Instagram
  • ИГРА / #GIVEAWAY!
Сухите шампоани е супер иновация, която се превърна в едно от любимите ни женски трикове през последните години! Това лято Batiste Bulgaria (чиито шампоани са любими вече поне две години) с новия аромат Tropical (на кокоси и ананаси, ах!) ще ми удължава денонощието с още няколко часа. 
За да участвате в играта, просто тагнете в коментар една ваша приятелка, чиято коса намирате за супер поддържана и красива! <3

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще са ТРИМА от вас! :) А всеки от трите комплекта с награди включва:
-  Batiste Tropical 200ml
-  Batiste Heavenly Volume 200ml
-  Batiste Original 50ml -  Batiste Cherry 50ml (на снимката виждате 200ml, а в подаръчния комплект ще е 50ml - тамън повече от мини-тата за пътуванията!)
-  Batiste Tropical 50ml

Рeвю: http://polinasofia.com/2017/05/batiste/

Играта стартира днес 23.05.2017 и продължава до 23:59 на 30.05.2017. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 31.05.2017.

PS: Паралелно днес стартира същата игра в моя Facebook: PolinaSofia Blog - Там също ще има 3 победители! Тоест общо 6 в двата канала. Можете да участвате и на двете места! Успех!
  • Нещо взех да го мисля цвета на косата... Дали пък да не се изсветля мъничко. Мнения? 💁🏼 #Girlproblems
  • #WeekendVibes #Happy #Girl #Blogger #Blue #Sealife #Boatlife ☀️

Follow Me!

Ден 5 – Дипломната

March 29, 2012.Polina Bilokonna.0 Likes.0 Comments
29 март. Много ме кефи да почвам с датата. Честно :) Така все едно времето се забавя. 29 март. Уж и нямаше някакъв life-changing moment днес, а така като напиша – 29 март – и денят придобива някак съвсем друга форма…
29 март звучи като още мнооого време докато морето и пясъка се стоплят и като доста малко време, останало до 6 юли – датата до която трябва да се напише и да се предаде дипломната работа. И как само се изразявам “да се напише”… Поправка – аз да я напиша. Да седна и да я напиша. С желание, вдъхновение и кеф. Трябва само да избера темата за начало. Тема, в която да видя проблем и да се опитам да го реша… (…*100) :| Чудя се, само аз ли съм 4-ти курс и не мога да си избера тема? И то изобщо? Дори да не се колебая между темите, а буквално да нямам нищо предвид по въпроса?! 
“Много е по-трудно да видиш проблема, отколкото да намериш решение. За едното ти трябва въображение, а за другото само умение”. Джон  Бернал (британски физик 1901 – 1971 г.), заболя.
PS: Има едно такова състояние, когато каквото и да четеш/гледаш… просто няма начин да асимилираш нещата. Тази вечер ми е така. 
PPS: А тоталната дисхармония се оправя само с общуването с хора. Само тогава потока на енергията не се влияе само от теб и може да бъде по-лесно насочен в по-добрата насока (ако си в добра компания, разбира се). Отивам да си пиша с Женя по fb.

Add comment