кокос)! :)
  


А вие ползвали ли сте продукти на I love… Cosmetics? 
Чудя се дали да не взема и някое тяхно балсамче за усти, чух доста добри отзиви.

Поздрави,
Полина
Продуктите са предоставени за тестване от Еveret Group.

5 responses to “I love… Cosmetics – Кокос и сметана (душ-гел и масло за тяло)”

 1. *murfeishun* says:

  Имах балсама, който е направо в неизразходваеми размери ;дд добър е, но продуктите на марката съдържат парабени и се разделих с него, колкото и да ги харесвах ;(

 2. myhappypond says:

  Явно залагат на големите разфасовки. Обстойно ревю с всички плюсове и минуси. Браво, Поли.

 3. Nastia says:

  Много полезно ревю! Поздравления! Отдавна се каня да ги пробвам,но тези огромни количества, в които се предлагат…По принцип не обичам такива големи разфасовки.
  Но само,заради това,че ароматът е траен,ще се прежаля. :))

 4. Anonymous says:

  Балцам за устни е приятничък, но предпочитам да има дозатор вместо да бъркам с ръце в кутийката

 5. Rumi Petrova says:

  Обожавам бутерите им за тяло!Имам с ягода и е..мммм yummy! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA