Ден 5 – Дипломната

29 март. Много ме кефи да почвам с датата. Честно :) Така все едно времето се забавя. 29 март. Уж и нямаше някакъв life-changing moment днес, а така като напиша – 29 март – и денят придобива някак съвсем друга форма…
29 март звучи като още мнооого време докато морето и пясъка се стоплят и като доста малко време, останало до 6 юли – датата до която трябва да се напише и да се предаде дипломната работа. И как само се изразявам “да се напише”… Поправка – аз да я напиша. Да седна и да я напиша. С желание, вдъхновение и кеф. Трябва само да избера темата за начало. Тема, в която да видя проблем и да се опитам да го реша… (…*100) :| Чудя се, само аз ли съм 4-ти курс и не мога да си избера тема? И то изобщо? Дори да не се колебая между темите, а буквално да нямам нищо предвид по въпроса?! 
“Много е по-трудно да видиш проблема, отколкото да намериш решение. За едното ти трябва въображение, а за другото само умение”. Джон  Бернал (британски физик 1901 – 1971 г.), заболя.
PS: Има едно такова състояние, когато каквото и да четеш/гледаш… просто няма начин да асимилираш нещата. Тази вечер ми е така. 
PPS: А тоталната дисхармония се оправя само с общуването с хора. Само тогава потока на енергията не се влияе само от теб и може да бъде по-лесно насочен в по-добрата насока (ако си в добра компания, разбира се). Отивам да си пиша с Женя по fb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA