30 блог поста за 30 дни

Ден 1

За активната страна на безкрайността

Днес е неделя, 25 март. След малко отивам да обядвам. Надявам се нещо вкусно :) Не усещам този ден като особено активен, дори ми е малко отпаднато и апатично, но… въпреки това точно днес, преди не повече от 10 минути някакси по-ясно от преди осъзнах, че всичко във и около нас е взаимосвързано. Абсолютно всичко. И това, че в момента пиша тези редове също има причини, както и със сигурност ще има резултати. Не за друго, а защото това, че описвам част от мислите си вече е Действие,а Действията пораждат резултати. Да бездействаш също е избор, да си наблюдател – също е избор и не ги отричам в някои ситуации като правилните решения. Но като цяло, привлича ме активната страна на безкрайността, без да обвързвам понятието с Кастанеда точно сега, ами просто… тълкувайки го по своя си начин.
“30 блог поста за 30 дни е нещото, което тепърва стартира, но вече ме радва. Радва ме, защото днес не е понеделник, не е 1-то число от месеца, нито е нещо, към което съм се подготвяла. “30 блог поста за 30 дни е нещо истинско. As simple as that.
Ще пиша за разнообразни неща. Каквото ми е грабнало внимание през деня, каквото ме е накарало да се замисля над нещо по-така – ще го описвам с няколко думички. Без граници, без условия… Без да се придържам към определена тематика, без да си поставям стени. Каквото реша, че си струва малко или много – ще споделям :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA